Toronto работа
Re: Toronto работа
не не са аз питам нормални хора които работят
и да говорим места за които се плаща cash

MatriXa написа:не не са аз питам нормални хора които работяти да говорим места за които се плаща cash
Ти сега циганин ли ще го играеш или ще си ходиш след 6 месеца ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- klisurov
- Обратна връзка:
Май събира пари за "Трипче в Канада и ..."myhata II написа:Ти сега циганин ли ще го играеш или ще си ходиш след 6 месеца ?MatriXa написа:не не са аз питам нормални хора които работяти да говорим места за които се плаща cash
viewtopic.php?f=20&t=50372&p=644960#p644960"
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Извинявайте, ама за мен легалния и нелегалния са си за различаване. Не може да изсипеш една чанта с пари, за да живееш в по-нормална страна и изведнъж бай х-й, заради когото си имигрирал, да се изсипе с молба за работа, щото не отговаря на изискванията и няма пари да си дойде легално. Хубаво, че тука говорим за взаимопомощ, ама утре като ти окраде имота, ще запееш друга. Форумът е за взаимопомощ на хора, които идват тук легално, а не за хора дето се опитват да е-ат системата и всички вас/нас дошли легално. Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
Това не е форум за работа на черно и много ще съм благодарна модераторите да се погрижат.
Ако не сте à l'aise, аз съм, да сигнализирам случая на федералните, за да се прекрати тази дискусия за насърчаване на нелегалната имиграция в Канада.
Ако някой в България е спечелил избори с безвизовия режим за Канада, това не означава, че ние трябва да го подкрепяме.
Освен това, минах на бързо през БГ, за нови паспорти опашката се състои от хора със съмнителен тен. а за къде според вас са молбите за паспорти. За Австралия?
Не забравяйте и друго, всеки случай като този, който дискутираме е потенциален канал за други подобни.
На мен лично процедурата ми струваше твърде скъпо, за да допусна разни шанъджии да ми се подиграват.
Въобще не ми пука кой какво ще ме коментира.
Аз дойдох тук, със семейството си, за да съм далеч от хора като този дето е инициирал темата. Разчитам на взаимопомощта ви, за да съхраним нашето общество недосегаемо. Недосегаемо за какво ли? Мисля, че всеки от активистите в този форум знае от какво се е спасил плащайки да живее в Канада.
Благодаря.
Това не е форум за работа на черно и много ще съм благодарна модераторите да се погрижат.
Ако не сте à l'aise, аз съм, да сигнализирам случая на федералните, за да се прекрати тази дискусия за насърчаване на нелегалната имиграция в Канада.
Ако някой в България е спечелил избори с безвизовия режим за Канада, това не означава, че ние трябва да го подкрепяме.
Освен това, минах на бързо през БГ, за нови паспорти опашката се състои от хора със съмнителен тен. а за къде според вас са молбите за паспорти. За Австралия?
Не забравяйте и друго, всеки случай като този, който дискутираме е потенциален канал за други подобни.
На мен лично процедурата ми струваше твърде скъпо, за да допусна разни шанъджии да ми се подиграват.
Аз дойдох тук, със семейството си, за да съм далеч от хора като този дето е инициирал темата. Разчитам на взаимопомощта ви, за да съхраним нашето общество недосегаемо. Недосегаемо за какво ли? Мисля, че всеки от активистите в този форум знае от какво се е спасил плащайки да живее в Канада.
Благодаря.
klisurov написа:Май събира пари за "Трипче в Канада и ..."myhata II написа:Ти сега циганин ли ще го играеш или ще си ходиш след 6 месеца ?MatriXa написа:не не са аз питам нормални хора които работяти да говорим места за които се плаща cash
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
- klisurov
- Обратна връзка:
Да, модераторите биха могли да заключат, дори и да изтрият темата, но не разбирам това с какво ще спре тарикатите като този, пуснал темата.J&V написа:Това не е форум за работа на черно и много ще съм благодарна модераторите да се погрижат.
И, още, какво точно, и най вече, кого точно би могло да се докладва на федералните? Че някакъв потребител на този Форум е дал телефонен номер в очакване някой да му се обади с предложение за работа? Че навярно този потребител е български турист, без разрешение за работа, но въпреки това търси такава? За съжаление, не мисля, някой ще тръгне да разследва такъв сигнал.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Koko
Koko
По какъв начин точно нашите данъци "хранят" нелегалните имигранти, които работят на черно в някой склад ?J&V написа: Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
J&V написа:Извинявайте, ама за мен легалния и нелегалния са си за различаване. Не може да изсипеш една чанта с пари, за да живееш в по-нормална страна и изведнъж бай х-й, заради когото си имигрирал, да се изсипе с молба за работа, щото не отговаря на изискванията и няма пари да си дойде легално. Хубаво, че тука говорим за взаимопомощ, ама утре като ти окраде имота, ще запееш друга. Форумът е за взаимопомощ на хора, които идват тук легално, а не за хора дето се опитват да е-ат системата и всички вас/нас дошли легално. Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
Благодаря.klisurov написа:Май събира пари за "Трипче в Канада и ..."myhata II написа:Ти сега циганин ли ще го играеш или ще си ходиш след 6 месеца ?MatriXa написа:не не са аз питам нормални хора които работяти да говорим места за които се плаща cash
Ами Булгаристанци,кво да ги правиш.

По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- roumensp
Реално по никакъв. Ама това не е основание да вземат да разрешат на всеки турист да поработва когато му е кеф и без да плаща данъци ... аз поне не знам такава държава.pumpy написа:По какъв начин точно нашите данъци "хранят" нелегалните имигранти, които работят на черно в някой склад ?J&V написа: Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
Ако ти си заинтересован да ти чисти офиса на черно, както явно си свикнал, удари му една шайба.

Румба виж сега кво става.Както го прави Мухата 2.Хвърляш въдицата със стръвта на кукичката ,а то налапва плувката.roumensp написа:Реално по никакъв. Ама това не е основание да вземем да разрешим на всеки турист да поработва когато му е кеф и без да плаща данъци ... аз поне не знам такава държава.pumpy написа:По какъв начин точно нашите данъци "хранят" нелегалните имигранти, които работят на черно в някой склад ?J&V написа: Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
Ако ти си заинтересован да ти чисти офиса на черно, както явно си свикнал, удари му една шайба.
Сега за сега се преброихте два шарана.

Е толкоз много, млади туристки от Чайна и Югоизточна Азия заработват без да плащат данъци
Корейки и японки също
И държавата се прави че не вижда 

Корейки и японки също

и аз това казвам.защо пък не и някой булгаристански галош 

В коментара ти има доста неистини:roumensp написа:Реално по никакъв. Ама това не е основание да вземат да разрешат на всеки турист да поработва когато му е кеф и без да плаща данъци ... аз поне не знам такава държава.pumpy написа:По какъв начин точно нашите данъци "хранят" нелегалните имигранти, които работят на черно в някой склад ?J&V написа: Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
1. никъде не съм казал, че туристите трябва да могат да работят без да плащат данъци....
2. нелегални туристи не ми чистят офиса, защото чистенето се осигурява от собственика на сдградата и е включено в наема....
3. нелегалните, които сигурно ми чистят къщата, не са туристи, защото вече 3 или 4 години са все едни и същи...
4. аз българин на работа трудно бих взел, защото очакванията са нереални, а предложеното качество съмнително, както и на повечето местни де, просто българите смятат, че общия език им дава някакво предимство, което за мен е странно като концепция.
pumpy написа:В коментара ти има доста неистини:roumensp написа:Реално по никакъв. Ама това не е основание да вземат да разрешат на всеки турист да поработва когато му е кеф и без да плаща данъци ... аз поне не знам такава държава.pumpy написа:По какъв начин точно нашите данъци "хранят" нелегалните имигранти, които работят на черно в някой склад ?J&V написа: Всички ние плащаме да храним търтеите. Не го забравяйте, колкото по-малко търтеи, толкова по голям шанс да се намали данъчната тежест.
1. никъде не съм казал, че туристите трябва да могат да работят без да плащат данъци....
2. нелегални туристи не ми чистят офиса, защото чистенето се осигурява от собственика на сдградата и е включено в наема....
3. нелегалните, които сигурно ми чистят къщата, не са туристи, защото вече 3 или 4 години са все едни и същи...
4. аз българин на работа трудно бих взел, защото очакванията са нереални, а предложеното качество съмнително, както и на повечето местни де, просто българите смятат, че общия език им дава някакво предимство, което за мен е странно като концепция.
чакай ти от един мъж под чехъл да ти разкрие истинските си мисли.
него инстинкта му за съхранение го е научил да казва това което се очаква от него т.е. това което Трябва.
в тоя смисъл на расъждения не бих бил толкова критичен към Румбата

- roumensp
Никой не казва, че не може. Ама колкото повече работещи на черно и неплащащи данъци в една държава, толкова по-циганска става тя. Данъците платени от моето семейство вече трябва да са 7-цифрено число и ми е писнало от цървули опитващи се да преебат държавата.Pavel M написа:и аз това казвам.защо пък не и някой булгаристански галош
Не очаквам човек, който се надява да получи пенЦия, защото подава декларации с нули да го разбере.

Това от личен опит ли го казваш, или някой ти ги е разправял тези неща?pumpy написа:...аз българин на работа трудно бих взел, защото очакванията са нереални, а предложеното качество съмнително, както и на повечето местни де, просто българите смятат, че общия език им дава някакво предимство, което за мен е странно като концепция.
Аз имах колега украинец, който в почивните дни доработваше във фирма за почистване на външни и вътрешни пространства на промишлени сгради, собственост на българин. Работеше на пароструйка и ми сподели, че му сваля шапка на сънародника ми. Който лично работел за 3-ма и държал изключително строго за качеството на работата. Поради това фирмата му имала дългогодишни контракти с такива компании като Costko и работа имало до гуша.
За български т.е. собстеност на българи фирми за почистване на офиси също съм чувал само добри отзиви.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)