За Монтреал средата на март!
За Монтреал средата на март!
С няколко човека вече направих връзка. Тъй като крайния срок за влизане в Канада е средата на април, смятаме да не рискуваме в последния момент. Ако има други желаещи за пътуване през този период, нека се организираме. Както бе ми казала една дама от форума, така по- лесно ще стане прехода ( от психологичеко естество). Пък и сме с две малки деца. Ако има семейства като нас, надявам децата да си играят и да не усетят дългото пътуване. Бъдете здари!
bileti
Vij v rubrikata " Polezni vruzki- Predi zaminavane" na foruma. Ima dosta aresa, a tsenata na biletite zavisi mnogo ot perioda na poleta. Shte triabva da pishesh na vsiaka kommpania i da ia pitash za tvoia sluchai.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Вижте темата "Za Montreal kraja na April ????" Там KPetrov е посочил приблизителни цени на билетите за периода март-април. Имайте впредвид обаче, че тези цени се предлагат в София, в провинцията се предлагат доста по-високи цени. Преди около месец обиколих доста агенции във Варна, продаващи самолетни билети. Никой не можа да ми каже цени за март. Преди 2 седмици пак ходих до една от тези агенции. Най-ниската цена която ми предложиха за края на март беше за Lufthansa - еднопосочен билет за възрастен: 390 евро + летищни такси, което си е доста солено. Пак за Lufthansa, пак за същия период, от www.poleti.com ми предложиха цена 374 евро + 44 евро летищни такси = 418 евро еднопосочен билет за възрастен. От доста дискусии тук, във форума, стигнах до извода, че авиокомпаниите предлагат по-високи цени за собствените си билети, отколкото агенциите.
Това е информацията, която имам аз.
Късмет с търсенето на евтини билети
Това е информацията, която имам аз.
Късмет с търсенето на евтини билети

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites