Как се кандидатства за социал в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

sasho71 написа:
bgmontreal написа:
45 на час???
ти не знаеш ли че рускините и румънките дето пълнят главата на жой взимат като ПОМОЩНИК СЕСТРИ по 60 на час!!
AAAA не си прав! знаеш ли помощник сестрите какви неща могат да правят??? дори и в кама сутра го няма. :D :D :D аз на мойта сестра и 80$ ще и давам стига да върши каквот и кажа :wink: иначе на вън са по 230$ и то само за час :idea:
Аууу...!!! Страхотно се вихри социалната политика при Вас! Е на това му викам аз грижа за човека и в частност - към пациента :D .Щом са толкова работливи сестрите там ще взема да се замисля да се преспециализирам-току виж изкарам един докторски кетап като дойда. Абе,то това беше професията, за която се зареках да не помислям дори, ама ще се жертвам :saint: .
Изображение
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bgmontreal написа:
goliama mechka написа:
bgmontreal написа:
goliama mechka написа:
KolioBalkanski написа: v US?
tam s 10 dolara na chas chovek se opraviashe edno vreme
az bachkah za 12 po 30 chasa i ucheh i si biah sabral pari
ama sega mai ne e tolkova dobre
abe, koito e doshal na toia kontinent sled 1998ma e doshal na "obran bostan"
не знам кога си бил тук,но и сега 10$ на час са сума,с която човек се оправя без проблеми.Обикновенно емигрантите започват между 5 и 7 кинта на час,много често на минимална зплата,която е различна за различните щати.При мен 5.15.И в нашия бостан има много дини,поне тъй мисля аз :lol:
ами гласувай утре да я вдигнат на 6.15!

с $10 повече от първите 2-3 години няма да издържиш!
Апетита идва с яденето :wink:
защо да гласувам,аз не искам да вдигат мин.заплащане.Просто не ме бърка,даже ми е по-добре.Прав си за апетита,че идва с яденето :lol: Но не си прав,че след втората година не можеш да живееш със 10 кинта на час.Познавам хора,които го правят и имат намерение цял живот да я карат тъй.При вас как има хора,дето цял живот са на социални помощи?Това е същото.изглежда,на тях не им се отваря апетита.Тук тези хора,дето се задоволят с по-малки заплати си карат на квартирки,карат старите си трошки,парите им стигат,и това ги прави доволни.Остават стотинки даже за БГ-ски ресторант,където чалгата се лее нонстоп.
Живял съм в твоя град и щат доста дълго за да знам за какво ти стигат 20800 годишно ПРЕДИ такси!
Аз братовчед говоря за живеене, а не живуркане.
Иначе да биеш токова път до САЩ или Канада не си заслужава
Кой ти е казал,че живея с тези пари,бе човек?Исках да ти кажа,че отдавна не съм на минимално заплащане,и наистина не ме интересува дали заплатата 5.15,или 6.15.А пътя,дето съм го бил до тук си заслужава,вервай ми.
а ако искаш,мога да ти направя равносметка на тези пари,дето са по мин.заплащане,за да видиш,че на някои хора без претенции стигат.А ти ако аи живял във Вегас,щеше да знаеш,че 99 % от работещите не са на мин.заплата.Ама и ти си една костилка-аз ти казвам-купил съм си три къщи,и ти веднага-И АЗ.аз ти казвам някой неща за Вегас-и ти веднага-и аз колко съм живял там.То повече от теб никой не знае,а?Много си ми интересен само как ходиш след мен и искаш да си мерим онези работи.Хаиде-казвам ти-твойта е по-голяма,остави ме на мира,и не ми бъди опонент на всяка дума.Ти си най-разбиращия и най-знаещия.
fart

Мнение от fart »

bgmontreal написа:
саше за 80 на час (166 400) една магистърска сестра в жойландия няма да те погледне, а в жойцария 80 е на минута.
Сладки сънища мои деца
Bravo, bgmontreal ili kakto kazvashe baba mi - gladna kokoshka proso synuva
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

goliama mechka написа:
bgmontreal написа:
goliama mechka написа:
bgmontreal написа:
goliama mechka написа: не знам кога си бил тук,но и сега 10$ на час са сума,с която човек се оправя без проблеми.Обикновенно емигрантите започват между 5 и 7 кинта на час,много често на минимална зплата,която е различна за различните щати.При мен 5.15.И в нашия бостан има много дини,поне тъй мисля аз :lol:
ами гласувай утре да я вдигнат на 6.15!

с $10 повече от първите 2-3 години няма да издържиш!
Апетита идва с яденето :wink:
защо да гласувам,аз не искам да вдигат мин.заплащане.Просто не ме бърка,даже ми е по-добре.Прав си за апетита,че идва с яденето :lol: Но не си прав,че след втората година не можеш да живееш със 10 кинта на час.Познавам хора,които го правят и имат намерение цял живот да я карат тъй.При вас как има хора,дето цял живот са на социални помощи?Това е същото.изглежда,на тях не им се отваря апетита.Тук тези хора,дето се задоволят с по-малки заплати си карат на квартирки,карат старите си трошки,парите им стигат,и това ги прави доволни.Остават стотинки даже за БГ-ски ресторант,където чалгата се лее нонстоп.
Живял съм в твоя град и щат доста дълго за да знам за какво ти стигат 20800 годишно ПРЕДИ такси!
Аз братовчед говоря за живеене, а не живуркане.
Иначе да биеш токова път до САЩ или Канада не си заслужава
Кой ти е казал,че живея с тези пари,бе човек?Исках да ти кажа,че отдавна не съм на минимално заплащане,и наистина не ме интересува дали заплатата 5.15,или 6.15.А пътя,дето съм го бил до тук си заслужава,вервай ми.
а ако искаш,мога да ти направя равносметка на тези пари,дето са по мин.заплащане,за да видиш,че на някои хора без претенции стигат.А ти ако аи живял във Вегас,щеше да знаеш,че 99 % от работещите не са на мин.заплата.Ама и ти си една костилка-аз ти казвам-купил съм си три къщи,и ти веднага-И АЗ.аз ти казвам някой неща за Вегас-и ти веднага-и аз колко съм живял там.То повече от теб никой не знае,а?Много си ми интересен само как ходиш след мен и искаш да си мерим онези работи.Хаиде-казвам ти-твойта е по-голяма,остави ме на мира,и не ми бъди опонент на всяка дума.Ти си най-разбиращия и най-знаещия.
кой пък ти каза, че ти си на мин или 10?
това пък от къде го намисли? ако си на мин или 10 нямаше да продаваш 3 къщи.
Колкото до ходенето подир теб, ами вземи да спреш да ходиш подир мен и на всяко нещо да вадиш някакъв довод.
Говоря аз за кредитно досие и оп Винету се намесва - бил купил 3 къщи, говоря за живуркане и живеене и Винету оп, във Вегас не ставало.
Ами заради теб ще отида при нотариуса да залича сделките и ще изтрия тези години от моя живот през които съм живял във Вегас и Невада като цяло.

"А ти ако аи живял във Вегас,щеше да знаеш,че 99 % от работещите не са на мин.заплата"

ти наистина ли си във Вегас?

Аз като казах, че съм хомосексуален, нямах предвид, че Винету ще тръгне по моя задник, а само се базиках. Успокой топката голяма мечка!!!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

за последно ти отговярям,както казва твойта сянка-убий простака с мълчание.
за Вегас-казах чЕ СТАВА ЗА ЖИВОТ ТАМ,ТИ СЕ ОПИТВАшЕ ДА ДОКАЖЕш,чЕ НЕ СТАВА.Няма значение,аз даже не живея там,ами съм си в БГ.Както ти казах ти си най-отворения,никой нищо не знае.Всички млъкваме.Само исакм да те помоля-пиши ми правилно името,ако исках да съм Винету,щех да си сложа това име.Благодаря за разбирането,макар че не го очаквам от теб.Гледам,че и в другите форуми ходиш след мен и ми копираш мненията,малеее,,,колко съм интересен.какво внимание отделяш на моиталичност.Тенск.
И откъде ти дойте да ума за педерстките ми наклоностти,много си умен,бе човек :lol: :lol: :lol: Цял ден вече съм в добро настроение.Реши е и аз си падам по теб,а?????Голям майтап.За меренето на пишките си е в преносен смисъл,братле,ако гледш по=-леко на живота,ще се сетиш за какво става дума.И преди съм ти писал-живота не е само форум,излез навън,вечерта-секс,и всичко ще е наред.Айде със здраве от батко ти от село
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Темата е заключена от моя милост.
Ако някой има възражения, пратете ми ЛС.
Заключено