https://m.youtube.com/watch?v=VVSUZ1vH5OUPavel M написа: ↑Нед Авг 14, 2022 12:10 amняма заяждания има безсмислици които ти дрънкаш.средната ,минималната ,не знам ква си заплата в софия,банско ,българия станала еди колко си.joro написа: ↑Съб Авг 13, 2022 10:44 pmНе ми се занимава с безсмислени заяждания.
трохи.с трици аймуни не можеш да ловиш.
аз си обичам българия и след 2 год като се пенционирам възнамерявам да си изкарам края на дните си там ама с канатската си пенция и парите спестени от канада.
и дай боже да съм независим от идиоти като теб дето да ми предвещават светло бъдеще с 400-500-600 лева пенция от българия.
абе вие там в кенефа сте леле и промитите мозъци бе.
аз тук за 1 месец изкарвам толкова пари с които мога да си плащам сметките в българия за 1 година.
баси и ненормалниците,гладни въшки дет се кефите на жълти стотинки.малоумници.
Средната заплата достигна 1205 лева
Re: Средната заплата достигна 1205 лева
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Разбира се, че има инфлация в Канада, но е 6.3%, не 16.9% като в България.joro написа: ↑Нед Фев 19, 2023 5:40 amИ в Канада има инфлация. При това там дори минималната заплата при вас от 5 години не е мръднала. Току виж след още 5 години в България минималната заплата да стане колкото в Квебек.Ivan1007 написа: ↑Сря Фев 15, 2023 6:08 pmИнфлацията пак по-голяма ве, Йорко.joro написа: ↑Вто Фев 14, 2023 6:41 am Средната заплата през октомври е 1839 лв. през ноември 1851 лв. през декември 1947 лв.
www.nsi.bg
16.6 % ръст на заплатите, 16.9 % е официално инфлацията на годишна база през декември.
Ръста на заплатите в частния сектор е под 14%, на чиновниците над 17%.
Минималната заплата в Канада е различна за различните провинции, но в около 15 канадски долара на час, което е около два пъти повече от средната заплата в България.
Да ти го преведа като за глъм налъм -в Канада ич нищо да не си учил и да миеш тоалетните си два пъти по-добре платен от български учител да речем
Засега минималната заплата в България е около 4.5 пъти по ниска отколкото в Канада, та изобщо забрави за Канада.
Гледай Македония и Албания да не стигнат България

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
-
Дори с 1500 в България е трудно да се оправи човек...
Декорация за стена от wallprinter.bg
йоро и стъргича казаха друго.stelawallprinter написа: ↑Пон Мар 20, 2023 12:03 pm Дори с 1500 в България е трудно да се оправи човек...
с 1800-2000 лв средна софийска заплата си цар.
само дето царя е гол.
те всъщност къде зачезнаха тия двамата герберопитеци.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- snakeplissken
- .
Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
Нали Бойко се кани да управлява
Нали Бойко се кани да управлява

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
В Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.snakeplissken написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:52 am Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
Нали Бойко се кани да управлява![]()
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14146898
Сега разбрахте ли къде са путлерофилите?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- snakeplissken
- .
Ти остави копейкин, той си плямпа на воля, ами кажи дали Бойко ще направи коалиция с Доган и Корнелкатаjoro написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:13 pmВ Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.snakeplissken написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:52 am Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
копейките само лаят ,а буци строи руский паток.американците са му вдигнали мерника.joro написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:13 pmВ Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.snakeplissken написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:52 am Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
извадиха го от магнитски 3 временно и му дадоха последен шанс за да влезе в час.
ама той няма да влезе в час щото е тъп и го е срах да не влезе в затвора където му е мястото.
американците не са прости хора.
според мен буци не издържа теста и скоро ще бъде намагнитен.няма сигнали от негова страна да им даде каскета и да да сключи сделка с тях да не го закачат.
тъп,тъп,ама много тъп.или може би зависим и оплетен в много свински черва от които измъкване няма.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?

Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Бойко няма алтернатива.Pavel M написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:45 pmкопейките само лаят ,а буци строи руский паток.американците са му вдигнали мерника.joro написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:13 pmВ Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.snakeplissken написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:52 am Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
извадиха го от магнитски 3 временно и му дадоха последен шанс за да влезе в час.
ама той няма да влезе в час щото е тъп и го е срах да не влезе в затвора където му е мястото.
според мен буци не издържа теста и скоро ще бъде намагнитен.няма сигнали от негова страна да им даде каскета и да да сключи сделка с тях да не го закачат.
тъп,тъп,ама много тъп.или може би зависим и оплетен в много свински черва от които измъкване няма.
Ще дойде време и с 1500 Евро средна заплата в България трудно да се оправя човек.stelawallprinter написа: ↑Пон Мар 20, 2023 12:03 pm Дори с 1500 в България е трудно да се оправи човек...
Има.Скоро.Магнитски 3.joro написа: ↑Вто Апр 04, 2023 12:13 pmБойко няма алтернатива.Pavel M написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:45 pmкопейките само лаят ,а буци строи руский паток.американците са му вдигнали мерника.joro написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:13 pmВ Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.snakeplissken написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:52 am Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
Няма да се плашите! Освен писането по форуми всички ще напишете по една книга за гайди и дудуци, и ще закърпите положението.joro написа: ↑Вто Апр 04, 2023 12:16 pmЩе дойде време и с 1500 Евро средна заплата в България трудно да се оправя човек.stelawallprinter написа: ↑Пон Мар 20, 2023 12:03 pm Дори с 1500 в България е трудно да се оправи човек...

Може и Магнитски 103Pavel M написа: ↑Вто Апр 04, 2023 12:20 pmИма.Скоро.Магнитски 3.joro написа: ↑Вто Апр 04, 2023 12:13 pmБойко няма алтернатива.Pavel M написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:45 pmкопейките само лаят ,а буци строи руский паток.американците са му вдигнали мерника.joro написа: ↑Пон Апр 03, 2023 10:13 pmВ Канада Копейкин печели почти колкото Кирчо и Кокорчо.snakeplissken написа: ↑Сря Мар 22, 2023 7:52 am Предизборна кампания е…… По агитациЙ са нейде по селата….
Немски гастърбайт. За толкова акъл - толкоз!