Ха! Ето за това говорех в другата тема!
Vancouver Police Department data shows that between 2007 and 2018, Black and Indigenous people were "significantly over-represented" in the almost 100,000 street checks conducted by the force, says Stewart.
Вие там нямате ли си бели наркомани? Или аз съм останала с погрешно впечатление? Тях не ги ли проверяват?
Предимствата на топлия климат - виждате ги по улиците. Те живеят на улицата. И са в даунтаун, както може да се очаква.

Средната класа в северноамериканските градове живее в предградията. Бъмовете - в субсидирани жилища в даунтаун или направо на тротоара, ако климатът позволява.
Извод: Такспейърите трябва да се понапънат, работейки, да излязат оттам.
Аз си спомням като дойдохме 2004 год. Живеехме в началото над един от бизнесите на баща ми в лош квартал, пълен с уайт-траш, нито черни, нито индианци...чисто бели беленички боклуци смесица между англосаксонци дошли от вашите провинции + табърнашка селяния.
Правеха много золуми. Полицията не си мръдваше и малкия пръст.
Това е положението! Така е навсякъде. На който не му изнася си живее в Плевен на центъра, стига да е живял преди там!

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''