България влиза в Еврозоната!

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
joro

България влиза в Еврозоната!

Мнение от joro »

Евро, евро, новата пара
Тя ще стопли нашите сърца.
https://www.vesti.bg/bulgaria/bylgariia ... en-6230021
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Ivan1007

Re: България влиза в Еврозоната!

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Сря Юни 04, 2025 3:06 pm Евро, евро, новата пара
Най-важното качество на парите е тяхното количество.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Чет Юни 05, 2025 10:47 am
joro написа: Сря Юни 04, 2025 3:06 pm Евро, евро, новата пара
Най-важното качество на парите е тяхното количество.
Христо Стоичков едно време казваше:
-Койту играи- пичели. Койту ни играи- ни пичели.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Жорка, наивен си като 5 годишно дете. à направихте тази либерстка глупост, à се дигнаха цените двойно, както стана в Холандия, Испания, Гърция...
Я обясни, защо еврогейското бг правителство не разреши референдум по въпроса?

Hands off our currency!’: Bulgaria Declares War on EU’s Euro Agenda! | Times Now World

"The liberal anti-Bulgarian government denied the Bulgarian people the right to have a proper referendum because they were fully aware that the absolute majority of Bulgarians is against the Euro. Bulgaria wants its own currency!"

https://www.youtube.com/watch?v=qyoIX_heYX0
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Павел написа: Вто Юни 17, 2025 1:35 am , защо бг правителство не разреши референдум по въпроса?
Ми щото глъмари - тръмпанари като теб биха участвали в него.
Резултатите в САЩ са налице - прасетата си искат помия и кал, ме щат кладенчова вода.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Павел написа: Вто Юни 17, 2025 1:35 am , защо бг правителство не разреши референдум по въпроса?
Ми щото глъмари - тръмпанари като теб биха участвали в него.
Резултатите в САЩ са налице - прасетата си искат помия и кал, ме щат кладенчова вода.

pticheto

Мнение от pticheto »

(Чи- как ве чи-чка?, -жи-чка, Же-чка жегна в жегата с пе-чка-)

Та нали Евро/г/ейската централна (батална) банка е само Интернет страница

Лесно се затваря Интернет страница и после- нищо - от еврото -потънало като канадските милиарди у Зеленски, и Киевският режим.

"Питат ли ме е где е"... Европейската централна банка(У Франкфурт - монополо-монопсон)? Где са милиардите дадени на Киев? (То и Киев вече го няма). "Дай (милиардите), пък ми вземи душата, аз не искам (млад) да загина"

https://www.msn.com/en-ca/news/canada/c ... r-AA1GRAZT

Колко са заплатите на евро депутатите и колко се удържат за данъци?

А някой да е видял нещо от еврофондовете? Евро-цент?
joro

Мнение от joro »

pticheto написа: Пет Юни 20, 2025 9:29 am (Чи- как ве чи-чка?, -жи-чка, Же-чка жегна в жегата с пе-чка-)

Та нали Евро/г/ейската централна (батална) банка е само Интернет страница

Лесно се затваря Интернет страница и после- нищо - от еврото -потънало като канадските милиарди у Зеленски, и Киевският режим.

"Питат ли ме е где е"... Европейската централна банка(У Франкфурт - монополо-монопсон)? Где са милиардите дадени на Киев? (То и Киев вече го няма). "Дай (милиардите), пък ми вземи душата, аз не искам (млад) да загина"

https://www.msn.com/en-ca/news/canada/c ... r-AA1GRAZT

Колко са заплатите на евро депутатите и колко се удържат за данъци?

А някой да е видял нещо от еврофондовете? Евро-цент?
В Киев хората си ходят на работа, учениците си ходят на училище, а вечер баровете и дискотеките са пълни. А на Русия и шахедите им свършиха- лошите евреи скоро ще пратят аятоласите да се крият в Москва заедно с Башар Асад.
Еврото е втората валута след долара в световен мащаб. И България скоро ще бъде в групата на най- богатите държави. Да се пукат от яд душманите.
joro

Мнение от joro »

Павел написа: Вто Юни 17, 2025 1:35 am Жорка, наивен си като 5 годишно дете. à направихте тази либерстка глупост, à се дигнаха цените двойно, както стана в Холандия, Испания, Гърция...
Я обясни, защо еврогейското бг правителство не разреши референдум по въпроса?

Hands off our currency!’: Bulgaria Declares War on EU’s Euro Agenda! | Times Now World

"The liberal anti-Bulgarian government denied the Bulgarian people the right to have a proper referendum because they were fully aware that the absolute majority of Bulgarians is against the Euro. Bulgaria wants its own currency!"

https://www.youtube.com/watch?v=qyoIX_heYX0
Българите, дето живеят в държавите от Еврозоната и нямат никакво намерение да се връщат в България се скъсаха да ни обясняват колко лошо е еврото и как хората в Холандия, Белгия, Германия обеднели, чак огладнели. Аз пък нямам нищо против България да обеднее като Германия и нашите заплати и пенсии да станат като немските.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

И аз не разбирам защо някои толкова ритат против еврото. Имат много пари за смяна и не им се ходи до банката или са печатари в монетния двор и си губят работата?
Ще бъде по-лесно да се смята колко сме по- бедни от европейците. Аот закръгляне се губят най-много 2%, ако това е проблема на дребните сметкаджии...
Embrace your climate change!
joro

Мнение от joro »

7George написа: Пет Юни 20, 2025 1:00 pm И аз не разбирам защо някои толкова ритат против еврото. Имат много пари за смяна и не им се ходи до банката или са печатари в монетния двор и си губят работата?
Ще бъде по-лесно да се смята колко сме по- бедни от европейците. Аот закръгляне се губят най-много 2%, ако това е проблема на дребните сметкаджии...
Против еврото са руските подлоги, дето още си мечтаят България да стане Задунайска губерния. Ако влезнем в Еврозоната освен, че България ще се откъсне от Русия, но и ще принуди и другите държави като Полша, Чехия, Румъния и Унгария да искат да се присъединят към Еврозоната. В Румъния например преди една година само около 30℅ от румънците са искали Румъния да се присъедини към Еврозоната. Сега, когато България тръгва към Еврозоната над 80℅ от румънците искат еврото и в Румъния. Това ще се случи и в Полша, Чехия и Унгария. Добрият пример става заразителен.
Аватар
snakeplissken
.

Мнение от snakeplissken »

7George написа: Пет Юни 20, 2025 1:00 pm И аз не разбирам защо някои толкова ритат против еврото. Имат много пари за смяна и не им се ходи до банката или са печатари в монетния двор и си губят работата?
Те не могат да разберат, че последния необвързан лев умря през 1997.
Ако им кажеш, че валутния борд се отменя те сами ще хукнат да си обменят левчетата за ойро.
Ойро да не се бърка с Йоро :D
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.

Бай Иван
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Мда, левът (лъвът) отдавна е изчезнал от българските земи. Валутата можеше да се казва "камила" или "банан", "1 ракия" със същия успех.

Държавността е отдавна загубена, още от римско и византийско време.
Embrace your climate change!
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

7George написа: Съб Юни 21, 2025 10:56 am Мда, левът (лъвът) отдавна е изчезнал от българските земи. Валутата можеше да се казва "камила" или "банан", "1 ракия" със същия успех.

Държавността е отдавна загубена, още от римско и византийско време.
Държавата е такава, каквато са я направили хората живеещи в нея..
С България обаче нещата са по-различни. Ако оставеха на хората да решават тя щеше да си е азиатска кочина подчинена на Москва. От 20 и кусур години ЕС ги влачи напред, а те се дърпат назад..

joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Съб Юни 21, 2025 11:30 am Държавата е такава, каквато са я направили хората живеещи в нея..
С България обаче нещата са по-различни. Ако оставеха на хората да решават тя щеше да си е азиатска кочина подчинена на Москва. От 20 и кусур години ЕС ги влачи напред, а те се дърпат назад..
ЕС влачи цяла Източна Европа, ние в България не се дърпаме чак толкова, още не сме подгонили Сорос като унгарците.
Публикувай отговор