Сума за деклариране???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
gergana

Сума за деклариране???

Мнение от gergana »

Вярно ли е, че на интервюто питат с каква сума ще влезете в Канада и я вписват в документите и трябва да се подпише?
Какво става, ако не се влезе с тази декларирана сума а с по-малко? Ще връщат ли? :?
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

На интервюто даже трябва да се носи извлечение от сметката, което да показва, че имаш необходимите средства на твое име. При влизане в Канада би трябвало да си носиш цялата сума, вписана от консула. Доста хора са минавали с по-малко пари, казвайки че останалите ще им ги преведат скоро, но това е рисковано - може да си имаш проблеми.
gergana

Мнение от gergana »

Мерси за бързия отговор. А не прави ли лошо впечатление, ако кажеш че ще пристигнеш с минимума за двучленно семейство. Мерду другото колко е той официално?
flyfish

suma

Мнение от flyfish »

3587CAD za dvama adultes
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Da tova e sumata za 2-ma 3587CAD , no e dobre da deklarirash malko poveche 6000-7000CAD vse pak se ochakva da imash sredstva za vizi za samoleten bilet i t.n. ,a dokolkoto za sumata s koiato vlizash v Quebec,moje i da e po malka 1000-2000 CAD cash, i ako te pitat za drugite si vadish edna creditna carta i kazvash : eto drugite pari :idea: Ne che go znam ot opit , a e komentirano v Foruma , a ako imash priatel v Quebec moje da ti vnese opredelena suma v tamoshna banka na tvoe ime i ti izprati doc.za tova i pak se minava,kato posle si mu varnesh kintite estestveno :wink: ......tova znam i mislia che e logochno
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
mitko pitko

Мнение от mitko pitko »

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#67177

На интервюто декларирайте много, а на влизане-малко. Нема се пуашите!
skywalker

pari

Мнение от skywalker »

Ne e zadaljitelno da si nosish deklariranite pari pri vlizane.Kogato poluchish vizata s neja ima i edin list na koito pishe che mogesh da vlezesh s pari v broi ili s pismo ot banka ili s danachna ozenka.akzii ili patnicheski chek.Taka che nikoi ne te zadaljava da nosish vsichko v broi,a da mojesh da dokajesh che go imash pri nujda. :twisted:
Заключено