Ама е ужасна боза, голяма простотия! Някаква девойка разказваше как "ходила на светски живот" и искала да следва журналистика в СУ, но вместо това я прели в Икономическия Техникум (забележете техникум!), специалност Банково дело и счетоводство (няма такава специалност). Голям смях, ама на мен ми се гледа нещо по-смислено. Дори "Шоуто на Слави" взе да ми липсва. Мога ли да го гледам он-лайн и ако знаете линк...пишете!
JOY написа:Dial-up ползвах след пристигането си първите 3 месеца докато беше безплатно,после минах на средния (с който съм и сега).В един момент,когато не бях доволна от скоростта, включихме хай-спид,но установих,че скоростта ми не се качи ни най-малко! Порови се из форума-ще намериш лично от мен пускана тема с мерене на скоростта на Интернета,където ще видиш хай-спид със скорост колкото (та дори в някои случаи и по-малка) от среден.
Мисълта ми беше,че при всякакъв,дори и най-нискоскоростен И-нет,новините се гледаха нормално преди. Разликата е никаква ако включа хай-спид и това е проверено! Само повече набутвачка за блаженновярващи!
JOY, незнаех че и от това разбираш ......., ах защо се ожених за лекарка, а не взех медицинска сестра ....... щях да имам по- малко задължения те разбират от всичко :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Айде стига вече сте я тормозили Джой де. По-леко с дамите, ааа
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Гледай ТВ тогава (за да сме в тон с темата де, иначе друго бих казала )
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.