Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Pavel M
батката - оригиналът

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от Pavel M »

Йоро ти си напълно луд. :facepalm:
София-България-995 усд по 1,8 = 1790 лв заплата за 1 месец.
Бай Иван с каскета разбирай аз прос българо- канадски шофьор си взех вчера чека за периода от 25.07 до 31.07.22
6 работни дни-3234,72 канадски долара по 1,49 =4820 български лева.това е бруто.след таксите ми оставт чисто 4000 лева.
Само за 6 дни по 12 часа работно време Йоро,а не за 1 месец 22 работни дни.Смятай за месец колко са.
Миналия месец си купих това.Плащам в продължение на 60 месеца по 1200д =1790 лева колкото е средната заплата в София до пълното изплащане.
https://www.mercedes-benz.ca/en/vehicle ... e/glc300c4
за да изплащам и карам тая добра ,но не чàк толкова скъпа кола лея пот/разбирай гърбя/ малко под 3 дни по 12 часа работно време в месеца/моя работен месец е 16-18 дни/.
като си платя всички месечни разходи за лиза за колата,наема за кондото,ядене и пиене на корем без да се лишавам от нищо накрая на месеца сейфвам едни 6-7000 лева във фонд пенция за старини,т.е. остават в сейф акаунта на банковата ми сметка .И това всеки един месец в годината.

Та кажи ми колко луд трябва да съм да си зарежа тукашната заплата и чистия въздух дето дишам и да се забия в трета глуха в мизерията на София с 1800 лева заплата да ми смърди на изгорели газове от 20-30 годишни нафтови печки движещи се по улиците и на дърва и кюмюр от комините на панелките по бетонните квартали и от циганските гета в ;столицата;
баси и великата средна софийска заплата.ми на мен мизерната ми канадска пенция дето ще си я харча след 2 год. на слънчака ми е по голяма от тия огромни пари дето ги получавате там в кенефа наречен ;столица;
изкарвайте си ги и си ги харчете ама без нен.благодаря.

POSTREACT(ions) SUMMARY

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
joro

Мнение от joro »

Pavel M написа: Пет Авг 12, 2022 7:07 pm Йоро ти си напълно луд. :facepalm:
София-България-995 усд по 1,8 = 1790 лв заплата за 1 месец.
Бай Иван с каскета разбирай аз прос българо- канадски шофьор си взех вчера чека за периода от 25.07 до 31.07.22
6 работни дни-3234,72 канадски долара по 1,49 =4820 български лева.това е бруто.след таксите ми оставт чисто 4000 лева.
Само за 6 дни по 12 часа работно време Йоро,а не за 1 месец 22 работни дни.Смятай за месец колко са.
Миналия месец си купих това.Плащам в продължение на 60 месеца по 1200д =1790 лева колкото е средната заплата в София до пълното изплащане.
https://www.mercedes-benz.ca/en/vehicle ... e/glc300c4
за да изплащам и карам тая добра ,но не чàк толкова скъпа кола лея пот/разбирай гърбя/ малко под 3 дни по 12 часа работно време в месеца/моя работен месец е 16-18 дни/.
като си платя всички месечни разходи за лиза за колата,наема за кондото,ядене и пиене на корем без да се лишавам от нищо накрая на месеца сейфвам едни 6-7000 лева във фонд пенция за старини,т.е. остават в сейф акаунта на банковата ми сметка .И това всеки един месец в годината.

Та кажи ми колко луд трябва да съм да си зарежа тукашната заплата и чистия въздух дето дишам и да се забия в трета глуха в мизерията на София с 1800 лева заплата да ми смърди на изгорели газове от 20-30 годишни нафтови печки движещи се по улиците и на дърва и кюмюр от комините на панелките по бетонните квартали и от циганските гета в ;столицата;
баси и великата средна софийска заплата.ми на мен мизерната ми канадска пенция дето ще си я харча след 2 год. на слънчака ми е по голяма от тия огромни пари дето ги получавате там в кенефа наречен ;столица;
изкарвайте си ги и си ги харчете ама без нен.благодаря.
Такива като теб често се връщат в България без една стотинка :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Съб Авг 13, 2022 6:44 am
Ти така ли се върна от Германия?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

Ivan1007 написа: Съб Авг 13, 2022 3:22 pm
най вероятно да.

сеа да те питам Йоро ти след гурбета в германия с колко евра се прибра в българия.
аз за 5 год гурбет в канада съм събрал 160 000 долара .не мия кенефи,карам голям камион.

POSTREACT(ions) SUMMARY

joro

Мнение от joro »

Pavel M написа: Съб Авг 13, 2022 9:47 pm
най вероятно да.

сеа да те питам Йоро ти след гурбета в германия с колко евра се прибра в българия.
аз за 5 год гурбет в канада съм събрал 160 000 долара .не мия кенефи,карам голям камион.
Не ми се занимава с безсмислени заяждания.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Заради тежката икономическа ситуация в Америка мексиканците решиха сами да си довършат Стената.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

joro написа: Съб Авг 13, 2022 10:44 pm
най вероятно да.

Не ми се занимава с безсмислени заяждания.
няма заяждания има безсмислици които ти дрънкаш.средната ,минималната ,не знам ква си заплата в софия,банско ,българия станала еди колко си.
трохи.с трици аймуни не можеш да ловиш.
аз си обичам българия и след 2 год като се пенционирам възнамерявам да си изкарам края на дните си там ама с канатската си пенция и парите спестени от канада.
и дай боже да съм независим от идиоти като теб дето да ми предвещават светло бъдеще с 400-500-600 лева пенция от българия.
абе вие там в кенефа сте леле и промитите мозъци бе.
аз тук за 1 месец изкарвам толкова пари с които мога да си плащам сметките в българия за 1 година.
баси и ненормалниците,гладни въшки дет се кефите на жълти стотинки.малоумници.

POSTREACT(ions) SUMMARY

joro

Мнение от joro »

Pavel M написа: Нед Авг 14, 2022 12:10 am
joro написа: Съб Авг 13, 2022 10:44 pm
няма заяждания има безсмислици които ти дрънкаш.средната ,минималната ,не знам ква си заплата в софия,банско ,българия станала еди колко си.
трохи.с трици аймуни не можеш да ловиш.
аз си обичам българия и след 2 год като се пенционирам възнамерявам да си изкарам края на дните си там ама с канатската си пенция и парите спестени от канада.
и дай боже да съм независим от идиоти като теб дето да ми предвещават светло бъдеще с 400-500-600 лева пенция от българия.
абе вие там в кенефа сте леле и промитите мозъци бе.
аз тук за 1 месец изкарвам толкова пари с които мога да си плащам сметките в българия за 1 година.
баси и ненормалниците,гладни въшки дет се кефите на жълти стотинки.малоумници.
Има хора, които се интересуват от това, което се случва в България. Теб, ако не те интересува, не те кара никой насила да четеш. Не е нужно да си изливаш помията постоянно във форума, той не е създаден с тази цел.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

мен защото точно ме интерисува какво се случва в България съм критичен към безумиците които се творят от обезумялото население на тая територия.
наслеление което за последните 22 години все чака някой да го оправи и си избира за войводи баш хайдути като почнеш от царо минеш през догана,станишката,падишаха буци,цацата,каскета и няколко по дребни риби като каракачанката ,слави учиндолския чалгаджия и най новия хит на еманацията на булгаристанеца копейкин.
и никой от тия разбойници не се запозна с вкуса на затворническата чорба.е крайно време е някой да направи сефтето.
аз предлагам хорото да поведе Буци като най виден и заслужил разбойник и хайдутин и след него всички останали по реда си.

иначе ще си останем на нивото ти да пишеш за някви мижави заплати как едва ли булгаристанеца е цъфнал и вързал с тях ,а другия малоумник ше ходи да обикаля да прави снимки на небостъргачи дето не могат да ги построят за 10-20 години.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Пет Авг 12, 2022 1:27 pm Средната заплата се е вдигнала с повече от 13% за година.
Ръстът на заплатите не успява да догони инфлацията

Та май се оказва, че в действителност средната заплата доста е спаднала.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Пон Авг 15, 2022 10:35 pm
joro написа: Пет Авг 12, 2022 1:27 pm Средната заплата се е вдигнала с повече от 13% за година.

Това е само един кратък период, през който в целия свят имаше висока инфлация. После нещата се нормализират.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

joro написа: Пон Авг 15, 2022 11:09 pm
Ivan1007 написа: Пон Авг 15, 2022 10:35 pm

Това е само един кратък период, през който в целия свят имаше висока инфлация. После нещата се нормализират.
Кога е това после и колко да е кратък тоя период.И за Целия свят забрави да се произнасяш,произнасяй се само за бангладеш,пардон булгаристан щото на мен януари 2022 в канада на пика на инфлацията ,а не след дъжд качулка ми ъпгрейднаха заплатата за да компенсирам инфлацията с 20%.От януари 2022 получавам 9000 долара месечна заплата навместо 7500 които получавах преди януари 2022.

POSTREACT(ions) SUMMARY

joro

Мнение от joro »

Средната заплата през октомври е 1839 лв. през ноември 1851 лв. през декември 1947 лв.
www.nsi.bg

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
snakeplissken
.

Мнение от snakeplissken »

joro написа: Вто Фев 14, 2023 6:41 am Средната заплата през октомври е 1839 лв. през ноември 1851 лв. през декември 1947 лв.
www.nsi.bg
Бруто……
Йорко си е Йорко :D

Туй са хиляда евро бе Йорко :D
Изкарвам ги за три дена зад волана.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.

Бай Иван
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

joro написа: Вто Фев 14, 2023 6:41 am Средната заплата през октомври е 1839 лв. през ноември 1851 лв. през декември 1947 лв.
www.nsi.bg
Инфлацията пак по-голяма ве, Йорко.
16.6 % ръст на заплатите, 16.9 % е официално инфлацията на годишна база през декември.

Ръста на заплатите в частния сектор е под 14%, на чиновниците над 17%.

POSTREACT(ions) SUMMARY

joro

Мнение от joro »

Ivan1007 написа: Сря Фев 15, 2023 6:08 pm
www.nsi.bg
Инфлацията пак по-голяма ве, Йорко.
16.6 % ръст на заплатите, 16.9 % е официално инфлацията на годишна база през декември.

Ръста на заплатите в частния сектор е под 14%, на чиновниците над 17%.
И в Канада има инфлация. При това там дори минималната заплата при вас от 5 години не е мръднала. Току виж след още 5 години в България минималната заплата да стане колкото в Квебек.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор