Уволниха двама лекари от Русенската онкология заради обществен натиск. Д-р Катерина Генова и д-р Людмил Станев не зачитали достойнството на пациентите, обиждали ги и не им обяснявали провежданото лечение.
Всичко започва преди малко повече от месец. Иван Стойчев, чиято майка е починала в онкоболницата, създава група в социална мрежа. И призовава да се спре нечовешкото отношение към пациентите.
"Единият израз е "Моето момиче нещата са зле, купи си ковчег". Или пациентът отива и получава - "Ти още ли си жив?", разказва Стойчев.
Ако това е вярно, тия не само че не са "лекари" а не са и хора..
"Позитивното" в случая е че Болницата изглежда нова и чиста (да не дава господ да попадаме в нея) и факта че напоследък разкриват доста случаи на лекарска небрежност и предполагам наказанията и уволненията ще са урок за останалите..
Е ба ти изродското отношение..
pumpy написа: Вто Юли 21, 2020 10:31 amТова от днес. Най-вероятно няма нищо общо с медицината в страната, просто съвпадение
Тъкмо като гя видях тази статия днес, се зачудих от какво искат да отвлекат общественото вимание с писане на статия базираща се на статистика за 2017 година?
Появи се от нищото, а не защото имаме нови данни от статистиката. И като се видят и изданията, където бе публикувана нещата се поизясняват.
pumpy написа: Вто Юли 21, 2020 10:31 amТова от днес. Най-вероятно няма нищо общо с медицината в страната, просто съвпадение
Тъкмо като гя видях тази статия днес, се зачудих от какво искат да отвлекат общественото вимание с писане на статия базираща се на статистика за 2017 година?
Появи се от нищото, а не защото имаме нови данни от статистиката. И като се видят и изданията, където бе публикувана нещата се поизясняват.
Сега разбирам, от 2017 до 2020 нещата драматично са се подобрили и вече в България се умира по-малко. Така да се каже, не само сме напред по небостъргачи и магистрали, а и по дълголетие. Съжалявам, че го написах, пак съм бил заблуден, още утре си купувам билет за рая...ус грешка, до другата събота съм в карантина и не мога легално да отида до летището. Ще отложим връщането в рая за друг път.......
Както винаги, най-вероятно не мислиш. Ако греша, ме опровергай, доказвайки че медицината в Малта е по-добра от тези в Австрия, Белгия и Холандия, както и че гръцката медицината е по-добра от немската
Как се стигна до тревожните данни от последните седмици?
„От 1 февруари децата тръгнаха на училище, това е фактор номер 1. Ние сме такава култура от полуориенталски тип, в която три поколения живеят , родители, които са около 40 годишни и другите, дядовците, които са над 60 години. Кой е най-уязвим? Тези над 60 години. Тръгва детето на училище, трите поколения се събират и така става”, обясни проф. Кунчев.
аз лично това дето отвориха училищата на 01.02 и кръчмите на 01.03 ,като прибавя и пълния провал с договорите за ваксини го дължа на егоиста Българоубиец Баце Ви Бац за който единствено е важен неговия дебел осран г.з да не влезе в затвора където му е мястото и скоро ще влезе ,а не Българите за които трябва да е загрижен.и ако си мисли ,че на 04.04.2021 ,че ще му се размине е в голяма заблуда.тоя път народа ще го помете.
да стяга куфарите и да се мести при божков и пеевски докато още има време и да си гледа старините.отра верс в ЦСЗ при мазните сигански п.шки на задна прашка докато му побелее осрания задник.
POSTREACT(ions) SUMMARY
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Pavel M написа: Нед Мар 28, 2021 9:11 pm
аз лично това дето отвориха училищата на 01.02 и кръчмите на 01.03 ,като прибавя и пълния провал с договорите за ваксини го дължа на егоиста Българоубиец Баце Ви Бац ...
Стига па ти си ревал за тия училища. Искаш децата ни да останат тъпи и да станат тираджии ?
Но от друга страна като знам, че в повечето училища предимно се промиват мозъци, вместо да се учи, може и да не е толкова зле ...
абе не го искам това бе човек.
то е вярно,че и без друго тъпанарчетата нищо не учат,а само маат гащи в школото с малки изключения де и се кефят на скул лок дауна
ама ситуацията я изисква тая временна мярка да бъдат затворено най голямото огнище на разпространение на К19.
затварят заразата пада драстично,отварят 2,3 -5 и 10а вълна
не си ли съгласен.
това трябва да се изтърпи в интерес по бързо да се отървем от тоя вирус,а не да се влачим още години във времето щото и това може да се случи и не вярвам на някой това да му изнася.
същата работа с кръчмите например.аз не съм против кръчмите,аз съм за кръчмите,аз съм пиянде и много обичам да маам гащи по кръчмите.
ама там същата работа като в школата ,мноо народ на няколко квадратни метра и никой не го е.е за нищо сле 2то питие.
нямам нищо против младежта,обичам ги,те са нашето бъдеще ама нека властите да бъдат така добри да си го кажат в прав текст къде е пожара на вируса.
хем и младежта малко да си почине.за 1 год неприсъствено в школото кой знае колко много няма да загубят.живота е пред тях и имат време да наваксат
POSTREACT(ions) SUMMARY
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА