Molia Pomognete

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mitio

Molia Pomognete

Мнение от mitio »

ZDRAVEITE,
OBRA6TAM SE KAM VSI4KI VAS S MOLBA DA MI DADETE INFORMACIIA!
ISKAM DA EMIGRIRAM V KVEBEK
NA 24 GODINI SAM OT PLOVDIV, ZAVAR6IL SAM FRENSKA GIMNAZIA I VIS6E OBRAZOVANIE V PLOVDIVSKIA UNIVERSITET!
MOLIA VI DAITE MI INFORMACIIA KAKVO DA NAPRAVIA,KOI SA PARVITE STAPKI,KOITO DA PREDPRIEMA,ZA DA EMIGRIRAM V KVEBEK!
pREDVARITELNO BLAGODARIA NA VSI4KI VAS,KOITO 6TE MI PI6ETE!
IZPRA6TAITE MI VA6ITE OTGOVORI ILI TUK ILI NA E-MAIL: dimitar_t_dimitrov@yahoo.com
Аватар
carl
Обратна връзка:

Мнение от carl »

Teglish si dokumentite ot tuk http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... ection.pdf i gi po pylvash po tia instrukcii- http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... erale.html. pravish si notarialni zaverki na kopia ot diplomite, svidetelstvoto za rajdane, trudovata knijka i im pravish prevodi v licenzirana agencia za prevodi. posle gi presnemash i gi slagash v edin plik zaedno sys bankova referencia v original i prevedena i SWIFTa ot bankovia prevod koito pravish v polza na pravitelstvoto na Quebec i gi prashtash vyv Viena.
Za pove4e info http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/ ili pitai pak tuka
Ou serons-nous cinq millions annes apres ce soir ? Il n'y a rien plus qui se cache derriere vos yeux. L'information pas genetique, choix pas normal, mais activite epigenetique : l'art et le philosophy.Vous peuvez les sentir dans vos reves propres.
Гост

Мнение от Гост »

Всичко е на портала на бгканада:

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1

Успех !
Aries

Мнение от Aries »

Преди всичко си направи он-лайн тест и виж дали покриваш изискванията им.
Не става ясно дали имаш стаж и каква точно специалност си.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Aries написа:Преди всичко си направи он-лайн тест и виж дали покриваш изискванията им.
Аries, не го мисли! Mitio е с френска гимназия и висше. Няма начин да не отговаря на изискванията.
Мите, ако сам не можеш да си оправиш документите /ти ,обаче, знаеш френски/, изпрати ЛС , че имаш нужда от помощ и ще те свържа с хора, които ще ти ги нагласят по правилата.
Изображение
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Щом си от Пловдив,що не се донесеш на срещата в понеделник.На място ще можеш да питаш много повече,отколкото да ни караш да ти пишем тук.И тест може да ти цъкнем някъде,зали наоколо колкото щеш.
Aries

Мнение от Aries »

tornado написа:
Aries написа:Преди всичко си направи он-лайн тест и виж дали покриваш изискванията им.
Аries, не го мисли! Mitio е с френска гимназия и висше. Няма начин да не отговаря на изискванията.
Мите, ако сам не можеш да си оправиш документите /ти ,обаче, знаеш френски/, изпрати ЛС , че имаш нужда от помощ и ще те свържа с хора, които ще ти ги нагласят по правилата.
Ако ще и с две висши образования и пет френски гимназии да е няма ли стаж ПОНЕ 6 месеца няма минаване. Хората са си го написали черно на бяло, ама...
alen vid

.....

Мнение от alen vid »

Мите,
Aries е много прав така че чети внимателно техния сайт и се информирай за тн задължителни условия при трудовия стаж и финансовата наличност на кандидата
Не е и без значение факта дали висшето ти е с финал - Магистратура но там вече става въпрос само до това дали ще ти дадат по-малко или повече точки
Във всеки случай ако се консолидираш на фактология подкрепена с документи доказващи я от рода на
1 Магистарска степен на образование
а брои години за формасион 16 17 - или на горе
б естество на образование - попадащо в графите им на предпочитано от канадците такова
2 24 -27 години възраст на кандидата
3 Ниво на езика както си ти с френска минимум мисля 7 - 9 ниво
4 ако все пак малко знаеш и английски 4 - 5 ниво
5 минимум 6 месеца трудов стаж
а трудов стаж най - добре да е в рамките на образованието ти
б най - добре да направиш малко повечко трудов стаж
6 финансов ресурс с който да пристигнеш на канадска земя минимум
2 500 канадски долара - всяка по-голяма цифра е добре дошла
Изброеното по-горе е моето виждане за успешна кандидатура а не обобщена и меродавна 1000 % гаранция за успех така че внимавай и чети техните инструкций

Желая ти успех
LaRue

Мнение от LaRue »

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Aries написа:
tornado написа:
Ако ще и с две висши образования и пет френски гимназии да е няма ли стаж ПОНЕ 6 месеца няма минаване. Хората са си го написали черно на бяло, ама...
Aries, не си прав! Имат огромен афинитет към френскоговорящите. Даже не е най-важно и висшето. Моя приятелка е с ниво 11-12 на френския и без завършено висше. При това икономика, което не е от най-търсените.. Беше на интервю /през май мисля/ и си го взе без проблем. Само преди да ги извикат я помолиха да докажат съвместно съжителство с приятеля й. Съответно те взеха, че спретнаха една бърза сватба... :D :D :D
Изображение
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

И още нещо!
За да се убедите, отворете на LaRue "виж тук" и хубаво гледайте кое е с най- много точки... :D
Да не забравяме приятели, че политиката им е да ни асимилират, а какво по-хубаво от това да им знаеш перфектно езика. Остава само да ти промият мозъка... :haplio: ... и готово... Питайте някой от тези, които вече са там ,как ги надъхват на курсовете им по френски! :wave2:
Изображение
Aries

Мнение от Aries »

tornado написа:И още нещо!
За да се убедите, отворете на LaRue "виж тук" и хубаво гледайте кое е с най- много точки... :D
Да не забравяме приятели, че политиката им е да ни асимилират, а какво по-хубаво от това да им знаеш перфектно езика. Остава само да ти промият мозъка... :haplio: ... и готово... Питайте някой от тези, които вече са там ,как ги надъхват на курсовете им по френски! :wave2:
Не знам какъв е случая с твоята позната, но:
3. Experience 3.1 Professional (a) From 0 to less than 1
experience 6 months of
experience, if the
(cutoff score =1) candidate has
completed or will
complete in Québec,
within 12 months of
the filing of the
application for a
selection certificate,
the studies leading
to the diploma, issued
by an educational
institution in Québec,
referred to in
criterion 1.1,
paragraph d, g, h,
i or j
(b) 6 months 1

Обърни внимание на cutoff=1, т.е. 6 месеца извън Квебек и между 0 и 6 месеца в Квебек
Някои висши имат така наречените практически занятия и може тях да са и ги зачели (при добро желание). Също така може да е дала документи за стаж през лятото, както и такъв преди висшето (аз например имам 3 месеца при завършването на УПК-то, а жена ми съответно на техникума.
Не говорете обаче толкова ултимативно, защото е много по-добре да се забави кандидатурата с 3-4 месеца и да се подплати със 6 месеца стаж.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Aries написа:
tornado написа:И още нещо!
Не знам какъв е случая с твоята позната, но:
3. Experience 3.1 Professional (a) From 0 to less than 1
experience 6 months of
experience, if the
(cutoff score =1) candidate has
completed or will
complete in Québec,
within 12 months of
the filing of the
application for a
selection certificate,
the studies leading
to the diploma, issued
by an educational
institution in Québec,
referred to in
criterion 1.1,
paragraph d, g, h,
i or j
(b) 6 months 1

Обърни внимание на cutoff=1, т.е. 6 месеца извън Квебек и между 0 и 6 месеца в Квебек
Някои висши имат така наречените практически занятия и може тях да са и ги зачели (при добро желание). Също така може да е дала документи за стаж през лятото, както и такъв преди висшето (аз например имам 3 месеца при завършването на УПК-то, а жена ми съответно на техникума.
Не говорете обаче толкова ултимативно, защото е много по-добре да се забави кандидатурата с 3-4 месеца и да се подплати със 6 месеца стаж.
Проверих!
Специално моята позната е била със стаж към 2 години. Също така проверих и дали е на 100% необходимо да го има стажа. Информацията от тези, които се занимаваха с моите документи / а и не само с моите/ е, че стажа може да наклони везната в една или друга посока, но НЕ Е нещото без което НЕ може да се кандидатства.
Все пак е за препоръчване да го има.
Иначе си прав за "подплатяването" със стаж, но който не може да си намери работа!?! :twisted:
Абе,...И на това му се намира решението! :thinkerg:
Изображение
alen vid

....

Мнение от alen vid »

Мите,
не казвам ,че Торнадото не е прав ,сигурен съм че примера които е дал е напълно истиннен, въпреки всичко, аз мисля ,че ако спазиш това дето е тук
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... experience
а то мисля ,е потвърждение на съвета на Ариес ,-с една дума едва ли ще ти навреди ако си осигуриш 6 месеца трудов стаж след което или по-време на което си калибрираш точките съгласно La Rue таблицата.

С пожелания за успех
Заключено