agent Ozo написа:Pyrelight написа:Общо взето тук модераторите (бивши и настоящи) не са свет открай време! Не бих искала да познавам никой от тях лично!
Повечето безредици и негативизъм са лично инспирирани от тях или от техни клонинги.
Не общо взето, а съвсем конкретно и точно кой не е свет във форума се определя от това колко пъти е банван т.е. изритван, изгонван, изхвърлян и т.н. и след това се е примъквал отново във форума под нов ник. В таза класация първото място си поделят нашата Pyrelight (по-известна като Bistra) и Vedren (по-известен като hullboy).
А са гонени от различни админи именно поради негативизъм, интриганстване, провокиране на личностни конфликти чрез лъжи и измислици и проява на пословично лицемерие.
Лицемерие, каквото се проявява и в тази тема от някои хора. Които, когато е за да плюят по България, тръбят какво беззаконие цари там. И как никой и никакви закони не спазва, а властта е проядена от корупциия и никакво доверие на може да се има на който и да е властови орган и организация.
А сега точно тези хора ни обясняват как българската полиция е много компетентна и щом е взела книжката на някого, то той несъмнено си го е заслужавал.
Е, как да не ги нарече човек лицемери тези личности. Щото иначе би трябвало да ги нарече шизофреници.

Mи тя-българската полиция щом е отнела на някого книжката, представи си ако този някой попадне на нормална полиция! Направо ще го пратят в затвора!
П.П. Я обясни на Недоразумението, кога се регистрирах за първи път, моля и кой ме изгони, че говори глупости! Ти тогава не беше Ozo, а Linko.
Ако не ме лъже паметта беше 2008-ма първият ми ник, който не беше Bistra, а Julian04, за който сте заличили всякакви следи (това, ако не е лицемерие, здраве му кажи!)...
Eстествено, че ще се регистрирам отново. Какво е това да гониш за щяло и нещяло, като че ли сме в тоталитарно общество! Ако искам да си ида, ще си ида, ако ли не ще чуеш, каквото имам да кажа. Толкоз!
Я, гледай, какво казва верният ви г***лизач - дървосекач от Коми.
7George написа:Всеки почти може да си изчисли изтритите мнения от форума, като разлика на това което търсачката му връща от собствени мнения и брояча му, плюс неизвестен брой затрити мнения от архива през едни по-смутни години.. щот и на Коко му се губят около 2000 бр., дето едва ли са изтрити.

Въпросният Коко ми се е мазнил на лични също. Сори, ама аз тая неприязън към всеки един от прословутият ви екип точно заради онези "смутни години". Злопаметна съм и не прощавам. Толкоз!
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''