Празноглавке, посочи ми една държава, щат или град, в които либерастите са на власт и чиято власт да не е довела до тотален упадък породен от тоталитаризъм, високи данъци, масова имиграция, "зелена" адженда, висока и ненаказуема престъпност, джендъризъм, (да ти припомням ли, че любимия ти кубински диктатор с шарените чорапи твърди, че и мъжете могат да раждат), наркомания и мръсотия по улиците?Shoshana написа: Вто Апр 21, 2026 6:22 amА ти какво предлагаш? Негласуването не е алтернатива. То води до купуване на изборите и запазване на мафиотското статукво. Аз какво съм виновна, че демократите са льольовци, а булгаристанците - малограмотници? Ако се кандидатира Георги Георгиев от Боец или Манол Глишев, бих гласувала за тях, ама те са само граждански активисти.Ivan1007 написа: Пон Апр 20, 2026 10:28 pmНе си само ти , която си мисли така, но това не е вярно.![]()
Продължаваме Подмяната са рожба на Румен Радев, който е рожба на БСП.
Продължаваме Подмяната направи Румен Радев президент, и видеото, което пуснах го доказва.
Продължаваме Подмяната щяха да се коалират отново с Румен Радев, ако той не беше спечелил абсолютно мнозинство.
Радев вече няма нужда от тях - употребени и захвърлени![]()
![]()
Русия търпи погром, след погром на украинския фронт. Радев не е Орбан. Той като говори се запъва и му пресъхва устата от напрежение. Управлението ще му е ден до пладне.Скоро ще гласуваме пак. Дано да се появи някой по-читав от демократичната общност! Радостното е, че БСП са извън борда, а копейките едвам прескочиха чертата. На Костя Копейкин, май няма да му стигне времето да построи още една къща на морето. Ще вампиряса без време като Слави - Чалгаря.
П.П. Аз не съм агитатор. Извадих секциите, които само мен ме интересуваха и линкове към официални бългаски източници. Който е малограмотен си е за негова сметка!
ORBÁN 2.0 IS HERE? Bulgaria’s Rumen Radev Wins Landslide, Vows to Block All EU Military Aid to Kyiv
https://www.youtube.com/watch?v=_SB50ZR2OeM
Обърни внимание на коментарите на нормалните хора от цял свят – 100% в подкрепа на новоизбрания МП!