1.Университетска болница- шефа бачка "само" за 710 000$

2.St.Michael Hospital- 582 000$
3. Sick children- 555 000$
каквa e тая работа, че да се плаща толко много

вече знам че кат завърша искам шеф на болница да стана

Шефовете на болници работят като администратори или казано по български "мениджъри", а не лекари. Работата им е да докарват пари в болницата.sasho71 написа:В съботния брой на вестник Торонто Стар бяха дадени заплатите на шефове на болници в Торонто-
1.Университетска болница- шефа бачка "само" за 710 000$![]()
![]()
каквa e тая работа, че да се плаща толко многоамчи той министъра взима поне 3 пъти по-малко :idea:
мерси за пожеланията! ама от половин час ровя да намеря учебен предмет "шеф на болница ", ама нищо не намирамBabaPena написа:Eh, kolega, kolega...ai si pretsenete kolko lekari ima v Toronto i kolko bolnitsi ima...i kakav Vi e tochno shansa da stanete shef na bolnitsa...(az bih se zapitala i kolko ot shefovete na bolnitsi sa imigranti, ama haaide da ne Vi podriazvam kriltsata savsem...)
Kolkoto do zaplatite...navremeto v Nemtsia poznavah edin dvama ot tia (s takiva zaplatki)...Edinia beshe hirurg i si gi dokarvashe ot operatsii...drugia cheteshe lektsii v chastni koleji v shtatite...
Haide uspeh na izpitite!
sasho, glei tuk kvo staasasho71 написа:В съботния брой на вестник Торонто Стар бяха дадени заплатите на шефове на болници в Торонто-
![]()
каквa e тая работа, че да се плаща толко многоамчи той министъра взима поне 3 пъти по-малко :idea:
Molia, molia...ama ti parvo si zemi izpitite v programata...pak posle gledai predmeta 'shef na bolnitsa'...pak znae li chovek...moje i bogata aziatka da si namerish i da ne ti se nalaga!sasho71 написа: мерси за пожеланията! ама от половин час ровя да намеря учебен предмет "шеф на болница ", ама нищо не намирам![]()
![]()
е,поспри се малко,де ти си студент първа година,с нула взети изпити.......Със същото право и аз мога да се премеря за този стол,годе долу с теб сме на едно ниво,колкото си ти далеч от стола,толкова и аз.sasho71 написа:В съботния брой на вестник Торонто Стар бяха дадени заплатите на шефове на болници в Торонто-
![]()
Не беше ли Милко Калев Балев?THC написа:Joy,
предварително моля за извинение за това ,което ще кажа по-долу,защото не те познавам лично и мнение ми се базира само на четене на твои мнения,но доколкото съм разбрал имаш някакво източно европейско висше незавършено(кат' бай Тошо)