Molq za malko info

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
^^^GangSTa_Girl

Molq za malko info

Мнение от ^^^GangSTa_Girl »

:rotate: :rotaeye: Zdraveite, az s1m edno momi4e na 14 godini, koeto sled nqkolko meseca zaminava za Canada.Bih iskala da vi pomolq za m1ni4ko pomo6t po otno6enie na obrazovatelnata sistema v Canada.Ako mojete da napi6ete nqkolko red4eta za da dobiq begla predstava kakvo me o4akva tam :smlove: :dozey: Blagodarq vi za vnimanieto!!!
®™©gangsTaaa®™©
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Ето какво ми отговориха на мен преди време:

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... &highlight

Във форум дискусии подфорум образование също има интересни неща.

Не се шашкай от многото негативни мнения :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ami sigurno shte si v high school. Sadeiki po nick-a ti i po avatara ti sigurno mnogo shte ti dopadne. Vnimavai s narkoticite i s povedenieto. SIgurno shte ti se stori po lesno uchilishteto tuk. V koi grad otivate?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
^^^GangSTa_Girl

hehe

:lol: mi ne e to4no taka ...hehe. NE li4nosta mi opredeleno ne otgovarq na nicka mi i avatara :) , a i po princip ne upotrebqvam narkotici :). A i neiskam da probvam no 6tom si kazal 6te vnimavam :rotaeye: Otivame v1v Vancouver...sbori6teto na krasiva arhitektura, intenziven jivot, spokoistvie i harmoniq mejdu prirodnite prelesti.Mislq 4e nikoi ne bi usporil mnenieto mi :)
®™©gangsTaaa®™©
Аватар
^^^GangSTa_Girl

:)

mi az po princip s1m sviknala s negativnite mneniq i nqma da e ne6to 6okira6to, za6toto te me zaobikalqt otvsqkade :cry: P1k i az iskam da razbera pove4e dori i da e kritika i taka natataka...nqma zna4enie prosto da e info :)
®™©gangsTaaa®™©
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

nikoi ne bi usporil mnenieto mi
ама все ще се намери някой да го 0спори :lol:

ако си наистина на 14 и не си работила(грижата за издръжката на семейството е на родителите ти),т.е. не си се тревожила как да платиш разходи от 1000 лв при приходи от 500(в случая с Бг)
нищо чудно да ти се види голяма тъпотия и скука в сравнение с тинейджърския екшън от Бг, в случай ,че си от най-големите 3-4 града.
bp_de

Мнение от bp_de »

Ami THC e praw -move i sku4no da ti se widi. dokato ne stanesch na 18 ili 19 besche -mnogo trudno ste si kupisch alkoxol.ili pak da te pusnat w zawedenie deto se serwira alkoxol. ste zabrawisch za takiwa nesta. oste powe4e 4e i na i otdali4enite zawedeniq w Bg Naprimer-( ot druvba do zentara na sofiq)sa naprawo blizo w srawnenie s towa koeto ste widisch w Ca.
ama spokoino - pone na 16 godini ste movesch da karasch kola :-) akoi ima koi da ti kupi de :-)
Аватар
^^^GangSTa_Girl

he

Mi...moga da kaja 4e ne s1m ot nai-glezenite deca... taka 4e tam moje da zabravq za mnogo ne6ta, no nqma da 4uvstvam golqma zaguba :) No mislq 4e 6tge e zabavno...az otivam tam i ne poznavam nikogo...no p1k ot druga strana 6te se zapoznaq s novi hora i 6te moga da napravq razlika v psihikata na tezi tam i tezi tuk :).Mojebi ne6tata 6te stoqt po drug na4in, kogato otida na mqsto :)
®™©gangsTaaa®™©
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

no p1k ot druga strana 6te se zapoznaq s novi hora i 6te moga da napravq razlika v psihikata na tezi tam i tezi tuk
ааа браво-това е - добра гледна точка .Ако си наистина на 14 поздравления-в тоя смисъл наистина ще ти е интересно.
както казват Стругацки "навсякъде е едно и също пък в Антарктида е и студено на всичко отгоре"-само хората правят разлика.
пейзажите са винаги втори по важност
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

s izkluchenie na izbora ti na priakor i snimka zvuchish kato mnogo madro dete.
tukashnite shte ti se storiat mnogo immature sigurno.
Tukashnite high schools sa popularity contests. Decata se nadprevarvat za kakvo li ne. Gledai da si namerish dobri priatelcheta. A prejiviavaniata vinagi te uchat na neshto. Moje da ti lipsva BGto otnachalo no sveta ne e kakvoto beshe predi - hubavo e edin chovek da e izrastnal na niakolko mesta i da ima razshiren kragozor. Niama strashno.
Mejdu drugoto - na icq i na msn ima mnogo mestni balgarcheta - zapoznai se s niakoe i gi razpitai tiah za uchilishteto.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Joy

Мнение от Joy »

И аз заминах някога за чужбина на 14 год. и в България оставих първото си гадже-едва успяла да се целуна за пръв път... :)
После практически на първата година се влюбих ужасно в съученик и до скоро го сънувах от време на време...Ех,страхотна възраст! :roll:
Стига да си отвориш сърцето за новата страна,ще бъдеш приета като равна и ще се чувстваш тук у дома си! За мен Русия, където заминах на твоята възраст ми стана като втора Родина и много ми липсва. Там ми минаха най-хубавите години от живота,а това не се забравя.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

JOY написа:И аз заминах някога за чужбина на 14 год. и в България оставих първото си гадже-едва успяла да се целуна за пръв път... :)
После практически на първата година се влюбих ужасно в съученик и до скоро го сънувах от време на време.
я виж ти нашата :shock: от малка по мъже тръгнала :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bateto

Мнение от bateto »

...sborishte na krasiva arhitektura,intenziven givot...,mi ne e tochno taka ,ama kato doydesh ste vidish.ako si ot nyakoy po golyam grad v Bg. moge da ti se stori ,che si otishla na gosti na baba na selo v provinciyata ,samo deto nyama chereshi v dvorovete i magareta po ulicite :wink:
Аватар
^^^GangSTa_Girl

Em...da vie 6e kajete nai-dobre no ot tova koeto namerih kato informaciq samo opluvat obrazovatelnata sistema i kazvat 4e na praktika ni6to ne se u4i , ami samo se sedi v u4ili6te kolkoto da sme na sigurno mqsto i da ne pravim 6turotii dokato roditelite ni sa na rabota :) Tva 4esno kazano mnogo me u4udva :) :roll: :roll: :roll:
®™©gangsTaaa®™©
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

az predi da doida v Canada chuh che bila "Americanska Sveitzaria"
Заключено