Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Жоре, имаш ли рода на запад за да се спасиш овреме?
Любимата ви Тиква ви гласи за задунайска губерния. Не ги мисли толкоз американците! Те са достатъчно богати да преживеят Тръмп и да оцелеят, макар че както го е подкарал, не вярвам да си завърши мандата.
Любимата ви Тиква ви гласи за задунайска губерния. Не ги мисли толкоз американците! Те са достатъчно богати да преживеят Тръмп и да оцелеят, макар че както го е подкарал, не вярвам да си завърши мандата.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?

Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Направихме последната крачка по пътя към еврото
https://www.standartnews.com/biznes/kra ... 89141.html
https://www.standartnews.com/biznes/kra ... 89141.html
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Средната заплата в София вече е към 3000 CAD, което е към 60% от средната заплата в Калгари. И се вдига с15% до 20% всяка година.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Брежнев и Бай Тошо не можаха да ни направят Задунайска губерния, та Тиквата ли сега? Мен ме вълнува друго. Влезнахме в Шенген, вече няма граници. Ама защо като отиваме на море в Гърция трябва да сменяме всеки път валутата? Хайде вече да влезем в Еврозоната, че да заживеем като истински европейци.
- MrGeek
- Путлер Капут
Защо лъжеш като ром в напреднала възраст, Йоро?

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Брежнев и Бай Тошо не можаха да ни направят Задунайска губерния, та Тиквата ли сега? Мен ме вълнува друго. Влезнахме в Шенген, вече няма граници. Ама защо като отиваме на море в Гърция трябва да сменяме всеки път валутата? Хайде вече да влезем в Еврозоната, че да заживеем като истински европейци.
[/quote]
Едно време ходих в Чехия, после в Германия. Ама нещо не ми хареса там. В Германия плащах 900 евро наем за една дупка, добре, че бях сам и за малко. Иначе за средно голям апартамент наемите почват от 2000 евро на месец. И за храна и други разходи още 2000 евро. Затова ако имаш собствен дом в България и взимаш 1500 лева заплата- пей си и си подскачай, ти си по-добре от 90% от тия на Запад.
Лена Бориславова: Не виждам проблем, че спя и с Миро, и с Киро – аз не съм жена само за един мъж, а за много!
февруари 24, 2025

В едно ексклузивно интервю, което разтърси социалните мрежи и предизвика бурни дебати, Лена категорично заяви: „Не виждам проблем, че спя и с Миро, и с Киро – аз не съм жена само за един мъж, а за много!“
Тази нейна смела изповед даде ново значение на думата „мултитаскинг“. Докато повечето хора се затрудняват да балансират между работа и личен живот, Лена успешно лавира между двама мъже, при това без да изглежда дори леко изтощена. „Всъщност, това е въпрос на добра организация – винаги имам резервен план, ако единият е зает или не в настроение“, допълни тя с усмивка.
На въпроса дали не се страхува, че отношенията ѝ може да доведат до конфликт, тя отговори философски: „Животът е твърде кратък, за да се ограничаваме с еднообразие. Защо да си вземеш един сладолед, когато можеш да имаш цяла кутия с различни вкусове?“
Според Лена, основният проблем не е в нейните избори, а в остарелите разбирания на обществото. „Ние живеем в 21-ви век, хора! Време е да спрем с тези предразсъдъци! Ако мъжете могат да имат няколко жени, защо ние да не можем да имаме няколко мъже?“
Разбира се, не всички са съгласни с нейната позиция. Група моралисти вече призоваха Лена „да се опомни и да влезе в правия път“, докато други просто се чудят как намира време за толкова активен социален живот.
На финала на интервюто Лена даде и няколко практически съвета: „Първо, никога не забравяйте кой какво харесва – Миро е фен на романтичните вечери, докато Киро обожава приключения. Второ, използвайте добре календара на телефона си – нищо не разваля една среща така, както объркана резервация за двама, когато трябва да сте само с един.“
Едно е ясно – независимо дали обществото приема или отрича начина ѝ на живот, Лена не изглежда да има намерение да се променя. А може би просто всички трябва да се учим от нейния безгрижен и забавен подход към живота?
https://www.faktibg.com/lena-borislavov ... vZ1zgY3lDw
февруари 24, 2025

В едно ексклузивно интервю, което разтърси социалните мрежи и предизвика бурни дебати, Лена категорично заяви: „Не виждам проблем, че спя и с Миро, и с Киро – аз не съм жена само за един мъж, а за много!“
Тази нейна смела изповед даде ново значение на думата „мултитаскинг“. Докато повечето хора се затрудняват да балансират между работа и личен живот, Лена успешно лавира между двама мъже, при това без да изглежда дори леко изтощена. „Всъщност, това е въпрос на добра организация – винаги имам резервен план, ако единият е зает или не в настроение“, допълни тя с усмивка.
На въпроса дали не се страхува, че отношенията ѝ може да доведат до конфликт, тя отговори философски: „Животът е твърде кратък, за да се ограничаваме с еднообразие. Защо да си вземеш един сладолед, когато можеш да имаш цяла кутия с различни вкусове?“
Според Лена, основният проблем не е в нейните избори, а в остарелите разбирания на обществото. „Ние живеем в 21-ви век, хора! Време е да спрем с тези предразсъдъци! Ако мъжете могат да имат няколко жени, защо ние да не можем да имаме няколко мъже?“
Разбира се, не всички са съгласни с нейната позиция. Група моралисти вече призоваха Лена „да се опомни и да влезе в правия път“, докато други просто се чудят как намира време за толкова активен социален живот.
На финала на интервюто Лена даде и няколко практически съвета: „Първо, никога не забравяйте кой какво харесва – Миро е фен на романтичните вечери, докато Киро обожава приключения. Второ, използвайте добре календара на телефона си – нищо не разваля една среща така, както объркана резервация за двама, когато трябва да сте само с един.“
Едно е ясно – независимо дали обществото приема или отрича начина ѝ на живот, Лена не изглежда да има намерение да се променя. А може би просто всички трябва да се учим от нейния безгрижен и забавен подход към живота?
https://www.faktibg.com/lena-borislavov ... vZ1zgY3lDw
ПП-ДБ изпада до четвърто място в проучване на "Галъп", ДПС-НН и "Възраждане" спорят за второто място
25.02.2025
На вътрешнополитическия терен към 20 февруари 2025 г. се наблюдава следното разположение на политическите сили. ГЕРБ увеличава преднината пред останалите политически сили в 51-то НС – 26,5%. За момента не се очертава ясен фаворит за второто място: с незначителна разлика помежду си са "Възраждане“ - 12,6% и "ДПС-Ново начало" – 12,5%, а ПП-ДБ е с 11,8%.
"БСП-Обединена левица" показва леко повишение спрямо миналия месец от 7,4% на 8,2%. АПС получава – 5,9, ИТН – 5,2%, МЕЧ – 4,7, а "Величие“ е под 4 процентната бариера – 3,8%. Останалите дялове се разпределят между формации с декларирана на този етап подкрепа под един процент.
Сред заемащите висши конституционни длъжности: президентът Румен Радев регистрира леко понижение в одобрението през февруари – 47,9%; одобрението за министър-председателя Росен Желязков нараства спрямо януари и понастоящем е 20,2%; председателят на НС Наталия Киселова е одобрявана от 23,8%. Сред партийните лидери с най-високо одобрение се ползва Бойко Борисов – 24,8%.
Изследването е направено по метода "лице в лице“ с таблети сред 841 интервюта с пълнолетни граждани на България в периода 13-20 февруари 2025 г. Представителност: Национално представително за пълнолетното население на страната.
Максималната статистическа грешка е ±3.4% за 50% дял за основната извадка при 95% доверителен интервал.
https://www.focus-news.net/novini/Bylg ... hd-2463209
25.02.2025
На вътрешнополитическия терен към 20 февруари 2025 г. се наблюдава следното разположение на политическите сили. ГЕРБ увеличава преднината пред останалите политически сили в 51-то НС – 26,5%. За момента не се очертава ясен фаворит за второто място: с незначителна разлика помежду си са "Възраждане“ - 12,6% и "ДПС-Ново начало" – 12,5%, а ПП-ДБ е с 11,8%.
"БСП-Обединена левица" показва леко повишение спрямо миналия месец от 7,4% на 8,2%. АПС получава – 5,9, ИТН – 5,2%, МЕЧ – 4,7, а "Величие“ е под 4 процентната бариера – 3,8%. Останалите дялове се разпределят между формации с декларирана на този етап подкрепа под един процент.
Сред заемащите висши конституционни длъжности: президентът Румен Радев регистрира леко понижение в одобрението през февруари – 47,9%; одобрението за министър-председателя Росен Желязков нараства спрямо януари и понастоящем е 20,2%; председателят на НС Наталия Киселова е одобрявана от 23,8%. Сред партийните лидери с най-високо одобрение се ползва Бойко Борисов – 24,8%.
Изследването е направено по метода "лице в лице“ с таблети сред 841 интервюта с пълнолетни граждани на България в периода 13-20 февруари 2025 г. Представителност: Национално представително за пълнолетното население на страната.
Максималната статистическа грешка е ±3.4% за 50% дял за основната извадка при 95% доверителен интервал.
https://www.focus-news.net/novini/Bylg ... hd-2463209
Йорко,
Средната брутна заплата в София през четвъртото тримесечие на 2024-та е била около 2500 канадски долара, а в Калгари около 5400, тоест в София е 45 процента от тази в Калгари.
Тен обаче кво те топли средната заплата в София, кат си в Банско?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
В София който бачка взима много над 2500 долара, хората пълнят заведенията, колите са повече от мравките, жените плащат по 500 лева и нагоре да им оправят веждите и да им лакират ноктите.
Аз съм в София от няколко месеца, намерих си една гарсонера за 500 лева наем на месец- кво му плащаш? Бачкам си и си гледам кефа. Преди това поживях и поработих в Пловдив. В Банско ходя само да си видя къщата и да си почивам през уикенда. Отдавна не живея и не работя в Банско,Ivan1007 написа: ↑Сря Фев 26, 2025 4:31 pm Йорко,
Средната брутна заплата в София през четвъртото тримесечие на 2024-та е била около 2500 канадски долара, а в Калгари около 5400, тоест в София е 45 процента от тази в Калгари.
Тен обаче кво те топли средната заплата в София, кат си в Банско?
Бе тя майка ми, боксониера има, и я дава за 800. Жорко, сигурен ли си, че гарсониерата ти е в София, а не в Перник или някое от околните села?
А дано влезете и в Еврозоната, както влезнахте в Шенгена!

А дано влезете и в Еврозоната, както влезнахте в Шенгена!

My name's Machurko Galkin Varnenchuk

Йорко,
Дай да не засягаме това за който бачка, щото аз взимам над 12500 канадски на месец :

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Ела ми на гости да ти покажа гарсонерата. В Люлин 1, малко старички панелки. Но пък магазините Мосю Бриколаж, Метро Техномаркет и още няколко подобни са ми под носа.
В Пловдив плащах 600 лева, но апартаментът беше ново строителство в затворен комплекс. Но там ми омръзна и реших да направя малка промяна. Шило в торба не стои.

Ще влезем и в Еврозоната, след една или две или три тодини, рано или късно.
Че то Люлин си е в Перник. Тази гарсониера ще да е с размерите на гардероба на спалнята миjoro написа: ↑Чет Фев 27, 2025 2:47 pmЕла ми на гости да ти покажа гарсонерата. В Люлин 1, малко старички панелки. Но пък магазините Мосю Бриколаж, Метро Техномаркет и още няколко подобни са ми под носа.
В Пловдив плащах 600 лева, но апартаментът беше ново строителство в затворен комплекс. Но там ми омръзна и реших да направя малка промяна. Шило в торба не стои.![]()
Ще влезем и в Еврозоната, след една или две или три тодини, рано или късно.