emigraciq

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
tinko

emigraciq

Мнение от tinko »

zdraveite.kandidatstval sum za viza 3 puti.dvata puti beshe po pokana,a tretiq beshe za legalna emigraciq.i trite puti mi otkazaha viza.purvite dva bqha zashtoto ne povqrvaha che shte se vurna,a kogato kandidatstvah za legalna imigraciq se okaza che sa me izmamili s nqkoi dokumenti,i estestveno ne minaha.ne se lujete s firmi koito mogat vsichko.sega imam 2 godini period v koito ne moga da kandidatstvam.pak shte opitvam.ako nqkoi znae nachin koito da sakrati zabranata,neka mi pishe.sushto me interesuva kakva e procedurata za mestnite pri podgotovka na job offer.kakvo iziskvat ot tqh i kakvo struva.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ako ne si daval otpechataci, smeni si pasporta s drugo ime i davai pak
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
miro.m

Мнение от miro.m »

Kandidatstvai po Frenskata programa.Cialata procedura e v ramkite na 1 god.Tova e ot podavaneto na dokumentite do poluchavane na vizata.S podavaneto na dokumentite zapochvash kursove po frenski,datata za intervuto ti izliza sled 4-6 mes.do togava shte imash vazmognost da se podgotvish po Frenski.Podgotvi si sam dokumentite - vav foruma ima dostatachno informacia.Ne chakai da iztekat 2 godini-podavai dokumenti vednaga!!!!!!!!!!! . Sled kato vzemesh vizata mogesh da kaznesh kadeto si iskash v Kanada.
USPEH
ЗОРИ

Re: emigraciq

Мнение от ЗОРИ »

tinko написа:zdraveite.kandidatstval sum za viza 3 puti.dvata puti beshe po pokana,a tretiq beshe za legalna emigraciq.i trite puti mi otkazaha viza.purvite dva bqha zashtoto ne povqrvaha che shte se vurna,a kogato kandidatstvah za legalna imigraciq se okaza che sa me izmamili s nqkoi dokumenti,i estestveno ne minaha.ne se lujete s firmi koito mogat vsichko.sega imam 2 godini period v koito ne moga da kandidatstvam.pak shte opitvam.ako nqkoi znae nachin koito da sakrati zabranata,neka mi pishe.sushto me interesuva kakva e procedurata za mestnite pri podgotovka na job offer.kakvo iziskvat ot tqh i kakvo struva.
За съжаление тези фирми са истинска напаст. Вземат бая пари, а после ти объркват цялата процедура. Навремето моят съпруг, още преди да се познаваме, беше получил 5 отказа за неемигрантска виза за САЩ.
После решихме да се пробваме за Канада, след това и за САЩ... Не знаехме почти нищо, но след дълго проучване на форума и други сайтове се оправихме сами.
Възхищавам се на решимостта ти да не се отказваш, независимо от несполуките. Квебекарската емиграционна процедура е добър вариант да вземеш виза за Канада. Но са нужни търпение, пари (такси, банкови референции) и учене на френски. Важното е да не се отчайваш и ще видиш, че ще успееш.
Ou il y a de la vie, il y a d'espoir!
Заключено