e basi, представям си какква е таз фирмаElia написа:Ha-ha - a men me vzeha na rabota, tochno zashtoto procheli, che sum ot BG...Sudba - firmata ni raboti zdravo s Bulgaria:-)
Taka che nikoga ne e iasno.

със сигурност не е дистрибутор на другата сателитна телевизия от БГ, дето само ти гледаш на каса бира с приятелиsasho71 написа:e basi, представям си какква е таз фирмаElia написа:Ha-ha - a men me vzeha na rabota, tochno zashtoto procheli, che sum ot BG...Sudba - firmata ni raboti zdravo s Bulgaria:-)
Taka che nikoga ne e iasno.
Ти май изобщо не разбираш какво говоря...Аз или ти си зле с българския?Навсякъде по документите пише кога каква сума ще получиш (явно жой не е прочела, както за изпита по френски, който е задължителен за всички ордрета).
Директния депозит ми го направиха още днес! Не знам какви са били предишните правила и защо навсякъде из Унитата хвърчат брошури за януари...И ОТНОВО (за жой ) ОТ ЯНУАРИ САМО ДИРЕКТ ДЕПОЗИТ В БАНКАТА!!!!
Ето това е най-любопитното...Вероятно се смята,че докато изтекат 3-те месеца ще има вече информация дали си приет...Ако не те приемат,просто няма да ти разрешат. Ако пък досието ти се разглежда повече от 3 мес.,предполагам,че и там ще увеличат срока на разглеждане.sasho71 написа:и на мен ми беше интересно как така искаш заем и стипендия а си все още с намерение да кандидатствашами ако не те приемат?
Е какви следващи?anito написа:Joy, ne e ot kompiutarnite ti umenia, a ot fakta, 4e parwata molba zadaljitelno se popalwa na hartia, za6toto wse o6te niama6 li4en kod ot Min. na obrazowanieto. Kato go popu4i6, we4e sledwa6tite molbi si gi podawa6 po I-net.
Predpolagam, 4e takaw e bil slu4aiat, kakto i sega s Mariana.
Аз нещо не разбрах каква е логиката...Пак започваш от заема!Гледайте да почвате през есента - т.е. НОВАТА УЧЕБНА година.
Ако си на пълен учебен ден и получаваш стипендия,нямаш сметка да работиш допълнително!А лесно ли се намира работа вече като студент? Например в университетите виждам, че има работа която се предлага само за студенти от самия университет.
JOY написа:
Е какви следващи?То човек обикновенно веднъж подава...
![]()
явно си зле с писането на български и четенето на френски!JOY написа:Навсякъде по документите пише кога каква сума ще получиш (явно жой не е прочела, както за изпита по френски, който е задължителен за всички ордрета).
Ти май изобщо не разбираш какво говоря...Аз или ти си зле с българския?![]()
JOY написа:Никъде не съм писала за суми,а за това,че никой никъде не е споменал,че документи за стипендия могат (и трябва) да се подават още преди да си приет!Мариана,срока,за който се обработват документите от бюрото по пре е бурс е 3 месеца и не по-малко! След 3 мес. ще получиш една минимална първоначална сума,а за крайната ще трябва да чакаш още(аз още не съм я получила-мамка им!).
Ами аз никъде не съм споменавала наведнъж или не наведнъж...явно си зле с писането на български и четенето на френски!
Къде пише, че крайната сума се взема наведнъж (мамка им!).
Гледам,че ти много си се разчел....Може би ще ни разкажеш колко пъти ти самия си подавал кандидат-студентски документи?Ето затова ти казвам да не се излагаш, а да питаш и четеш!
Ясно, че си първа година, ама не е нужно винаги да пишеш преди да провериш!
ясно, че няма да разбереш! ти първо пишеш, после се мъчиш да мислиш, но никога не четеш или провериш.JOY написа:Аз нещо не разбрах каква е логиката...Пак започваш от заема!Гледайте да почвате през есента - т.е. НОВАТА УЧЕБНА година.
Не е шушу-мушу.Виждам , че има данни и искам да и предложа конкретна помощ.Начина на търсене не е "как по принцип" а конкретен за всеки човек.ssttoo написа:Що така бе Ники? ЛС, шушу-мушуniki_70 написа:... Ако те интересува ... пиши ми ЛС...![]()
Обясни на всички, много хора се интересуват (интересуваме).
.
niki_70 написа:Не е шушу-мушу.Виждам , че има данни и искам да и предложа конкретна помощ.Начина на търсене не е "как по принцип" а конкретен за всеки човек.ssttoo написа:Що така бе Ники? ЛС, шушу-мушуniki_70 написа:... Ако те интересува ... пиши ми ЛС...![]()
Обясни на всички, много хора се интересуват (интересуваме).
.
Иначе нямам намерение да си отнемам от времето да пиша съвети, които ще се изгубят някъде между словестнитe битки на вечните "на всяка манджа меродия"и всезнайковци JОY i bgmontreal.![]()