Мале аз се включих с тъп коментар. Извинвния.bgmontreal написа:- мисля, че повече инфо и по-малко глупави коментари ще ни сплотява повече!!!!

Мале аз се включих с тъп коментар. Извинвния.bgmontreal написа:- мисля, че повече инфо и по-малко глупави коментари ще ни сплотява повече!!!!
И се чудя какво ли ще видим утре:От няколко години насам откровено ме свива стомахът, когато ми предстои да гледам нов български филм. Усещането наподобява страх преди изпит, но не в обичайния смисъл. По-скоро неприятно е предчувствие, че при ясното съзнание за собственото ми невежество не ще бъда разобличена, защото преподаващият ще се изложи повече и от мен.
Почти нищо от житейския ад обаче не ни е спестила Румяна Петкова в "Другият наш възможен живот". Налице са куп проблемни ситуации - низвергната интелектуалка-самотна майка (Ваня Цветкова) е принудена да изкарва прехраната си като ватманка; талантливото й дете не само е израснало без баща, ами има и говорен дефект; немощните й родители в Димитровград едва свързват двата края... И всичко това е потопено в задължителната нашенска мизерия, гарнирана със сцени от съседски скандали и побоища, където самата Ваня Цветкова ни удостоява с истеричното си сопрано. А, да, щях да забравя! Има една поувехнала, но уж оцеляла през годините любов, пресирана от социалните вопли. Не ни е спестена и поредната за българското кино нескопосна еротична сцена, в която Иван Иванов с обигран жест бръква в гащите на студентската си изгора, за да изтръгне от гърлото й фалшив стон, а от нас - нервен смях, издаващ погнуса. Но най-вече не е пестено от времето ни, тъй като "Другият наш възможен живот" агонизира в продължение на цели два безкрайни часа. И ако въобще си заслужава за нещо да ги пожертваме, то това са прикачената в изкуствена рамка поезия на Христо Фотев, която и в този си вид не губи виталност, и присъствието на Иван Иванов.
Изглежда за доста хора е нямало...Кума Лиса написа:Нямало е места за вас ли?
колко ли благословии съм изял:lol: затова ли кихах цяла вечерJOY написа:Ами да! Че кой друг?!sub0 написа:Бгмонреал е виновен, признай си?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само е предупредил бабата на вратата като види една луда като него, с червено яке, да защитава на всяка цена входа!
Lele, tolkova precakani i samo az pechelivsha Ya da pusna az lotaria, che may e tragnal da mi izliza kasmeta