Йорко,
Ако си напънеш малкото сиво вещество, в главата може и да разбереш какво означава, когато консумацията превишава доходите/произведеното - дълг. По БВП на глава от населението България е най-бедната в ЕС и повишената консумация ще я плащате и ще плачете.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа: ↑Сря Юни 19, 2024 5:54 pm
Йорко,
Ако си напънеш малкото сиво вещество, в главата може и да разбереш какво означава, когато консумацията превишава доходите/произведеното - дълг. По БВП на глава от населението България е най-бедната в ЕС и повишената консумация ще я плащате и ще плачете.
"Реалното индивидуално потребление включва всички стоки и услуги, ползвани от домакинствата, без значение дали те се били купени и платени от домакинствата пряко, от правителствата или от неправителствени организации. То се смята като основен индикатор за материалното благополучие на домакинствата."
Хората са ти го написали, но и ти като другите изтрещяли хейтъри знаеш само да плюеш, а не да прочетеш и осмислиш написаното. Но и да го прочетеш няма нищо да разбереш, както и простите ти колеги шофьори, понеже икономическите ви познания са нулеви.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Ти, чакай като приемете еврото (ако въобще това ви се случи) да ви приложат и европейските налози, та ще потребявате на баба ти зелените джанки на село. Ако преди това сиганите не са отсекли джанката за да се топлят през зимата.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Shoshana написа: ↑Сря Юни 19, 2024 9:13 pm
Ти, чакай като приемете еврото (ако въобще това ви се случи) да ви приложат и европейските налози, та ще потребявате на баба ти зелените джанки на село. Ако преди това сиганите не са отсекли джанката за да се топлят през зимата.
Да го вкарат вече еврото и всички антиевропейци и копейкаджии да мирясат.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йорко, Йорко!
Ти си типичен шоп/маке - не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле
Ми нали твоята любима руска подлога Тиквоний Велики ви бръкна в джоба за 3 милиарда долара, за да направи газопровода за руски газ до Унгария..
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Ivan1007 написа: ↑Сря Юни 19, 2024 5:54 pm
Йорко,
"Реалното индивидуално потребление включва всички стоки и услуги, ползвани от домакинствата, без значение дали те се били купени и платени от домакинствата пряко, от правителствата или от неправителствени организации. То се смята като основен индикатор за материалното благополучие на домакинствата."
Хората са ти го написали, но и ти като другите изтрещяли хейтъри знаеш само да плюеш, а не да прочетеш и осмислиш написаното. Но и да го прочетеш няма нищо да разбереш, както и простите ти колеги шофьори, понеже икономическите ви познания са нулеви.
Йорко,
СоциализЪма ви научи селянчетата да четете и пишете, но си останахте функционално неграмотни, щото не сте в състояние да разберете какво четете.
Материалното благополучие, изразяващо се в потребление систематично превишаващо доходите води до фалит.
Ivan1007 написа: ↑Чет Юни 20, 2024 11:24 pm
Йорко,
СоциализЪма ви научи селянчетата да четете и пишете, но си останахте функционално неграмотни, щото не сте в състояние да разберете какво четете.
Материалното благополучие, изразяващо се в потребление систематично превишаващо доходите води до фалит.
България заедно с Естония са с най-ниско съотношение на външен дълг към БВП. Така,че сме далеч все още от фалит. В България влизат чужди инвестиции, идват пари от европейски фондове както и пари от българските емигранти, които увеличават потреблението. Освен това през последните години бюджетът е на дефицит, което също увеличава потреблението. Така правят румънците вече 10 години- трупат дефицити и външни заеми. Затова са с по-висок стандарт от нас. Нали се възхищавате от румънците и гърците, пък сега се загрижихте, че България прави до известна степен като тях.
На унгарците им намалиха парите от ЕС, фондът на Сорос си отиде, отидоха си и много инвеститори. Логично е унгарците да закъсат. Ние все още се държим за ЕС и НАТО, защото повечето хора в България сме соросоиди с европейски ценности и не позволяваме на копейките да си разиграват коня.
Ivan1007 написа: ↑Чет Юни 20, 2024 11:18 pm
Йорко, Йорко!
Ти си типичен шоп/маке - не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле
Ми нали твоята любима руска подлога Тиквоний Велики ви бръкна в джоба за 3 милиарда долара, за да направи газопровода за руски газ до Унгария..
Газопроводът до Унгария и Австрия е направен от Булгаргаз и се изплаща от транзитните такси.
Никой не ми е бъркал в джоба за този газопровод. Вашите канадски момчета се оказаха пълни некадърници и глупаци, дадоха им власт и те се окепазиха, както и оня шоумен, дето си мислеше, че да управляваш държава е като да пееш чалга и да се правиш на маймуна. Затова и хората си гласуват за Боко Тиквата, защото другите и като него не стават.
А бизнесът в България си върви, хората си бачкат и си изкарват пари, ходят си на почивки в Гърция и Турция, и едно магаре да сложим за премиер- все тая.
joro написа: ↑Пет Юни 21, 2024 8:21 pm
Нали се възхищавате от румънците и гърците, пък сега се загрижихте, че България прави до известна степен като тях.
Инсинуация!!!
Аз (фор уан) никога не съм се възхищавал на румънците и гърците. Който е, моля да си мръдне лявото ухо.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Йорко, Йорко!
Газопроводът до Унгария и Австрия е направен от Булгаргаз и се изплаща от транзитните такси.
Никой не ми е бъркал в джоба за този газопровод. Вашите канадски момчета се оказаха пълни некадърници и глупаци, дадоха им власт и те се окепазиха, както и оня шоумен, дето си мислеше, че да управляваш държава е като да пееш чалга и да се правиш на маймуна. Затова и хората си гласуват за Боко Тиквата, защото другите и като него не стават.
А бизнесът в България си върви, хората си бачкат и си изкарват пари, ходят си на почивки в Гърция и Турция, и едно магаре да сложим за премиер- все тая.
Йорко
Ти си неграмотно селско маке
Газопроводът се направи от Булгартрансгаз, който е собственост на Българския Енергиен Холдинг, който е изцяло държавна собственост.
БЕХ се отказа от гарантирани приходи 1.3 милиарда лева транзитни такси по стария газопровод от Гъзпрпом и взе назаем от Русия 3 милиарда, за да направи новия, за да спре транзита през Украйна.
Това дето си го пуснал е от преди 8 месеца. След това свалиха таксите, защото Унгария каза, че ше блокира България за Шенген.
Та газопровода си го плащате абдалите в България, дето гласувате за магарета и затова сте най-бедната страна в ЕС
Йорко
Ти си неграмотно селско маке
Газопроводът се направи от Булгартрансгаз, който е собственост на Българския Енергиен Холдинг, който е изцяло държавна собственост.
БЕХ се отказа от гарантирани приходи 1.3 милиарда лева транзитни такси по стария газопровод от Гъзпрпом и взе назаем от Русия 3 милиарда, за да направи новия, за да спре транзита през Украйна.
Това дето си го пуснал е от преди 8 месеца. След това свалиха таксите, защото Унгария каза, че ше блокира България за Шенген.
Та газопровода си го плащате абдалите в България, дето гласувате за магарета и затова сте най-бедната страна в ЕС
Гарантирани приходи от Газпром, т.е. от Путин? Ти си много смешен. България получава такси от този газопровод, макар и по- ниски, отколкото ни се искаше. Но в политиката понякога се правят компромиси. Все пак този газопровод си връща парите за разлика от социалните помощи за циганите, които са няколко пъти по 1.3 милиарда лева и отиват за ядене и пиене на мързеливите. Ама то и в Канада е така, и вие всеки месец плащате социала на тия, дето не искат да работят.
.България е най-бедна в ЕС защото такава я остави бай ви Тошо, дето сега народът плаче за него. Още при Социализма Унгария, Чехия, Полша бяха много по-напред от България. Да не говорим пък за западните държави. Аз помня режима на тока, опашките за хляб, заплатите от 100 долара на месец. Не е лесно да настигнеш богатите държави, когато си тръгнал от най-голямата мизерия. България стана член на ЕС със средна заплата тогава от около 400 лева и БВП на човек от 30% от средния в ЕС. Сега средната заплата е над 2000 лева, и БВП на човек 64% от средния в ЕС. Гърция има с 3% повече, но гърците са в ЕС от 1980 г. и при тях не е имало социализъм.
Държавите останали извън ЕС като Сърбия и Македония преди 20 години бяха много по-напред от нас, а сега ни дишат праха.
ахха приятел.на тоя миэерен идиот с най голямо удоволствие бих му набил една бухалка в эадника беэ ваэлин.
одъртях вече и не успявам да проумея кои са тия плужеци дето се връэват на акъла на иэмамници като тоя.
абе амсалаци ше духате супата доживотно щото няма да ви дойде акъла не само в тоя живот,но и в следващия.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro написа: ↑Пет Юни 21, 2024 8:21 pm
Нали се възхищавате от румънците и гърците, пък сега се загрижихте, че България прави до известна степен като тях.
Инсинуация!!!е т
Аз (фор уан) никога не съм се възхищавал на румънците и гърците. Който е, моля да си мръдне лявото ухо.
Не се поти.Йоро е тъпо парче.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА