Windsor

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Clarissa

Windsor

Мнение от Clarissa »

Привет! Някой ходил ли е в Уиндзър или имате ли познати там? Моля да разкажете... Благодаря!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Нали питаш за този в Онтарио :wink:
Имам приятелка която смята да се връща в Монтреал. Голяма скука и е там. Пък и престъпността е по висока. В къщатата която живееше я обраха и се окоза че 1 месец преди това пак са я обирали.
Иначе наемите са съвсем малкопо-високи от Монтреал. Храната май била по-ефтина. Без кола се придвижваш трудно. Има известно количество българи ,но предимно семейства с деца. Работата по автомобилните заводи горе долу добре платена - 17h нa час за работник (това не знам колко е сигурно да ти кажа) и не било трудно май да се намери.
Май само това знам .Абе като се чуем с нея за Уиндзъра хич не си говорим.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
bateto

Мнение от bateto »

Az sam minaval mnogokratno prez vaprosniya Uinzor ,no konkretno info ne moga da ti dam ,stoto neznam i kakvo tochno te interisuva.Na vanshen izgled izglegada dobre sravnimo s kochinata narechena Detroit ot drugata strana na kanala .Dosta obshirno i razprasnato selo na dva etga ima nyama polovin Sofiya.Za ikonomika i biznes nyamam predstava,kato izklyuchish mitnicata deto mnogo narod se bahti.

Az lichno ,ako giveeh tam osven da pravya kontrabanda na eftini cigari za drugo ne se seshtam,osven da broya tirovete na Church Str. ,ako mi plashtat.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Windzor е най-духащото място в Канада, а ако трябва да се изразя по канадски -най-ветровития град в света :shock: нали знаеш,че тука всичко е наййййй :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено