ей на това му се вика заплата!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

ей на това му се вика заплата!

Мнение от sasho71 »

В съботния брой на вестник Торонто Стар бяха дадени заплатите на шефове на болници в Торонто-

1.Университетска болница- шефа бачка "само" за 710 000$ :D :shock:

2.St.Michael Hospital- 582 000$

3. Sick children- 555 000$

каквa e тая работа, че да се плаща толко много :?: амчи той министъра взима поне 3 пъти по-малко :idea:

вече знам че кат завърша искам шеф на болница да стана :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Eh, kolega, kolega...ai si pretsenete kolko lekari ima v Toronto i kolko bolnitsi ima...i kakav Vi e tochno shansa da stanete shef na bolnitsa...(az bih se zapitala i kolko ot shefovete na bolnitsi sa imigranti, ama haaide da ne Vi podriazvam kriltsata savsem...) :-P

Kolkoto do zaplatite...navremeto v Nemtsia poznavah edin dvama ot tia (s takiva zaplatki)...Edinia beshe hirurg i si gi dokarvashe ot operatsii...drugia cheteshe lektsii v chastni koleji v shtatite...

Haide uspeh na izpitite!
speedy

Re: ей на това му се вика заплата!

Мнение от speedy »

sasho71 написа:В съботния брой на вестник Торонто Стар бяха дадени заплатите на шефове на болници в Торонто-

каквa e тая работа, че да се плаща толко много :?: амчи той министъра взима поне 3 пъти по-малко :idea:

Шефовете на болници работят като администратори или казано по български "мениджъри", а не лекари. Работата им е да докарват пари в болницата.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BabaPena написа:Eh, kolega, kolega...ai si pretsenete kolko lekari ima v Toronto i kolko bolnitsi ima...i kakav Vi e tochno shansa da stanete shef na bolnitsa...(az bih se zapitala i kolko ot shefovete na bolnitsi sa imigranti, ama haaide da ne Vi podriazvam kriltsata savsem...) :-P

Kolkoto do zaplatite...navremeto v Nemtsia poznavah edin dvama ot tia (s takiva zaplatki)...Edinia beshe hirurg i si gi dokarvashe ot operatsii...drugia cheteshe lektsii v chastni koleji v shtatite...

Haide uspeh na izpitite!
мерси за пожеланията! ама от половин час ровя да намеря учебен предмет "шеф на болница ", ама нищо не намирам :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

в Бг има такава специалност-казва се 'здравен мениджмънт'
доколкото знам и във Франция има подобно нещо.
две неща:
1.здравния мениджър не е лекар.
2.с работа на заплата богат не се става ако ще и милион годишно да е -само собствен бизнес
bateto

Мнение от bateto »

Abe vyarno vzemat gi ama bachkat,a nyamali nyakoya druga po leka i tolkova dohodna ,che i az da se preorientiram.
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Мнение от niki_70 »

sasho71 написа:В съботния брой на вестник Торонто Стар бяха дадени заплатите на шефове на болници в Торонто-

sasho, glei tuk kvo staa :lol: .I да не се поболееш, ей?

http://www.webfin.com/fr/nouvelles/nouv ... l?id=46264
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

George Carlin
BabaPena

Мнение от BabaPena »

sasho71 написа: мерси за пожеланията! ама от половин час ровя да намеря учебен предмет "шеф на болница ", ама нищо не намирам :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Molia, molia...ama ti parvo si zemi izpitite v programata...pak posle gledai predmeta 'shef na bolnitsa'...pak znae li chovek...moje i bogata aziatka da si namerish i da ne ti se nalaga! :-)

Sas zdrave!
Clarissa

Мнение от Clarissa »

И аз понеже не разбирам, да се намеся със съвет към Сашо, хаха: чувала съм, че за шеф на болница е добре

1. да си лекар
2. да завършиш магистратура бизнес администрация (някак между нощните си дежурства в болницата)

И аз познавам такива. : - ))
Joy

Мнение от Joy »

:lol:

:? Сериозно...
Сашо,важно е да знаеш какво искаш! Шефът на Джуиш хоспитъл е емигрантка, значи е възможно. Дерзай! :wink:

THC, аз имам завършен "здравен мениджмънт", да взема и аз да се кандидатирам! :lol: :lol: :lol:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Моя шеф взима много по-голяма заплата, защото хем е мениджър, хем е рентгенолог, хем болницата е негова. А, забравих най-важното, казва се Морис Голдфингър, еврейско име, пояснявам за най-досетливите ... Така че съм скептична по отношение на розовите мечти на Сашо, освен ако не вземе еврейка вместо китайка или не се поеврейчи по друг начин някакав ... Хай късмет !
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Clarissa написа:2. да завършиш магистратура бизнес администрация (някак между нощните си дежурства в болницата)

aaaa, моля,моля , по време на нощните дежурства предпочитам вместо бизнес администрация да правя други неща :D
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

е,поспри се малко,де ти си студент първа година,с нула взети изпити.......Със същото право и аз мога да се премеря за този стол,годе долу с теб сме на едно ниво,колкото си ти далеч от стола,толкова и аз.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Joy,
предварително моля за извинение за това ,което ще кажа по-долу,защото не те познавам лично и мнение ми се базира само на четене на твои мнения,но доколкото съм разбрал имаш някакво източно европейско висше незавършено(кат' бай Тошо :lol: )
и дори и да си завършила здравен мениджмънт,дори и да те сложат за директор на болницата-болницата ще фалира и ще се окажеш без работа :lol: :lol: -пак ти казвам извинявай това се основава на мненията ,които изказваш по:медицинските/образователно/икономически теми

По въпроса за наемната работа ,пак казвам:
и за директор на Ниагара да те назначат си е заплата-следват данъци ,следват уволнения,пенсия... през 19 век хората са смятали за недостойно и унизително да се работи на надник-нищо по-различно от крепостничество.
Предлагам да спрете да ровите из линкове със заплати,
тоя бг анти-предприемчив манталитет много ни тежи на всички(в твоя случай руски манталитет,ама пък те там хептен крепостници са си били винаги)
без лоши чувства - :beer:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

THC написа:Joy,
предварително моля за извинение за това ,което ще кажа по-долу,защото не те познавам лично и мнение ми се базира само на четене на твои мнения,но доколкото съм разбрал имаш някакво източно европейско висше незавършено(кат' бай Тошо :lol: )
Не беше ли Милко Калев Балев?

Иначе жой си е наш човек, само дето прекалява с колумбийския тютюн.

Тя по-добре да кандидатствала за началник на Главно Данъчно, а зам. началник продавачката в книжарницата на университета.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено