Със Study Permit + Wife

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
dobrolub
Обратна връзка:

Със Study Permit + Wife

Мнение от dobrolub »

Здравейте

Обмислям различни варианти как да взема приятелката си в Канада и ме интересува ако подпишем, тоест се оженим де, колко време би отнело дa и издадът виза/work permit ( Тя има право на това ако аз имам Study Permit) след това. :?: :idea: :beer:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Със Study Permit + Wife

Мнение от KolioBalkanski »

dobrolub написа:Здравейте

Обмислям различни варианти как да взема приятелката си в Канада и ме интересува ако подпишем, тоест се оженим де, колко време би отнело дa и издадът виза/work permit ( Тя има право на това ако аз имам Study Permit) след това. :?: :idea: :beer:
ako podadete zaedno - zaedno shte vi dadat
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
dobrolub
Обратна връзка:

Мнение от dobrolub »

Аз вече имам Permit Ама ако сега се оженим и и подадем документите колко 6те отнеме.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

dobrolub написа:Аз вече имам Permit Ама ако сега се оженим и и подадем документите колко 6те отнеме.
ami ako si v school, pitai vashia savetnik ili cic.gc.ca...ako si v BG oshte - chakai niakoi drug tuk da vidim dali znae
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено