Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
ЧУДО! Министър се вози в трамвай №7.
Правосъдният министър Янаки Стоилов се вози в трамвая – няма охрана, няма личен шофьор, няма черен мерцедес ...
Правосъдният министър Янаки Стоилов се вози в трамвая – няма охрана, няма личен шофьор, няма черен мерцедес ...
- snakeplissken
- .
Във връзка с разследването на незаконни подслушвания на политици, Бюрото за контрол на СРС е попаднало на запис, на който се чуват два гласа: единият наподобява гласа на северномакедонския премиер З. З., а другият - на бившия български премиер Б. Б. Публикуваме стенограмата без редакторска намеса:
ЗБ: Здраво, баю Бојче! Како си? Решив да те побарам за да го изјасниме проблемот со идентитетот.
ББ: Абе, братО, ти да не си обърнАл резбата, че искаш да ме побараш?
ЗБ: Ха-ха. Не, бе баю Бојче! На македонски „барам“ значи "търся" на бугарски.
ББ: Да ви имам шибания език.
ЗБ (въодушевено): Треба ли да го разбирам ова како признание за постоењето на македонскиот јазик?
ББ (уплашено): А, не. Аз нищо не признавам без бой.
ЗБ: Те молам, брат. Препознајте го нашиот јазик! Во спротивно нема да има пријателство и лубов меѓу нашите народи.
ББ: Езикът кво ти пречи на любовта? Любов мое да се прай и без да се говори много.
ЗБ: Така е, но нашите маже постојано се жалат дека бугарските девојки не ги оставаат да ги бакнуваат с јазик.
ББ: Кво не ги?
ЗБ: Не дават да ги целуват с јазик.
ББ: Тва пък що?
ЗБ:Затоа што не го признаваат нивниот јазик.
ББ: Ха-ха.
ЗБ: Исто е и со идентитетот.
ББ: Хиляди пъти съм ти повтарЯл, че ние признаваме македонския идентитет, но искаме вие пък да признаете корените си.
ЗБ: Според науката сите народи са произлезли од мајмуни. Како само ние Македонците прозхождаме од Бугарите?
ББ: Много просто. През последните години аз напраих българите на маймуни. Тъй че не се коси. И вие сте произлезли от маймуни.
ЗБ: Како што те гледам повнимателно, можеби си во право.
ББ: Айде сега малко по-сериозно. Ако искаш да вдигнем ветото за ЕС, просто се придържайте към договора за дружба и сътрудничество.
ЗБ: Но, овој договор го потпиша криминалецот Никола Груевски, кој побегна до Унгарија кај другиот криминалец Орбан.
ББ: А, недей така. Нема да обиждаш моя приятел Орбан, че не се знае кво ше стане. Утре оня каскет Гешев кат обърне палачинката и ме погне, мое да се наложи и аз да избегам при Орбан.
ЗБ: Можеш да дојдеш и кај мене. Само подигнете оваа вето.
ББ: КАжи ми честно, братО, за кво толкоа искаш да влезеш в Европейския съюз?
ЗБ: Како за што? Кога видов пакети евра и златни прачки во ноќната ти маса, бев комплексиран. Овие работи не паднаа од небото. Тие доаѓаат од Европската унија. Сакам да бидам богат како тебе.
ББ: Прав си, братО. Голем келепир пада от Европата. Стига да знаеш как да се слагаш на началниците в Брюксел.
ЗБ: Научи ме, баю Бојче, те молам!
ББ: Ше те науча, братО. Пък ако ме подгонат, ти ше ме покриеш при тебе.
ЗБ: Со задоволство Бају Бојче. За неколку снопови евра и златни прачки.
ББ: Немаш грижа.
ЗБ: Се согласивме. Чао.
ББ: Чао. (затваря телефона): Айде още един будала с двеста.
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
Dead Eyes See No Future
- snakeplissken
- .
Струва ми се, че Байдън изрече името на следващия министър-председател на България
Съвсем скоро ще разберем
Това е по повод инициативата "Три морета", която този път се провежда в София и домакин е Румен Радев.
Друго интересно нещо е, че Сашо Дончев продаде 50% от Овъргаз на американска компания А Овъргаз беше 50% собственост на Газпром преди, но може Сашо Дончев да е изкупил дела им, не съм проверявал.
Интересно..... Дъртака Байдън оставя Газпром да си завършва тръбите, ама пък американци ще стоят между Газпром и крайния (в случая български) потребител. Със сигурност подобни сделки ще има и из другите страни в Европа
Съвсем скоро ще разберем
Това е по повод инициативата "Три морета", която този път се провежда в София и домакин е Румен Радев.
Друго интересно нещо е, че Сашо Дончев продаде 50% от Овъргаз на американска компания А Овъргаз беше 50% собственост на Газпром преди, но може Сашо Дончев да е изкупил дела им, не съм проверявал.
Интересно..... Дъртака Байдън оставя Газпром да си завършва тръбите, ама пък американци ще стоят между Газпром и крайния (в случая български) потребител. Със сигурност подобни сделки ще има и из другите страни в Европа
Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
- roumensp
Жена ми работеше за тия преди да заминем. Доста работа имаха навремето, сега не знам.snakeplissken написа: ↑Съб Юли 10, 2021 3:54 am Друго интересно нещо е, че Сашо Дончев продаде 50% от Овъргаз на американска компания А Овъргаз беше 50% собственост на Газпром преди, но може Сашо Дончев да е изкупил дела им, не съм проверявал.
- snakeplissken
- .
Със сигурност и сега имат.roumensp написа: ↑Съб Юли 10, 2021 2:55 pmЖена ми работеше за тия преди да заминем. Доста работа имаха навремето, сега не знам.snakeplissken написа: ↑Съб Юли 10, 2021 3:54 am Друго интересно нещо е, че Сашо Дончев продаде 50% от Овъргаз на американска компания А Овъргаз беше 50% собственост на Газпром преди, но може Сашо Дончев да е изкупил дела им, не съм проверявал.
Още по-интересно е че Дончев не е присъствал на подписването на сделката с американците. Дали е бил притиснат да продава, дали и него не го грозят санкции по Магнитски, дали тази сделка е част от договорките между Путин и Байдън за Северния поток, не се знае
Бай Иван
Бай Иван
За министър-председател има изискване да няма друго гражданство. Не знаем дали министър Кирил Петков има канадско гражданство.
Дано всичко което се случва да е за добро.
Дано всичко което се случва да е за добро.
- roumensp
Случва се това, че никой няма да събере дори 25% от гласовете и пак ще има проблем да се състави правителство, защото дори 3-странни коалиции трудно ще минат 50%. Ако има правителство то ще е на малцинството и за всяко решение ще се дърлят в парламента.
Избирателната активност е около 40%, демек 60% от хората не харесват никой.
- snakeplissken
- .
Аз реших да отида да гласувам по-късно днес, не толкова заради някого, а против ГЕРБ. Още не съм решил за кого, но със сигурност гласа ми няма да отиде при ГЕРБ, БСП или ДПС. Ще е за някой който със сигурност ще влезе в парламента, по този начин дори и малка част от гласа ми няма да отиде при тиквата.roumensp написа: ↑Нед Юли 11, 2021 4:01 pmСлучва се това, че никой няма да събере дори 25% от гласовете и пак ще има проблем да се състави правителство, защото дори 3-странни коалиции трудно ще минат 50%. Ако има правителство то ще е на малцинството и за всяко решение ще се дърлят в парламента.
Избирателната активност е около 40%, демек 60% от хората не харесват никой.
Очаквам гласовете от чужбина още малко да наклонят везните в ущърб на ГЕРБ и ДПС.
Гледам у фейсбук, че комисията тук във Ванкувър приканва хората да си носят маските
Пак ще има цирк като отидем със сина ми без маски
Бай Иван
Бай Иван
- roumensp
Аз стигнах до извода, че Бай Ганьо е бил доста прав с неговото "всички са маскари" и това важи и за Канада, и особено по време на ковида.
Български евродепутат срещу влизането ни в Шенген: Радан Кънев гласува срещу страната си в Брюксел
https://tribune.bg/bg/politika/balgarsk ... -briuksel/
https://tribune.bg/bg/politika/balgarsk ... -briuksel/
- snakeplissken
- .
Да живее Българо-Македонската космическа дружба
Бай Иван
Бай Иван