Pomognete-opit za emigracia
Pomognete-opit za emigracia
Zdravei te na vsi4ki.Iskam da popitam,sled kato testa za samoocenka edin vid 1-te dokumentik,i otg.na tozi test e pol.+,s ispra6taneto na 2-te dok.pla6ta li se taksa v bankata i kakva e sumata.Problema pri me e 4e ne znam Frenski,i triabva da po4na kursove,kogato podam dok.A ima li niakakva veroiatnost,da pusna dok. da si plati i da ne me odobrat i parite mi da izgoriat.A viarno li e 4e kogato kandidatstvam sama imam po malak 6ans da me pusnat na inter-to.
Ако имаш желание да кандидатстваш за емиграция в Квебек, трябва сериозно да се захванеш с учене на френски. Без език шансовете ти за успех са малки, особено след като кандидатстваш сама. Добре е да почнеш курсовете преди подаването на документите, за да имаш време за подготовка.
Когато изпращаш документите във Виена трябва да платиш такса в размер на 350 долара - кан., доколкото си спомням. Ако по една или друга причина не бъдеш одобрена - губиш тези пари. Те не подлежат на връщане.
Но след като си минала он-лайн теста успешно и получиш ли покана за интервю, почти сигурно е, че ще успееш. По мои наблюдения връщат само в изключителни случаи или може да те накарат да учиш допълнително френски и да се явиш на второ интервю. Но пак ти казвам това са изключения.
Това че кандидатстваш сама не би трябвало да е пречка, познавам много хора, които са се справили сами без проблем. Важното е да събереш точките. Това се разбира от он-лайн теста, ако си го направиш съвсем честно и безпристрастно. По правило семействата събират повече точки, но и самостоятелните кандидати също имат шанс.
Винаги има риск, но има и възможности, надежди. Въпросът е имаш ли желание и кураж да се пробваш.
Успех!!!
Когато изпращаш документите във Виена трябва да платиш такса в размер на 350 долара - кан., доколкото си спомням. Ако по една или друга причина не бъдеш одобрена - губиш тези пари. Те не подлежат на връщане.
Но след като си минала он-лайн теста успешно и получиш ли покана за интервю, почти сигурно е, че ще успееш. По мои наблюдения връщат само в изключителни случаи или може да те накарат да учиш допълнително френски и да се явиш на второ интервю. Но пак ти казвам това са изключения.
Това че кандидатстваш сама не би трябвало да е пречка, познавам много хора, които са се справили сами без проблем. Важното е да събереш точките. Това се разбира от он-лайн теста, ако си го направиш съвсем честно и безпристрастно. По правило семействата събират повече точки, но и самостоятелните кандидати също имат шанс.
Винаги има риск, но има и възможности, надежди. Въпросът е имаш ли желание и кураж да се пробваш.
Успех!!!
- sara
- Рошава гарга
ne moga да разбера къде ги четете тия, че за сами било по-трудно и повече изисквали и по-трудно пускали? просто не ми е ясно? и по кой параграф така на семейните дават повече точки????ЗОРИ написа:Това че кандидатстваш сама не би трябвало да е пречка, познавам много хора, които са се справили сами без проблем. Важното е да събереш точките. Това се разбира от он-лайн теста, ако си го направиш съвсем честно и безпристрастно. По правило семействата събират повече точки, но и самостоятелните кандидати също имат шанс.
аз познавам не един дето е дошъл сам (вкл и аз - при това с френски горе-долу и с 2-3 въпроса пряко сили).
ако семейните се успокояват, че по тоя начин е по-лесно и двамата ще минат покрай единия - това е друга работа!
хайде със здраве
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Никъде не съм го прочела знам си го от личен опит. Когато си направих он-лайн теста като самостоятелен кандидат (от чисто любопитство) не можех да прескоча летвата. Моят съпруг си направи същия експеримент и също се оказа, че не събира достатъчно точки. Но като тандем успешно минаваме прага. Така че твърдението ми не е нармативна, а на чисто емпирична основа... Придружаващият кандидат също е важен и допълва точките, а семействата с деца получават и още малко точки... математика....sara написа:ne moga да разбера къде ги четете тия, че за сами било по-трудно и повече изисквали и по-трудно пускали? просто не ми е ясно? и по кой параграф така на семейните дават повече точки????ЗОРИ написа:Това че кандидатстваш сама не би трябвало да е пречка, познавам много хора, които са се справили сами без проблем. Важното е да събереш точките. Това се разбира от он-лайн теста, ако си го направиш съвсем честно и безпристрастно. По правило семействата събират повече точки, но и самостоятелните кандидати също имат шанс.
аз познавам не един дето е дошъл сам (вкл и аз - при това с френски горе-долу и с 2-3 въпроса пряко сили).
ако семейните се успокояват, че по тоя начин е по-лесно и двамата ще минат покрай единия - това е друга работа!
хайде със здраве
-
Ако погледнеш ТУК ще стигнеш и ти до този извод, > за сам мин. 60 точки, а за семейство мин. 68 точкиsara написа:ne moga да разбера къде ги четете тия, че за сами било по-трудно и повече изисквали и по-трудно пускали? просто не ми е ясно? и по кой параграф така на семейните дават повече точки????
хайде със здраве
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended

- sara
- Рошава гарга
хайде да се изясня
като съм написала
КАКТО Е КАЗАНО ПОСЛЕ:
като съм написала
съм имала предвид, че на индивида не дават повече точки затова, че е семеен.. това, че единия не събира достатъчно, а другия помага е друга история.... като индивиди двата случая не са различни... комбинациаята е различна!ne moga да разбера къде ги четете тия, че за сами било по-трудно и повече изисквали и по-трудно пускали? просто не ми е ясно? и по кой параграф така на семейните дават повече точки????
КАКТО Е КАЗАНО ПОСЛЕ:
въпросът беше ако някой сам е минал онлаин теста дали е по-трудно да мине интервюто като е сам... ами не е ! като си си събрал точките и като можеш да си ги защитиш - тва е! поне за мен така сточт нещата и има нещо различно възприемане на точки за кандидата и точки за семейство...ако семейните се успокояват, че по тоя начин е по-лесно и двамата ще минат покрай единия - това е друга работа!
Ето тук ше намериш въпросния тест:
- на английски:
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en
-на френски
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=fr
Желая ти успех!
- на английски:
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en
-на френски
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=fr
Желая ти успех!
az poglednah tozi sait s to4kite no sa sajelnie ne sabiram 50 t oba4e kato napravja online versijata mi dava odobrenieLaRue написа:Ако погледнеш ТУК ще стигнеш и ти до този извод, > за сам мин. 60 точки, а за семейство мин. 68 точкиsara написа:ne moga да разбера къде ги четете тия, че за сами било по-трудно и повече изисквали и по-трудно пускали? просто не ми е ясно? и по кой параграф така на семейните дават повече точки????
хайде със здраве
mojete li da kajete zasto