Е, имаме си адвокат във форума. Попитай го от любопитство, да видиш, че законът не се прилага съвсем сляпо.

Pyrelight написа:Да взимат, ако имат принос към семейното имане. Или евентуално деца.
Е, имаме си адвокат във форума. Попитай го от любопитство, да видиш, че законът не се прилага съвсем сляпо.
А, не са! Просто аз се отказах да обсъждам други членове на моето семейство, към които форумните помияри ги тегли неудържимо.Kpetrov написа:Кой нож вади, от нож умира!
Поспрете се, направо я разсипахте.
Българките били помиярки и меркантилни, щото тук тези които знаят, че хващат окото са все със бедняци и усилено се трудят по строежите.
Добре, че си ти да й кажеш кой й е семейство и кой не.agent Ozo написа:Бистре, ти дори не си наясно, че баща ти не се числи към твоето семейство.
Твоя закон нито го знам, нито искам да го знам. Моята вселена не е тази, в която ти живееш, това не си ли го разбрал до сега .....agent Ozo написа:Не аз казвам бе, Пумпи, законът го казва. И ти ли не го знаеше?
Ако бях млада красива и с блестящо бъдеще пред мен не бих се хванала с помияр.
Значи ние имаме кръвна връзка по по-права линия няма от това, обаче не сме от едно семейство, щото законът на Озо го казал.pumpy написа:Твоя закон нито го знам, нито искам да го знам. Моята вселена не е тази, в която ти живееш, това не си ли го разбрал до сега .....agent Ozo написа:Не аз казвам бе, Пумпи, законът го казва. И ти ли не го знаеше?
тоя отговор на въпроса ти може да го даде само дъщеря ти.Pyrelight написа:Значи ние имаме кръвна връзка по по-права линия няма от това, обаче не сме от едно семейство, щото законът на Озо го казал.pumpy написа:Твоя закон нито го знам, нито искам да го знам. Моята вселена не е тази, в която ти живееш, това не си ли го разбрал до сега .....agent Ozo написа:Не аз казвам бе, Пумпи, законът го казва. И ти ли не го знаеше?![]()
![]()
Аз имам един въпрос сега според този "закон"... Дъщеря ми член ли е на моето семейство като не живее с нас?