Kolko dioptyra ne triabva da previshavash za Vita?
-
Kolko dioptyra ne triabva da previshavash za Vita?
Zdravejte,
Niakoj znae li kakvi sa iziskvaniata na kanadcite za dioptrite i ochnite bolesti? Ima li gi niakyde publikuvani?
Mersi predvaritelno,
N.
Niakoj znae li kakvi sa iziskvaniata na kanadcite za dioptrite i ochnite bolesti? Ima li gi niakyde publikuvani?
Mersi predvaritelno,
N.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Njama ogranichenie
Zdravei,
Az sum bila predi po-malko ot godina na izsledvania vuv Vita.Nosja ochila,dioptri 1.5 i 2.5 kusogledstvo.Kogato otidoh na pregleda,te ustanoviha che imam astegmatizum,no vupreki tova ne okaza vlijanie. Njama ogranichenie za dioptrite,taka che se uspokoi! 

C`est la vie!!!!!!
Tova kolko dioptura nosite izobshto ne im e problem .Tiah gi interisuvat samo bolesti koito sa opasni za tiah .Az ne vigdam izobshto s ednoto oko i ne mi se nalaga nikakva speshna operazia i nikoi ne mi e pravil problem za tova .Sina mi sushto ima problem s o4ite ima -6 dioptara i problem s surzeto no i tova ne e bilo pre4ka taka 4e izobshto ne se pritesniavaite samo si pro4istete hubavo organizma 2-3 dni predi pregladite za da sa vi hubavi izsledvaniata.
Ako spazvash vsi4ki pravila,gubish zialoto udovolstvie.
- Bydi
- Обратна връзка:
Nqma za kakvo da se pritesnqvash. Prez oktomvri bqh na medicinski. S 3 dioptera sym+astigmatizym. Celiqt pregled e rutinen. S tvoite si ochila si razpoznavash elementite po tabloto. Bqh za leka korekciq, no mi kazaha, che moga da si karam oste sys starite dioptri. Hubavo e da si nosish belejkata ot optikata ot poslednata ti korekciq na dioptri /ako q pazish/.
Za pregleda dopylnitelno ne se zaplasta! V tezi 120 leva, koito plastash v MOM si vlizat vsichki pregledi, vkluchitelno i ochniq!
Spokoino, vsichko ste byde nared! Po-dobre misli za bagaja, koito ste vzemash
Za pregleda dopylnitelno ne se zaplasta! V tezi 120 leva, koito plastash v MOM si vlizat vsichki pregledi, vkluchitelno i ochniq!
Spokoino, vsichko ste byde nared! Po-dobre misli za bagaja, koito ste vzemash

Както не може да има човек без лице, без образ, така и душата не може без вяра.
hi
Samo moga da spomena, 4e polovinata piloti na iztrebiteli, sa kasogledi 4e mnogo sa zubreli. Nestho za koeto v bg mogesh samo da sazalyavash.Primerno za edin shiban moryak podkupa e okolo 100$, da go izvadyat, 4e ne e s o4ila, syakash az sthe karam koraba.Nosenete na ocila ne e hroni4na bolest, ha-ha!
Hei borislav mnogo mi e 4udno ot kade znae6 4e pilotite sa kasogledi ot zubrene. Molia ti se ne se izkazvai nepodgotven - sme6no e. Ti pone edin pilot poznava6 li. A slu4aino da ima6 predstava kak se minava Avio-Lekarska Komisia???
Haide 4e sega barzam -> otivam da vodia baba si da stava kosmonavt.
Haide 4e sega barzam -> otivam da vodia baba si da stava kosmonavt.
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.