Pyrelight написа: ↑Вто Май 12, 2020 9:04 pm
Pavel M написа: ↑Вто Май 12, 2020 8:42 pm
виж сега нещо по твоята специалност.посмей се с кеф.руснак е .ти не ги обичаш,ама и сред руснаците има правилни.
голям е симпатяга .виж му и другите видеа.отвори се малко към света.
https://www.youtube.com/watch?v=OTwif2a9nfo
относно статията която цитираш по горе писана е от българин,а не от англичанин.не ,че не е вярно това което се казва ,ама не се прави на проста щото ще ядеш дървото като ни вземаш за телета.
не бъди офса.
Пуснах го и Щерю на 30-тата секунда каза: "Как може да е толкова неприятен тоя език?"
Той е от другата страна в същото помещение, щото още работи. И аз го спрях. Така че отварянето към света го пропускаме!
Не знаех, че е пускано това, честно. Значи е фейк?
Фейк, фейк, ама си е чистата истина, па макар писана от българи! Никаква сатира не е.
абстрахирай се от факта непоносим език.това имах напредвид защото филмчето е много интересно.
изгледйте го филмчето ,ако имате желание изгледайте и другите филмчета на колегата ви .той е руски архитект който обикаля света .
мен много ме кефи щото го гледам.ако го отрежеш на трийстата секунда заради език който не понасяш няма да разбереш.
много правилен човек и страхотен критик на руската простащина в която аз припознавам и нашата българската.рядък екземпляр ама ти пак закачи каруцата преди коня,
освен това световните постижения на руската естетическа и архитектурна мисъл която той показва във филмчето си ще те накарат да се напикаеш от смях
аз си мислех,че в българия сме първенци ,ама рашъните ми разбиха цялата фантазия по простотия която тоя човек не се свини да я покаже на широката публика.
направо блядовете са абсолютни недогоними първенци в простотията
пича е много умен и кадърен.заради това ти го препоръчах.може и вие да се научите на нещо от него нищо ,че е руснак