Срещу искането ми за предоставяне на документ за извършения превод, получавам някакъв принтнат лист от вътрешна поща, с десетина реда накъдрени с букви и цифри, вероятно свързани с превода, без подпис, без печат. Това ли е необходимия документ удостоверяващ извършен превод? Не че се съмнявам в компетентността на банковите служителки
документ за платена такса за обработка на документите
документ за платена такса за обработка на документите
Преведох таксата за обработка на документите по банков път, с платежно нареждане. Сумата вече се е изпарила от сметката ми.
Срещу искането ми за предоставяне на документ за извършения превод, получавам някакъв принтнат лист от вътрешна поща, с десетина реда накъдрени с букви и цифри, вероятно свързани с превода, без подпис, без печат. Това ли е необходимия документ удостоверяващ извършен превод? Не че се съмнявам в компетентността на банковите служителки
, но нещо не отговаря на представите ми за документ. Моля , ако някой е превеждал такси да сподели. Това ли е вида на необходимия документ и ако не какво точно да искам ??
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: документ за платена такса за обработка на документите
Да наистина така като се замисля май са те обрали.sl написа:но нещо не отговаря на представите ми за документ. Моля , ако някой е превеждал такси да сподели. Това ли е вида на необходимия документ и ако не какво точно да искам ??
- Дякон Игнатий