Хайде на театър!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Хайде на театър!

Мнение от bgmontreal »

http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

както си го подкарал-кино,театър... скоро май и на групово посещение на публичен дом ще ни поканиш :D аз съм първи, да знаеш :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Еееех, искани се и ние да сме вече в Канада.... :roll: Де да можехме сега и ние да дойдем с вас да видим кандаското кино и най-вече някоя постановка в театрите им.... :cry:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

milla написа:Еееех, искани се и ние да сме вече в Канада.... :roll: Де да можехме сега и ние да дойдем с вас да видим кандаското кино и най-вече някоя постановка в театрите им.... :cry:
ъъъ, ти ако мислиш,че тез имат кино :D но от националния балет съм възхитен, струва си да се види, а и балерините де :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

айде сега пък и театър :lol: Ние тук за последните две години веднъж успяхме да се сберем БГ-рите на един парк,на кебапчета и бира,вие се покъсахте от мероприятия.
Предлагам за компенсация за невидяното кино за Joy място на първия ред :lol:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

sasho71 написа:
milla написа:Еееех, искани се и ние да сме вече в Канада.... :roll: Де да можехме сега и ние да дойдем с вас да видим кандаското кино и най-вече някоя постановка в театрите им.... :cry:
ъъъ, ти ако мислиш,че тез имат кино :D но от националния балет съм възхитен, струва си да се види, а и балерините де :wink:
Абе то имало много неща да се гледат в Монреал,вчера гледах по тв-то едно предаване за Cirque du Soleil-Montreal,za men te(Cirque du Soleil) sa wyrha,koito ima пари,да отиде да ги види,струва си,казвам който има пари,защотото тук билет за тяхното представление започва от 100$
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

ama tova mai e na angliiski...Iskate da se preumoria ot napuvane da gi razbera kakvo govoriat!...Niama li neshto na bulgarski - Krivorazbranata civilazacia, naprimer?
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено