Evtini tel. razgovori BG-Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Кума Лиса написа:Да, във Ванкувър е, даже името си каза. И аз така като тебе - като каза за какво се обажда и аз - МОЛЯ? Я пак повторете.... :shock:
Ами необичайно си е някой непознат да ти говори на български по телефона :D
Нема се пуашите! :D Момичетата дето ви звънкат са свои хора и просто си вършат работата. Тази обявапомните ли я? ... Това беше обявата на Call Select.

Не се учудвайте ако ви звъннат и от Starteк, защото и те осъзнаха предимствата на телемаркетирането на роден език: Обява за работа.
Няма да се учудя, ако скоро и Тimestelecom се включат в борбата :lol: ...
:beer:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Sergo написа:www.timestelecom.ca
0.11 BG
0.28 BG Cell ...
Откъде ги чу тия цени? На сайта им още са старите цени.
Sergo

Мнение от Sergo »

VanBC написа:
Sergo написа:www.timestelecom.ca
0.11 BG
0.28 BG Cell ...
Откъде ги чу тия цени? На сайта им още са старите цени.
Ami polzvam si gi ve4e i sam dovolen :lol: Ako imash bezplatni minuti za weekenda na cella mojesh da si sarbash kafeto na Starbuksa i da si govorish s baba i dedo na selo deto si niamat PC, pak i shte gi vidim po nova godina i koleda koi sa s nai dobra vrazka :wink: Aa sega imam i Call Select i Timestelekom i edna karta si nosia v portfela
A pak ot dneska ve4e imat i BG momi4e da zvanni na BG-ri da gi vklu4i :D i da im obiasni na BGski ezik za kvo stava na vapros, taka 4e ne se shaskaite ami se vklu4vaite, provereno e!!!
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Sergo написа:... Aa sega imam i Call Select i Timestelekom i edna karta si nosia v portfela
A pak ot dneska ve4e imat i BG momi4e da zvanni na BG-ri da gi vklu4i :D i da im obiasni na BGski ezik za kvo stava na vapros, taka 4e ne se shaskaite ami se vklu4vaite, provereno e!!!
Оп-па-а-а, докато кажеш, и то момичето ми се обади :wink: :lol: . Вече и аз имам и Call Select и Timestelekom :P !
А между другото успях да открия и правилния линк с цените за които разправяш: http://www.timestelecom.ca/longdistance ... eeb146.asp
:beer: :beer:
Заключено