Аз знам само един случай на окошарен бивш държавен глава - бившия президент на Южна Корея.Павел написа: ↑Пон Юни 07, 2021 2:55 pmВ Северна Америка да не е по-различно?
Затвори, глоби и подобни навсякъде са предимно за дребните риби.
Аз знам само един случай на окошарен бивш държавен глава - бившия президент на Южна Корея.Павел написа: ↑Пон Юни 07, 2021 2:55 pmВ Северна Америка да не е по-различно?
Не е!Павел написа: ↑Пон Юни 07, 2021 2:55 pmВ Северна Америка да не е по-различно?
Да побързат, че след 4 години пак ще има президентски имунитет.Ivan1007 написа: ↑Пон Юни 07, 2021 3:43 pmНе е!Павел написа: ↑Пон Юни 07, 2021 2:55 pmВ Северна Америка да не е по-различно?
Дръмпф засега е на свобода.
Докога ли?
https://www.justsecurity.org/75032/liti ... ald-trump/
не мога да се въздържа да не коментирам факта ,че модната линия на великия дизайнер жан пол готие създателя на напречното рае много би му отивала на наш Буци.ще е най фенсли в отряда на бай ставри.analgin написа: ↑Пон Юни 07, 2021 2:45 pm![]()
Може би. Де да знам. В Северна Америка аз съм в пъти по-добре, поради което се интересувам много по-малко от политика.Павел написа: ↑Пон Юни 07, 2021 2:55 pmВ Северна Америка да не е по-различно?
Много е важно на каква точно “манифестация” отиваш …. Ако се връзва с либерастката политика, нямаш проблеми:7George написа: ↑Пет Юни 11, 2021 9:14 pm Maxime Bernier arrested in Manitoba for violating public health orders
Ако не си от властващата върхушка шеф на партия, може и да те арестуват в Канада.![]()
едва ли автора на темата ще се прибере най накрая.явно му се е усладило Чичо Гошо да му го вкарва без вазлин.
Евгений Дайнов написа:Шайка мутри нахлула в спортното министерство.
Доколкото разбирам, полицията си е бъркала в носленцата, както се пее в онова парче на Васко Кръпката.
Въпрос: така окуражени, къде ще нахлуят мутрите утре? В президентството? В някой университет? В дома на някой критик на мутрите?
Отдавна предупреждавам: ГЕРБ няма да дадат властта по мирен път. Ще опитат някой щурм на Капитолия а ла Тръмп. Май почват да тренират.
Ето тук и сега се иска твърда държавна ръка.
Мутри вън.