Koko написа:Можете да вземете за пример Игнат Канев – купил човека парцел земя, построил на него къща, продал я, купил по-голям парцел и т.н. Сега е наистина е милионер-крупен предприемач.
Като го питали как е забогатял той казал: Ами докато всички обядваха по ресторантите аз седях отвън на тротоара и си ядях сандвича от вкъщи!
Айде сега легенди: Не закусвах и станах милионер.Аз по тая логика сега трябваше милиарди да въртя.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Koko написа:Можете да вземете за пример Игнат Канев – купил човека парцел земя, построил на него къща, продал я, купил по-голям парцел и т.н. Сега е наистина е милионер-крупен предприемач.
Като го питали как е забогатял той казал: Ами докато всички обядваха по ресторантите аз седях отвън на тротоара и си ядях сандвича от вкъщи!
Айде сега легенди: Не закусвах и станах милионер.Аз по тая логика сега трябваше милиарди да въртя.
Ма ти не закусваш ли сутрин? Недей така, ш'са разбелееш!
Здравейте отново,
първо - благодарности на всички, които се включват в дискусията!
Нека пак да фокусирам въпросите си:
- би ли имало проблеми със велферната администрация /социала/, ако човек тръгне да прави фирма и да се опитва да развърти собствен бизнес, така че след време да се освободи от зависимостта си същия този велфер?
- как да постъпи по-правилно - дали първо да не отиде при тях и да не им каже - ето аз искам да правя това и това, помогнете, както съветват някои от вас,
- или да се напъне да види как ще тръгнат нещата и чак тогава, като е наясно има ли переспектива, да ги светва, че му трябват за съдействие или че вече може и без тях?
Целта е да се започне да се прави нещо, но то да не носи риск за гарантирания екзистенц-минимум. Не съм имал предвид да се търси финансиране от някоя от съществуващите програми, но и това си е добра идея...
THC написа:Ники под 30 години съм ,към кого да се обърна за предварителна насочваща информация.С бгмонреал че ще говоря е ясно ,но отначало искам да се информирам най-общо.
Любо аз се интересувам,защото ще ставам милионер-крупен предприемач и трябва да започна от някъде
О Мите, що не казваш , че ти си секси пича? Тъкмо щях да питам къде си изчезнал.
Ще ти пратя инфо за програмите в ЛС през почивните дни.
После ти си на ход.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ето, че благородната ми идея да се стимулира развитието на частния български бизнес в Монреал се изроди в ...стимулиране на сексуалността ня някои
Ей, к`во праим? Ехооооооооооо
Всички ли се скриха да чакат първия сняг?
Няма ли амбиция, мерак, хъс, и каквото и да е там още, да се прави бизнес, бре?