Средната заплата достигна 1205 лева

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
pumpy

Re: Средната заплата достигна 1205 лева

Мнение от pumpy »

Последните 10 години едни реформи, майката си джаса ?
Bladek

Мнение от Bladek »

SFBG82 написа:Числата говорят: при продължаване на реформите, България може да доближи стандарта на Западна Европа след 15-20 г.

Изображение

Много правилно си написал МОЖЕ. А дано, ама надали. ;)
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Bladek написа: Много правилно си написал МОЖЕ. А дано, ама надали. ;)
Според мен нещата в България се подобряват с доста бързи темпове в момента, та вероятно и по-малко време ще е нужно.
Аватар
Vedren

Мнение от Vedren »

Линко пак не е разбрал.
Нямаме нищо против хора от БГ да пишат във форума. Стига да не пишат глупости изразени в числа.

Линко е специалист по комунистически локуми разтягани на конгресите на БКП на които той е ходил под строй и е пляскал с ръце да ги аплодира.

Само че математиката е точна наука а не локум и числата говорят друго за доходи, заплати, пенсии.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Поне да лъжеше умно, а то лъжите ти са бездарни и затова няма кой да им се върге.
На конгресите не се хадеше под строй, а се избираха делегати. И не всеки можеше да бъде избран за такъв. За редови партиен член трябваше да е поне герай на труда. Какъвто бе случаят с баба Сара Смедарчина - градска на Жорката.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

Някои са били герои на труда, други - герои в кръчмата. :rofl:
Добре, че не се наложи да ни защитавате, че щеше да има: Леле, мале! :lol:
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Да бе, някой ще тръгне пък да те защитава тебе. Нали си имаш тати и Щеря за тая работа. ;)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
joro

Мнение от joro »

agent Ozo написа:Поне да лъжеше умно, а то лъжите ти са бездарни и затова няма кой да им се върге.
На конгресите не се хадеше под строй, а се избираха делегати. И не всеки можеше да бъде избран за такъв. За редови партиен член трябваше да е поне герай на труда. Какъвто бе случаят с баба Сара Смедарчина - градска на Жорката.
На баба Сара Смедарчина дъщеря и в момента е герой на труда в Канада.
https://www.nrc-cnrc.gc.ca/eng/people/d ... ml?id=3491"
И преди, и сега който се е трудил става герой. А който го мързи- мизерства и псува държавата.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Vedren

Мнение от Vedren »

Герой на какво? На социалистическия, комунистическия труд дето се смяташе в петилетки. Долара в банката бе 1 лв за 1 усд ( ама само до 300 лв и само ако имаш разрешение да пътуваш на запад. Което лимитираше хората които могат да купят на такава цена до по малко от 1 % от населението ) а на черния пазар 5 лв за 1 усд.
А извън БГ. лева нямаше стойност лв и 0.30 цента усд. Ето това ви е геройството на комунистическия труд.
Валутата на страната показва реалното положение на държатава а не глупавите решения на когресите на БКП.

На тая логика аз съм герой на капиталистическия труд щото съм се занимавал с капиталистически бизнес и труд още по времето на соца от 16 годишен.

Всички тези членове на БКП били на конгресите са за затвора а не да ми ги хвалите особено във форум в Канада. Те са отговорни за положението на БГ в момента и за масовото напускане на сънародници от БГ.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Ами вкарай ги в затвора ве Хълски, какво чакаш. :)
joro

Мнение от joro »

agent Ozo написа:Ами вкарай ги в затвора ве Хълски, какво чакаш. :)
Ами те повечето герои на труда и децата им сега са по чужбината, най-вече в Америка.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Vedren

Мнение от Vedren »

Отговори си защо. Нали взимахте много умни решения на конгресите на БКП.
joro

Мнение от joro »

Vedren написа:Отговори си защо. Нали взимахте много умни решения на конгресите на БКП.
. Аз не съм ходил на такива конгреси и не съм взимал такива решения. Не съм имал такава възможност, понеже тъкмо станах комсомолец и Бай Тошо падна. А не съм имал и желание, понеже харесвах Айрън Мейдън и Металика. А по това време Хеви метала и Комунизма хич не се обичаха.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Хълка, а на теб кой ти каза, че на партийните конгреси са вземани много умни решения? :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

joro написа:
agent Ozo написа:Ами вкарай ги в затвора ве Хълски, какво чакаш. :)
Ами те повечето герои на труда и децата им сега са по чужбината, най-вече в Америка.
И според теб и те са герои на труда ... в миенето на чинии. :D
Публикувай отговор