bgmontreal написа:в мензис съм дойдоха доста сметки, та ...
обещавам да не те ядосвам, когато си в това състояние
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
bgmontreal написа:
hmmm, като си помисля ти знаеш какво е мензис, а и най си го отнасяла като аз съм в мензис
ще си трая тези дни, докато ми мине
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
стига с тва лого бе, Сашо
тури си го за подпис като толкова искаш
bgmontreal написа:
hmmm, като си помисля ти знаеш какво е мензис, а и най си го отнасяла като аз съм в мензис
ще си трая тези дни, докато ми мине
защо си махна крокодила? аз тамън смених моя с чука, а ти ...
нещо в последно време си ми даже симпатична
Аами че то така вече не е интересно Сега кой ще ни прави сеира :nenam:
Я взимай там по-бързо някакви мерки - лекарства ли, що ли, че ще пукнем от скука
лесно ви е на вас - един път в месеца, а ако ви е корекомски и само за 3 дни ви държи, а на мен ми идват какви ли не сметки и то когато си поискат
най-мразя когато получавам сгрешени сметки за 15-20 долара.
ако се занимавам с тях ще отиде 1 час и дефакто ще загубя повече, а пък и не искам да остават с грешно впечетление
А бре хора, я се осъзнайте! Това не е ли провокация...
Не виждате ли, че този Гугъйл го няма - пусна мухата и май действително се запи....И ни гледа сеира - точно по български!
А тук вече толково страници се изписаха...
Хайде стига!
ми аз отдавна го свалям бгмонреал, ама той все се дърпа