Iskat da "iztriat" Dodo :-(

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

da se "iztrie" li Dodo

Анкетата свършва на Чет Окт 02, 2003 2:12 pm

Общо гласове: 0
dodo

Iskat da "iztriat" Dodo :-(

Мнение от dodo »

Plamen написа:DODO, OSHTE EDNA PODOBNA IZTSEPKA I SHTE TE IZTRIA...AKO NEZNAESH KAK DA SE DARJISH NA PUBLICHNI MESTA-PITAI... :oops:

iskat da iztriat dodo :-(
vsitshki li iskat da ubiat dodo ili samo nashia mil, "proprieter" na foruma, deto moje da vi "iztriie" ako ne ste dobritshki
"Додо- грозна и тромава безкрила птица, обитавала някога остров Тасмания, изчезнала в средата на 16 век. "- Енциклопедия Британика
podpravka

Мнение от podpravka »

тъй като човек трябва да бъде наказван след като е предупреден или след като е запознат с такава възможност, то редно е да се даде още една възможност на dodo да се самовъзпита. ако не да се счита за предупреден е да бъде erased при ново провинение.
dodo

Krai na glasuvaneto

Мнение от dodo »

Sega e vreme da priklutshim, zashtoto ne bih iskal glasovete ot BG da utshastvat v statistikata:
101 pati vaprossa e bil protsheten 9 dushi sa glasuvali

Kakvo e Dodo: dodo e arogantna I beztshuvstvena relikva ot srednovekovieto – tova e “ritsariat” koito moje da vi ratshne s kopieto si taka kakto si varvi po ulitsata – ne zashtoto vi marzi – prosto taka – da vidi kakvo shte stane. Inatshe kazano Dodo e tova, koeto pravi jivota ni tejak, a sveta gaden

Vaprossa na anketata beshe zadaden taka, tshe da bade trudno da se izrazi mnenie, zashtoto da se zaeme aktivna positsia e trudno, ot druga strana Dodo napravi taka tshe nikoi da ne ostane ravnodushen kam povedenieto mu.

Ako oboboshtim: protsenta na horata gotovi da se boriat aktivno e dosta nissak. Tozi protsen udivitelno napodobiava protsenta na tezi ot vas, koito imat rabota tuk v Kanada.

I nakraia: povetsheto obshtestva sa ubili svoite Dodo oshte v srednovekovieto, zapitaite se kolko li dalgo shteshe da jive Dodo sred vas?

I nai- nakraia :-) molia za izvinenie vsitshki postradali ot Dodo
"Додо- грозна и тромава безкрила птица, обитавала някога остров Тасмания, изчезнала в средата на 16 век. "- Енциклопедия Британика
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Ami vij kakvo pich - az ne iskam da te triat, no da si priznaia ne mi e priatno da cheta postingi kato tvoia, v koito obijdash horata.
Az syshto moga da kaja, che sum ot redovnite pisachi vyv foruma. I mislia, che vse se e sluchilo i niakoi polezen syvet da dam.
Syshto taka sum nameril mnogo polezni neshta i v mneniata na Plamen, Ombudsman, Mark i vsichki ostanali, koito naposledyk postoianno se vpriagat tuk.
Ne sum doshyl s torba pari, nito niakoi me urejda na rabota. Opitvam se sam da se opraviam bez da se oplakvam. I ne vijdam zashto triabva i men da obijdash (bez konkretno da si citiral imeto mi, no vse pak i az sum ot redovnopisheshtite... niama da citiram postingite ti).
Spored men vseki triabva da izkazva mnenieto si, da kazva neshtata taka, kakto gi vijda, da spodelia vsichko, koeto spored nego e vajno. No e glupavo da se sipiat obidi - osobeno puk sreshtu horata, koito sa syzdali tozi forum, blagodarenie na tiah mnogo ot nas sa pristignali tuk, posreshtnali sa stresa v nachaloto i t.n.
Аватар
ghost

Re: Iskat da "iztriat" Dodo :-(

Мнение от ghost »

dodo написа:
iskat da iztriat dodo :-(
vsitshki li iskat da ubiat dodo ili samo nashia mil, "proprieter" na foruma, deto moje da vi "iztriie" ako ne ste dobritshki
dodo, от това, колко хора са видяли темата и колко са гласували, можеш да си направиш извод на колко им пука :roll: .
Godis

Мнение от Godis »

Dodo,
Защо пък от BG да не се гласува ?
Мисля, че си придаваш по-голямо значение от необходимото. Не знам дали учиш психология (или психиатрия) и в момента пишеш курсова или дипломна работа и ние сме ти опитните зайчета, но за да ти помогна ще ти кажа че за година - година и половина откакто форумите действат, ти май си първият който си позволява толкова епитети за единица време. Ако пък избиваш нещо, може да идеш в клубчетата на дир-а - там има доста бисери.
Така че, какво се учудваш ? А пък и ако може да четеш, при регистрирането е написано буквално :
Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен
Така че никой не ти е виновен ако не баннат.
А щом гледаш и читаемостта на темата и колко гласуват - не си мисли че всички, които са я чели са регистрирани. А ако са, още по-зле за теб - това просто значи че си им безразличен. Или че не им се занимава с глупости.
Надявам се, че ще може да се хванеш в ръце и да те четем още дълго тук. Всеки е ценен заради личния си опит, който споделя тук.
dodo

Мнение от dodo »

Godis:

kakto sigurno znaesh, psy. exp. se pravi varhu obosobena sotsialna grupa, kakvato e obshnosta v Canada.
izsledvaneto e interesno, s tova tshe grupata se iziaviava i osashtestviava predimno tshrez sredstvata za masova komunikatsia (foruma)

tova e pritshinata da isklutsha eventualnite glassove ot BG
inatshe, ako si zapoznat s materiata, razbirash tshe samite rezultati ne mogat da predstavliavat tsennost sami po sebe si
joro

Мнение от joro »

dodo написа:Godis:

kakto sigurno znaesh, psy. exp. se pravi varhu obosobena sotsialna grupa, kakvato e obshnosta v Canada.
izsledvaneto e interesno, s tova tshe grupata se iziaviava i osashtestviava predimno tshrez sredstvata za masova komunikatsia (foruma)

tova e pritshinata da isklutsha eventualnite glassove ot BG
inatshe, ako si zapoznat s materiata, razbirash tshe samite rezultati ne mogat da predstavliavat tsennost sami po sebe si
Леле, Додо, ама ти в Канада ли си? Аз пък защо си мисля, че си в някое село в БГ и се гадняриш във форума от липса на други занимания :D :D :D Е, може и да съм сбъркал, то и в Канада отидоха какви ли не :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Plamen

Мнение от Plamen »

DODO, TENDETSIOZNOTO POSTAVIANE NA VAPROSITE PRECHI ZA GLASUVANETO...AZ NE ISKAM DA TE TRIA...AKO TI NE ME PRINUDISH...TI SHTE SI PARVIA V ISTORIATA NA FORUMA...I NE MISLI CHE MIE PRIATNO...NO OSHTE PO-NERPIATNO MI E DA OBIJDASH MOI PRIATELI ILI POZNATI, KOITO SA NAPRAVILI ZA FORUMA POVECHE OTKOLKOTO MOJESH DA OTSENISH...NEKA PROSTO ZABRAVIM ZA GLASUVANETO- TI OBESHTAI DA SE DARJISH DOBRE I AZ OBESHTAVAM DA NE TE "ZAPLASHVAM" POVECHE....PEACE :P
Аватар
titi
Обратна връзка:

re

Мнение от titi »

Браво, Пламене!!!
Сега разбирам колко широко скроени хора сте вие, които поддържате форума. Това не е четка! Да можеше повече българи да бъдат такива.
И ние смятаме, че е нужно да се даде още един последен шанс на Додо, защото на никой не му е приятно да чете такива неща, а още по-малко да се сипят такива обиди върху главата му. :roll: :roll: :roll:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Няма да трият Додо! :D
А и Додо няма вече да се държи като Бимбо (нали знаете, оня слон в стъкларския магазин)...
Значи, като се видим в Мнореал, ще изпием по стек бира на мира на мира!
Т.е. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: бирички ! :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено