miteto написа: ↑Пет Апр 22, 2022 1:11 pm
analgin написа: ↑Пет Апр 22, 2022 11:23 am
Представете си Русия да зарежда с оръжие Сирия, Афганистан, Пакистан, Иран или Косово. Представихте ли си го? Същото е.
Не съм сигурен за Косово, но за останалите няма какво да си представям

Русия им доставя оръжия и това не е тайна за никого.
Между другото, как точно тоя чиновник "изнасилва" България? Какви са тия гръмки лозунги без конкретни детайли? В тази статия има някои негови изказвания, аз "изнасилване" не виждам?
https://segabg.com/node/212937
Толкова мобилни противотанкови и зенитни установки колкото в момента са закарани в Унгария, няма никъде по света. Вече има сериозни съмнения дори и в администрацията на бай Гън, че част от тях заминават в ръцете на украинската мафия и активно се препродават.
snakeplissken написа: ↑Пет Апр 22, 2022 1:41 pm
analgin написа: ↑Пет Апр 22, 2022 11:23 am
ХАЙДЕ, ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, КИЕВ! - както го е казал украинският писател Булгаков в "Майстора и Маргарита".
Ти пък……
Къде отиде с тая хипарска книга
Те Бай Иван и Началника са бивши комсомолски секретари, на тях повече им харесват бригадирски песни край лагерния огън
За разлика от промитите мозъци, аз съм 4-то поколение висшист в моето семейство

Прадядо ми е учил в Швейцария, дядо ми в Франция, родителите ми в Германия .... кръвта вода не става. Единственият багаж който някога съм носил от България към Канада са били само и единствено книги. Когато ми омръзна да ги пренасям по единично ги докарах с контейнер.
Как ти хрумна да ме сравняваш с тези ДЕБИЛИ, потомци на урбанизирани селяндури, които се опитват за прикрият петолъчките които са татуирани на челата им.