И откъде го измъкна сега този сексизъм. Къде в целия постинг видя, че не вярвам да можеш да правиш бизнес, защото си жена?Кума Лиса написа: E ти сега какво? Няква сексистка атака ли ми правиш? Самият ти постинг доказва, че нямаш хъс и нюх за бизнес.
Дали пък това не е причината да не можеш да се реализираш? Или сега ще ми кажеш, че си се реализирала най-прекрасно, ама аз нищо не разбирам.Има хора, които си падат да ги юркат от 8 до 5, други не си падат. Е, аз съм от вторите, следователно трябва да си напъна мозъка как да изкарвам пари без да бачкам за друг.
Когато най-после успееш да станеш бизнесдама ще проумееш, че именно тогава работния ти ден няма да придължава от 8 до 5, а ще бъде с неопределена по голяма продължителност и неимоверно по-голяма натовареност. Ще проумееш, че в един момент за теб са изчезнали понятията почивен ден и отпуска. Не мога да разбера защо голяма част от хората разбират бизнеса като въртене на синджирче и мислене на далавери?И успявам, и в двете държави :idea: Теб явно те кефи да имаш работно време.
Ами точно това не мога да проумея. Хем сте отишли в Канада, за да живеете по добре, и явно сте го постигнали, хем я оплювате и хулите.А къде прочете, че някой във форума мизерства?
[/quote]