the_coach написа: ↑Съб Дек 07, 2019 2:50 pm
Кака

Знаеш ли че имаш страхотни очи

Вземи ме, Лодкарю, на твоята ладия лека.......
Ти хората ако ги делиш според политическата им принадлежност, аз ги отсявам според чисто човешките им качества, ценности, отношение.......

И най-вече ги приемам такива каквито са......
И теб с всичките ти настроения - тъмни и светли - съм те приел, и те обичам такава каквато си
Хъм...няма как да не ги деля!
То е същото все едно да съм германка и да сядам на една маса да празнувам Коледа с хора, които са горили други хора в газови камери.
Е, виж в темата за филмите и Плетков, и Киро на какво се радват и им е смешно...
Аз не го намирам хич за смешно, ама както и да е! Разни хора, разни вкусове!...
Та пойнта ми е, че при нас българите ( а и при други нации предполагам) разговорът винаги по едно или друго време засяга политиката или политическото ни наследство...И тогава какво? Да ме *** и празната кратуна, че го поканих тоя съдран галош да деля залък с него!....И никой няма да ми е виновен при това. Мога да се сърдя само и единствено на себе си.

П.П. Няма човешки качества и ценности у бивш комунист или бивш фашист, расист, хомофоб, сексист, радилкализиран религиозен фанатик и т.н., и т.н. (не правя разлика)
Ще ми пише тук за омраза, а аз в реалния живот ще очаквам да е кротък като агънце...Аре, у лево! Демек по-далеч!
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''