Пе Кю - се проявват "просташки" на деня на ветеран
Незнам за канадските знамена на Jour du souvenir, но може да е съвсем нарочно имайки предвид канадско-френския мемориал във Вими (Франция). Изцяло поддържан със средства от Канада, напълно забравен от Франция и французите. Нито едно френско знаме, никакво видимо участие и съпричастност към 66 000 загинали канадски войници за свободата на франсетата. Тъй че ...
-
Da, Potrebitel me razbi! I az iskam da mi definirash shto e to "otnositelen suverenitet"
Mnogo se izvinyavam, ama suverinitet imat drjavite, a provinciite mogat da imat samo avtonomiya. :idea: I avtonomiyata na edna provinciya ne dava nikakvo pravo na nyakakv idiot, koyto e deputat v nacionalniya parlament na Canada i koyto poluchava kanadski pari, s klenovo listo na cheka si, da proyavyava grubo neuvajenie kam Kanadskiyat Nacionalen Flag. C'est claire le? 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Ами чисто и просто (като от вица) ... Те какво са правили там тези канадци (за кого са умирали), то всъщност мемориала не е канадска територия, пък са се били рамо до рамо с франсетата, да не говорим колко франсета са погребани заедно с тях във Вими ... Дължимо е просто уважение от типа - военно-държавно и хумано. N'est-ce pas ?babinoyarentze написа:До тук добре, народът е на път да се изколи - take it easy бре. Само не разбрах какво се очаква да правят френските знамена в канадски мемориал ако и последния да е на френска земя, нали там са умирали канадци, не французи? Омби?
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
А бе не знам за народа ама със трясък, като пияница в дома си се вмъкна един който със замъглено съзнание започна да ругае хората които дотогаз, мирно обсъждаха темата.babinoyarentze написа:До тук добре, народът е на път да се изколи - take it easy бре
Модераторите? Какво да кажем, я погледнете мнението му и кажете отговаря ли на поне 3 от точките по правилата на форума?
Стана ясно че този господин не обича хората които са учели английски

той също така не обича хората които са учели ИТ

той не обича "младите"

тоой не обича и "бизнесмени"

трудно му е да разбере "една черта"

страх го е някой да не "намрази френския"

по подразбиране той е "българин със сносен френски" димек той е 1 на 100

той има някакви лоши спомени от Сливенската френска

абсолютно не понася вестник The Globe and Mail

мрази умрелите от страх, особено ако са живущи в Уесмаунт

бил е в много недобри отношения с Джордж 5-ти и сега много го мрази

в България нищо не са му дали, но тук саму го дали

той е капацитет в намирането на "правилните служби"

той също така не обича много и "нито един от писалите" а и не вижда какво са писали

ревностен защитник е на "качеството на живот и културата на френскоговорящите"

и отново мрази до мозъка на костите си "всички смятащи се за англоговорящи" (по подразбиране той се смята за "френскоговорящ")

Колко омраза и страх у този човек !
А сега сериозно.
Потребител ти май писа нещо от рода да ходят хората които не им отърва (хората досега обсъждаха само една от новините) в друга част на Канада. Моля те вслушай се в сърцето си и ако не ти отърва темата отиди да пишеш в друга част на форума или ако го правиш тук поне бъди възпитан. Не съм модератор но този съвет мога да ти дам.
Второ какво толкоз се изплаши от това че хората коментират нещо което е милао през медиите.
Ами ако си толкоз курназ ходи се разправяй в THe Globe and Mail защо са писали това и онова, какво са ти направили всички тук че да говориш за тяхната "простащина", а сам се държиш по начин неподобаващ на възрастта ти (след като мразиш "младите" предполагам си на уважителна възраст).
Та ако имаш различно мнение можеш да го изложиш в рамките на добрия тон, а не да говориш за "простаци", "кръвници" и не помня вече какво (извинявай прочетох ти мнението прескачайки грубите моменти).
А ако тръгнеш да мериш хората по нивото на френсккия им

Виж сега извини ме за сатиричния тон, но искрено те моля ако се включваш в теми, прави го разумно. Тогава може и да бъде взето мненито ти насериозно.
А и накрая относно финалната ти реплика: "много здраве на всички смятащи се за англоговорящи - ще им е нужно при стреса". Потребител, като те четох - звучиш ми леко стресиран от нещо?!
Последно промяна от Hemoglobin на Вто Ное 09, 2004 2:44 am, променено общо 1 път.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
-
- Местоположение: Канада, а след следващия референдум - в Свободен Квебек
Трогнат съм от вниманието, изказвам писмена благодарност на всички включили се до момента, а и след него. Удовлетворен съм от отзивите, но защо ли, не особено изненадан.
Абе с две думи - разсипах се да се смея, хеле онова с набучването и освободителите - кеффффф. Виждам че умеете сами да си отговаряте и то по най-правилния начин, освен това - моя грешка, посипвам си главата с пепел - мнозинството се оказахте гении не само в IT а и в психоанализа.
А за тези които все още питаят известни колебания - упълномощавам кръ.., парррдон - Червения кръвен Телец като Главен отговорник по въпросите за мъката, простотията и най-паче за Сливенската френска гимназия.
За съжаление други важни партийни ( PQ) поръчения и морални задачи свързани с разкриването и разобличаването на собствената ми простотия не ми позволяват да взема по-продължително участие в интересната дискусия, НО началото е поставено.
Ама кеф ви казвам, а-а-а-а-а !
Очаквайте включване по Коледа. За послушните - подаръци от Дядо Gagliano, а за непослушните - да препишат 3 пъти речта на Де Гол - 67 г.
Аре, майни, чао, и да не забравите - по едно цвете за батя ви Жорката (Джордж V, де) задето ви е спасявал едно време.
Абе с две думи - разсипах се да се смея, хеле онова с набучването и освободителите - кеффффф. Виждам че умеете сами да си отговаряте и то по най-правилния начин, освен това - моя грешка, посипвам си главата с пепел - мнозинството се оказахте гении не само в IT а и в психоанализа.
А за тези които все още питаят известни колебания - упълномощавам кръ.., парррдон - Червения кръвен Телец като Главен отговорник по въпросите за мъката, простотията и най-паче за Сливенската френска гимназия.
За съжаление други важни партийни ( PQ) поръчения и морални задачи свързани с разкриването и разобличаването на собствената ми простотия не ми позволяват да взема по-продължително участие в интересната дискусия, НО началото е поставено.
Ама кеф ви казвам, а-а-а-а-а !
Очаквайте включване по Коледа. За послушните - подаръци от Дядо Gagliano, а за непослушните - да препишат 3 пъти речта на Де Гол - 67 г.
Аре, майни, чао, и да не забравите - по едно цвете за батя ви Жорката (Джордж V, де) задето ви е спасявал едно време.
за да си съставя мнение
Добре де, ако този човек: - Пе кю ли беше, как ли ,-абе няма значение името ,та ако тоз пич ,наистина както пише Потребител ,не е имал в наличност или пък не му е влизало в задълженията да раздава знамена, а вестниците са раздухали нещата ?
Re: за да си съставя мнение
alen vid, ти обра овациитеalen vid написа:Добре де, ако този човек: - Пе кю ли беше, как ли ,-абе няма значение името ,та ако тоз пич ,наистина както пише Потребител ,не е имал в наличност или пък не му е влизало в задълженията да раздава знамена, а вестниците са раздухали нещата ?

Хехе, че то текста си бил яко емигрантски бе, аз едно време като я слушах само "Speak English or Die" разбирах
You come into this country
You can't get real jobs
Boats and boats and boats of you
Go home, you fuckin' slobs
Selling hot dogs on the corner
Selling papers in the street
Pushing, pulling, digging, sweating
Where you come from must be beat
CHORUS:
You always make us wait
You're the one's we hate
You can't communicate
Speak English or die
You don't know, what I want
You don't know, what I need
Why must I repeat myself
Can't you fuckin' read?
Nice fuckin' accents
Why can't you speak like me
What's that dot on your head
Do you use it to see ??

You come into this country
You can't get real jobs
Boats and boats and boats of you
Go home, you fuckin' slobs
Selling hot dogs on the corner
Selling papers in the street
Pushing, pulling, digging, sweating
Where you come from must be beat
CHORUS:
You always make us wait
You're the one's we hate
You can't communicate
Speak English or die
You don't know, what I want
You don't know, what I need
Why must I repeat myself
Can't you fuckin' read?
Nice fuckin' accents
Why can't you speak like me
What's that dot on your head
Do you use it to see ??
e добре е все пак
Ombudsman,
хубаво е ,човек,да събира овации ............... добре че поне рибата не съм избил
хубаво е ,човек,да събира овации ............... добре че поне рибата не съм избил