Самоизолация след връщане в Канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Pavel M
батката - оригиналът

Re: Самоизолация след връщане в Канада

Мнение от Pavel M »

по принцип аз споделям мнението,че кефа цена няма.
стига да можеш да си го позволиш какво те бърка.

и сега ще кажа нещо много тъпо и травиално:
-любоф с пари не можеш да си купиш,даже и с много пари

но нищо не ти пречи да си ги похарчиш за собствен кеф в което няма нищо укоримо.

те и вече пониятието убий ме обичам те и умрял ще те взема не са чак толкова актуални към съвременното ни житие битие

POSTREACT(ions) SUMMARY

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

pumpy написа: Вто Сеп 08, 2020 7:58 pm
jovani написа: Вто Сеп 08, 2020 1:25 pm Но би ти било трудно да се състезаваш в дисциплина изискваща скорост на реакция (например Формула 1) или памет. Не че имаш проблем, всичко се постига с тренировки (както и знанията или натрупаната информация) и в твоят случай просто не ти се е налагало да тренираш скоростта или паметта - не става върпос за някаква болест или генетични недостатъци.
НЕ, скорос не съм тенирал ме съм лекар в спешното. За информация няма да коментирам. Когато ти минеш през Медицинска Академия в София, Дентал Скул в Щатите и КОлежа по Хигиена в Кебек, пак можеш и да си позволиш да коментираш "памет". А, забравих, кандидатстване във френска гимназия и в Медицинска, като във Академията имах 5.90 на изпита по химия. Най-добрата оценка от 600 момчета и мъже явили се на изпита. И тази оценка се изкарваше само по един, единствен начин: пълно запаметяване на кандидатстудентските теми, за да можеш да ги пресъздадеш на 100% и съответно да получиш висока оценка.
Да обясняваш на лекар, че няма памет, нещо съвсем си изтрещял днес. Да не паднал дневния доход в четирите цифри, та си нещо нервен ?

Пумпи, ти ако искаш и до утре се прави на гений, обаче го прави пред незапознатите. В Бг стоматология се записваха тези, на които не им стигаше бала за медицина, а фармация тези, на които не им стигаше за стоматология. Така че, по акъл си по средата, и то само при положение, че не си влязъл стоматология само щото си внуче на активен борец.

POSTREACT(ions) SUMMARY

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
pumpy

Мнение от pumpy »

Павел написа: Вто Сеп 08, 2020 10:02 pm . В Бг стоматология се записваха тези, на които не им стигаше бала за медицина, а фармация тези, на които не им стигаше за стоматология. Така че, по акъл си по средата, и то само при положение, че не си влязъл стоматология само щото си внуче на активен борец.
Поредното безсмислие: да, всеки влизаше каквото го приемеха, защото след първата година можеше да се преместиш каквото искаш. И аз си мечтаех да стана АГ, но след една година стоматология нямах никакво желание за местене и до ден днешен не съжалявам, че останах "прост зъбар". Това прави ли ме по-малко зъболекар днес ?

Същото неше и във френската: взлиаш каквото те приемат, а после с едно телефонно обаждане и си в класа, я който искаш. Е майка ми не трябваше да се обажда никъде, защото ме приеха това, което тя искаше. Аз исках испански, но се оказа френски и си остана френски.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

поне прави нещо полезно за хората.вади зъби,прави пломби,реже кости колкото може и знае.

същото може да се каже и за теб.даваш всичко от себе си.начукваш го на всичките азиатки.

българия над всичко.

POSTREACT(ions) SUMMARY

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
elfelf2

Мнение от elfelf2 »

на ден 9 след заврастане в торонто , ми пратиха емаил да се самоизолирам...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Павел написа: Чет Сеп 03, 2020 4:54 pm
roumensp написа: Чет Сеп 03, 2020 4:30 pm
pumpy написа: Чет Сеп 03, 2020 3:46 pm
roumensp написа: Чет Сеп 03, 2020 2:21 pm
pumpy написа: Чет Сеп 03, 2020 7:49 am И в крайна сметка е въпрос на избор: ако си пътувал, ще се карантинираш. Никой не те кара на сила да пътуваш никъде....
Да, защото сме овце и продължаваме да им търпим простотиите. Като че ли Канада е virus-free и единствения начин да докопаш тоя вирус е някой да го донесе отвън ... България има по-малко случаи от Канада, вкл. и на глава и би трябвало там да те слагат карантина, а вместо това се случва обратното. Либерастка логика а ла Трюдо, к’во да правиш. :lol:
И от кога и ти като небостъргача: България това, България онова ? Ако толкова ти харесва България, та я даваме за пример нали знаеш от къде тръгват големите бели птици на Луфтханза ? Чий го крепиш на либерастката тръстика ....
От тоя CNN съвсем си изперкал, на к’ви тръстики ме търсиш, к’ва България ? :D Това либерастите сте опасно племе, ако някой не блее в прогресивния хор, то трябва да се мести в Русия, нали така ?
Лицемерието им е безгранично, махна ли да се от Бг, защото комунистите са я скапали, даже някои, като Умник Тате, е преметнал канадските власти, че е бил преследван от тях, поради което получава политическо убежище в Канада. В същото време не искат идиота Тръмп да бъде преизбран - искат за президент една пионка, която е под абсолютното влияние на неокомунистите в САЩ
Ако може да се самоцитирам - има ли вече човек дори и с половин мозък, със съмнения, кой ще командва парада, ако изкукуригалата пионка бъде избрана:

Kamala Harris accidentally touts plans under a 'Harris administration' during virtual roundtable
"A Harris administration, together with Joe Biden as the president of the United States,"
https://www.foxnews.com/politics/kamala ... roundtable

Who's the boss, Joe? Now Biden refers to the ticket as the 'Harris/Biden administration' - days after Kamala Harris made the same slip
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -slip.html

POSTREACT(ions) SUMMARY

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Публикувай отговор