sorry ssttoo исках да кажа, че тук се злоупотребява с незнанието на МЕСТНИЯ ФИНАНСОВ език и се става лесно жертва.ssttoo написа:Хехе, радвам се помагам, пък дори и като пример как не трябва да се прави
Мойте 2-3 цента:
- не мо'а кат' бати Люб0, щот' нищо не разбирам от инвестиране и пр.
- Кольо батка, предполагам че си прав, ама нали съм си Ганьо, разсъждавам "Имал съм бол пари, платил съм" или по-скоро по-добре сега докато имам. Колкото по-рано, толкова по-добре, по-дълго време носят доходност. След 10 години, я камилата ... я съм си в БГ и преживявам с 500 евро на месец. Или пък ако ИТ-тата са първите до стената, като стане Революцията и съм принуден да мета до пенсия :idea: Решението с един (3-годишен, верно) замах да приключа, много ми допадна. Пък и сега са ми най-подходящите години - млад, силен като бик, почти толкова умен, дебт-фрий, моргич-фрий и пр. Сега с тия юнити съм взел например малко над 10 юнита, докато ако плащам по 100 на месец, последните няколко години ще плащам 1Прав си че парите се обезценява, ама това и финансовите институции са се светнали, мамка им
- Дани, мерси за намека за езика, знам че си мой човек и под език си имал предвид "финансов език", а не английски такъв
За таксите, не съм спец, ама не ми се струва нормално някой да прави нещо за черните ми очи, т.е. без такси. Банката ми (РБС, бастърдс!) например няма такси за РЕСП, ама има такси кат почнеш да инвестираш тия пари. Пък и Алианц връщат част от (понякога повечето) такси, зависи как ги теглиш после.
Дани, ако ме убедиш за Индустиралния Алианс и те имат някъв план като Алианц от сорта на 5 кинта на месец, може и да си помисля да дойда и при теб, да митигейтваме риска един вид (да не слагаме всички яйца в една кошница). 2 е повече от 1. Иначе разни голословия - "ссттоо е жертва" не са особено информативни и съответно не помагат на никой.
Офф-топик:
Иначе аз продължавам да си живея с мотото "'сичките (дето се занимават с парите ти) са за избиване". Например днес съм се разправял с (по азбучен ред) :
- Дежардан
- Файдо
- Хидро Квебек
Поздрави на всички и не ме нападайте (много)
На Пантата най-вече - успех! Ако искаш после сподели с нас какво си решил.
Как да те убеждавам, като ти още май ми се сърдиш, че те посъветвах да си извадиш еквиваланс (нещо от което ЯСНО аз не правя и 1 копейка