Ne znam kakvo losho ima v tova che tarsya kontakti s CANADA - nali tova e smisala na site-ovete - horata da se svarzvat edin s drug. Ne mislya che imashe smisal da mi iztrivate veslite obyavi - neka ima i veseli neshta.
A kolkoto do lukankite i rakiyata - i dotam mojem da stignem, no po-vajno e da se zapoznaem i da si pomagame -az ot BULGARIA (zasega) a vie ot Cnada - PISHETE MI .
chavdar_71@yahoo.com
ZASHTO LUKANKITE, rakiyata i skembeto SA LOSHI ZA MODERATORA
ami ya sefte v moskve
imashe edin vitz takav - za edni koito uj govorili mnogo ruski i kogato posreshnali nyakavi drugi , gi popitali "A vai sefte v Moskve?".
Che taka i az - snoshti za prav pat katznah tuk i ne mi e mnogo yasno deystvieto na site-a, taka che i tova si misleh, che ako nyakoi mi pishe, ]e moga da go pitam i za pravilata tuk - ili pone da mi kaje kade da gi cheta - az sam mnogo uchenoliubiv ...
haide che ima da yam lukanka i kiselo zele
S obich kam MODERATORA
Chavdar
Che taka i az - snoshti za prav pat katznah tuk i ne mi e mnogo yasno deystvieto na site-a, taka che i tova si misleh, che ako nyakoi mi pishe, ]e moga da go pitam i za pravilata tuk - ili pone da mi kaje kade da gi cheta - az sam mnogo uchenoliubiv ...
haide che ima da yam lukanka i kiselo zele
S obich kam MODERATORA
Chavdar
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
-
След кучето обаче. Молим, трябва да има някъв ред все пакgoliama mechka написа:Da, модератора е най-добрия приятел на човека

Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.