vazmojno li e....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
kroassan

vazmojno li e....

Мнение от kroassan »

Smjatame da patuvame za ville de Quebec nachaloto na fevruari.Vyzmojno li e tam da se podadat neobhodimite dokumenti za decata bez te da sa stupili na kanadska zemja. Naj veche me interesuva procedurata za zdravnite karti. Idejata ni e sled kato minem prez syotvetnite instancii, vkl. i testa za KOFI edinijat(napr. jena mi) da se varne v Balgarija i zaedno s decata da pristigne otnovo vav ville de Quebec mesec maj. Taka shte si spestim razhodite za 3-ma predi zapochvaneto na KOFI, pak i decata shte dojdat pri veche uredeni kvartira i eventualno detska gradina i zdravna zastrahovka. Za poslednite dve neshta ne sam siguren i za tova vi molja, ako imate njakakva informacija za tova DA JA SPODELITE ! Blagodarja!
Mejdu drugoto vsichki ste mnog gotini (vkl. i chernogledite, zashtoto dori i da ne sa pravi e po-dobre da tragnem ottuk bez "rozovi ochila", pak daj boje tam da gi razdavat bezplatno :wink: :D :D ).
Последно промяна от kroassan на Пет Окт 03, 2003 3:29 am, променено общо 1 път.
Cheers !
Гост

Мнение от Гост »

За медицинските карти - няма да стане. Поне в Монреал и околности е трудно да се уреди и детска градина, но винаги може да се договори нещо, особено ако става въпрос за частна градина. Може да се сложи името на детето в "лист на чакащи" и така като пристигне да започне веднага градината /но тук има много АКО-АКО .../. Иначе децата могат да пристигнат по-късно, само да не изтече срока на медицинските изследвания и датата на влизане в страната да се спази. Аз не разбрах, с 3 деца ли сте ? Дай боже всекиму ! :P :P :P
kroassan

Мнение от kroassan »

Ombudsman написа:Аз не разбрах, с 3 деца ли сте ? Дай боже всекиму ! :P :P :P
Не Ombudsman, само с две сме :( .Но ако ни потръгне в Канада (дай боже всекиму!) ще се радвам да поувеличим бройката :D . Та мисълта ми бе, че ще съкратим разходите за трима, тъй кто по план-програма само единият от нас ще остане в Канада за първите 3 мес...
Cheers !
Заключено