Ще ме спрат ли на летището, ако...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
niki_nik

Ще ме спрат ли на летището, ако...

Мнение от niki_nik »

Искам да ви попитам, дали мога да напусна страната при условие, че имам ипотечен кредит :?: ?
niki_nik

Мнение от niki_nik »

Повдигам си темата, защото никой не иска да ми отговори! :cry:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ми какво да ти кажем незнам :nenam: .Според мен(ама това не е официално а лично мнение) няма да те спрат освен ако не си обявен за национално издирване.1/2 от кредитните милионери са в САЩ.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Вечер имаш отговор от Линко, но щом толкова държиш няколко човека да ти кажат едно и също нещо:

Можеш да напуснеш страната въпреки, че имаш ипотека. Граничните власти не ги интересува какви вземания - давания имаш с банките. На банката също не и пука, защото ако не си плащаш ипотеката, ще ти вземат имота който си ипотекирал и все им е тая дали си в страната или не.
bateto

Мнение от bateto »

Ako mogesh napravi oste nyakolko ipoteki i s parite kato doydesh ste si kupish nov,pak kreditorite neka si chupyat glavite i da si go delyat.
Spored tvoite opaseniya ,kato imash ipoteka da te sprat na mitnicata ,znachi 90% ot kanatcite da ne mogat da patuvat.
Deystvay spokoyno,na men mogesh da mi vyarvash,az sam bil krediten inspektor na chastna finansova instituciya i zakonite gi znam po dobre ot yuristite.
Заключено