Molq za malko info
виж как добре си се изразила, направо невероятно. ставам ти фен вече^^^GangSTa_Girl написа:Em...da vie 6e kajete nai-dobre no ot tova koeto namerih kato informaciq samo opluvat obrazovatelnata sistema i kazvat 4e na praktika ni6to ne se u4i , ami samo se sedi v u4ili6te kolkoto da sme na sigurno mqsto i da ne pravim 6turotii dokato roditelite ni sa na rabotaTva 4esno kazano mnogo me u4udva
![]()
![]()
![]()

абе да са живи и здрави вашите да плащат таксите

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Edna priatelka taman vchera mi se oplakvashe - dushteria i e na 13 godini - tuk go e udarila na jivot. Po cel den ICQ i podobni, v uchilishte nishto ne uchat, posle mama i tati provejdat podgotovkata u doma! Osven tova uchitelkata bila zle nastroena kum imigrantite, direktorkata, mnogo iasno, zashtitava uchitelkata - niama i na koi da se oplachesh... Daje direktorkata si e pozvolila da obesniava kak vsichki tezi deca ot edi koi si montrealski kvartal sa ot familles defavorisees - de da znam, na bulgarski sigurno shte da e bedni semeistva? Az lichno sum potresena, ama tova oshte poveche me ambicira da si smenia emploi-to i da stana daskal - nomerut e da si namersih sigurnoto mestence - posel shapka na toiaga. Nenakazuem, ako shtesh prepodavash, ako shtesh - ne. A decata - kucheta gi iali...Puk i shte gi obijdat - glupavi bili, ne ucheli...prostotia! Dano ne e taka po vsichki uchilishta tuk...
Представителна извадка тип "паплач"

- ^^^GangSTa_Girl
Emiii.... to tva si e PO4TI normalno ...za6toto poglednete BG tuk..ima edno osobeno otno6enie k1m romite{ciganite} ... i te vinagi se dvijat po grupi4ki i sa nqkak si otdeleni ot drugite
. Mi na praktika za kanadcite nie sme kato ciganite. Nie vinagi 6te si ostanem onezi- decata na EMIGRANTITE! Nikoga nqma da sme ravni s drugite pone ot tehnite o4i....I az ne go odobrqvam, no mai 4e ni6tu nemoje da se napravi! A i 6tom ne u4at ni6to v u4ili6te .... nqma i nikakva ambiciq. Nadqvam se v universitet i taka naaaka da e po razli4no i da vse pak nqk1k1v kontrol...A po otno6enie na maika mi i ba6ta mi ...to dobre da pla6tat ama dano da ima v pove4e

®™©gangsTaaa®™©
GangSTa_Girl?l],дъщеря ми е 1-2 години по-малка от теб.
Преди няколко дни в класа им дошло ново момиченце-българче (по-точно майката е българка) Имат някакъв проект и решиха да го правят заедно...Какъв ми беше шока като ги чувам да общуват на френски... "Защо?" -ми беше нормалната първа реакция. "Така ни е по-лесно!"-ми се отговаря.
Това е положението.
Детенцето на външен вид и на разбирания изглежда много по-малка от моята и още съвсем по детски се радва на приказки. Похвали ни се,например,че може да пише 3 български думи: "баба,дядо и врабче!
Всяка година си ходела в България,но на бълг. не може да пише. Знае обаче българска приказка (която ние не знаехме). "Ами за Косето-Босето знаеш ли?"-попита мъжът ми. "ДА!!!"-радостно възкликна и в очите и пламъчета и радост неописуема.
Моята:" Бебешки глупости!"
Момиченцето обидено:" Не са бебешки!
"
Преди няколко дни в класа им дошло ново момиченце-българче (по-точно майката е българка) Имат някакъв проект и решиха да го правят заедно...Какъв ми беше шока като ги чувам да общуват на френски... "Защо?" -ми беше нормалната първа реакция. "Така ни е по-лесно!"-ми се отговаря.
Това е положението.
Детенцето на външен вид и на разбирания изглежда много по-малка от моята и още съвсем по детски се радва на приказки. Похвали ни се,например,че може да пише 3 български думи: "баба,дядо и врабче!

Моята:" Бебешки глупости!"
Момиченцето обидено:" Не са бебешки!

- ^^^GangSTa_Girl
;}

®™©gangsTaaa®™©
- ^^^GangSTa_Girl
;]
Ami vse pak ni6tu ne u4at ...taka li?Az sega s1m 8 klas a tam kade mislite 4e 6te me butnat?!

®™©gangsTaaa®™©
- sara
- Рошава гарга
Re: ;]
abe neshto nikak ne ti viarvam za cialata sitoria, no karai da varvi...^^^GangSTa_Girl написа:Ami vse pak ni6tu ne u4at ...taka li?Az sega s1m 8 klas a tam kade mislite 4e 6te me butnat?!![]()
![]()
samo neshto, koeto mi napravi vpechatlenie vse pak.. pishe se nishtO i neshtO ne nishtU

- ^^^GangSTa_Girl
Mi mislq, 4e kogato nqkoi mogat da pi6atabe neshto nikak ne ti viarvam za cialata sitoria, no karai da varvi...
i drugi mogat da pi6atsitoria
ni6tu

Nemislq, 4e tova e nai-vajnoto!!!

Az mislq, 4e ne trqbva da se zaqjdame za takiva drebni ne6ta

A mejdu drugoto, sub0, az sam q pitala, no problema e 4e ne mi otgovarq

Zatova se obr16tam k1m vas po-golemite
®™©gangsTaaa®™©