Ivan1007 написа: ↑Пон Яну 05, 2026 2:53 amhttps://en.wikipedia.org/wiki/Narcosobrinos_affair
За наркотрафик ще ги съдят.
Защо не може да осъдят тук за наркотрафик и пране на пари Louis Galindo от Венецуела, баща на Anaida Galindo -Poilievre , жена на Pierre Poilievre -все още шеф на Консервативната партия? И техния разбит наркотрафик през Saint Jean sur Richelieu и на север ?
А кой е Оранго?
България влиза в Еврозоната!
Re: България влиза в Еврозоната!
Re: България влиза в Еврозоната!
Не го ругаят, Жорко. Използват го с удоволствие за да се разхождат като туристи из Европа. Аз с Бяла Слатина нямам много общо, но майка ми взима, доколкото знам наследствена рента за земя. Сега ще я взима в евро и ще си се разхожда на воля без да и се налага обмяна.joro написа: ↑Сря Яну 07, 2026 1:46 pmВашите близки сигурно ругаят ЕС и еврото и чакат някой да им дава наготово всичко. Като на теб, дето са те закарали в Канада за да не продаваш сега краставици на пазара в Бяла Слатина. За разлика от теб аз изкарах интервюто за Квебек. И се опраеям по цяла Европа. Не ми пука какво мислят разни хейтъри и копейки, опраеям се добре и в България, и в чужбина.Shoshana написа: ↑Сря Яну 07, 2026 10:17 am Да сериозно го смятам. Ние не сме слепи и глухи. Имаме близки в България. Има и новини, от които да се осведомяваме за положението там и по неслучайност тези новини са произведени от журналисти, които е било опитано да бъдат заглушени от власта. Ти си в този форум, откакто не те пуснаха в Канада поради некадърност и още подсмърчаш по това време.
За разлика от мен ти изкара интервюто за Квебек, обаче за разлика от теб аз с "неизкараното си интервю" живея вече 20 години в Квебек, а ти подсмърчаш от България.
Да те светна само. Аз не съм кандидатсвала по федералната програма.
Оправяш се да. Слугуваш за евростотинки и в чужбина, а сега от 1 януари и в България.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?