Ози, ти изобщо ли не можеш да проумееш, че не всички са икономически емигранти. Аз също имах доста приличен стандарт в БГ, но си дигнах чукалата, само дето ме е яд, че не го направих по-рано.agent Ozo написа:Щото решенията ти са емоционални, а не изцяло комерсиални като на Пумпи.optics написа:Аз не.pumpy написа:Намери ми съответната заплата, която взимам тук и още утре се прибирам.
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Йетко, по коя програма за имиграция дойде в Канада, мойто момче?jet написа:Ози, ти изобщо ли не можеш да проумееш, че не всички са икономически емигранти. Аз също имах доста приличен стандарт в БГ, но си дигнах чукалата, само дето ме е яд, че не го направих по-рано.
И забрави ли вече, че сам разправяше тук как си на кредит в БГ за да си плащаш битовите сметки?
Айде не на батко си с тези номера!
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Ози, май ме бъркаш с някой форумец, ама на твоите години е простено.
Не знам за какви кредити в БГ говориш- сигурно по твоя си аршин мериш. Апартамента ми в БГ си замина и отиде за даунпеймънт тука много отдавна. Имам и на теб да дам кредит.
Иначе аз съм по skilled worker-ите - от твоите омразни ИТ.
Не знам за какви кредити в БГ говориш- сигурно по твоя си аршин мериш. Апартамента ми в БГ си замина и отиде за даунпеймънт тука много отдавна. Имам и на теб да дам кредит.
Линк - viewtopic.php?f=2&t=16960&p=176270"jet Пон Ное 28, 2005 10:37 am написа:abе из сам на кредит в бг, ама за да си плащам битовите сметки-има малко разлика
И малко по-надолу в същата дискусия си признаваш, че нямаш нито кола нито къща.
Това ли ти е "приличния стандарт"?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Жет и той бил лъскав фалшификат !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Не са ми омразни нито ИТ, нито който и да е с по-големи доходи от моите.jet написа: Иначе аз съм по skilled worker-ите - от твоите омразни ИТ.
Омразни са ми жабите, дето се изкарват, че са големи колкото волове. И се пръскат от надуване.
жорко шоф. в канада не са най високо квалифицираните специалисти ,но са доста добре платени по тамошните стандарти и заради това много българи стават шофьори,а не защото други не могат да станат.joro написа:По-точно една седмична в Канада е колкото една месечна в България. По номинал. В РРР разликата е по-малка.Ivan1007 написа: Те и сега са така - една дневна в Канада е равна на една месечна в България
Да сравняваме средните заплати в Канада и България, а не заплатите на най-високо квалифицираните специалисти в Канада с най-бедните в България.
90% от българите в Канада си остават шофьори и разносвачи на пици, само 10% успяват да стигнат до нещо повече от средната заплата. Без значение какви точки са имали на интервюто. Животът решава кой за какво става, а не някакви тъпи чиновници.
просто българина си обича парата и на вместо да стане дребен чиновник в банка или дребен началник производство и да се занимава с идиоти покрай него с/у 3К чисто на месец предпочита да върти геврека и да няма никой на главата си за двойно по вече пари
един шоф. лонг дистънс за15- 18 дена работа на месец по 12 часа на ден чисто докарва 5-6К според зависи.за по малко от тия пари няма луд който да се хване.
това е масовката,има изключения които изкарват и по вече,но там са със свой екипмант и си поемат рисковете.
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- Kan_Tangra
От кога съпорта и да сменяш платки се брои за ИТ!? Това е все едно санитарка да се хвали, че е в здравеопазването, а шивачка в модната промишленост.jet написа:Ози, май ме бъркаш с някой форумец, ама на твоите години е простено.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
И в България някои шофьори взимат големи заплати- тия, дето карат ТИР- ове до Западна Европа взимат и по няколко хиляди евро. А обикновените чиновници взимат по 1500 лева, около 3000 канадски долара в РРР.agent Ozo написа:И за шофьорите лъже сондьора от албертианската пустош. Щото и пица-деливърите са шофьори, и зареждащите малки търговски обекти са шофьори, и таксиджиите са шофьори. Абе шофьори много и разни. Та дори и трък-драйвърите, които може би има предвид сондьорчето, и те са кой и как се уреди и как си го направи. Повечето биват експлоатирани бетер роби и едва успяват да вържат двата края.
А, не, той сигурно говори за неговата дружина от шофьори-сондьори. Е, те може и да вземат над средната заплата. В частта от годината, в която не са безработни, де.
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
ами тя там е разликата че в българия само някои а в канада почти всичкиjoro написа:И в България някои шофьори взимат големи заплати- тия, дето карат ТИР- ове до Западна Европа взимат и по няколко хиляди евро. А обикновените чиновници взимат по 1500 лева, около 3000 канадски долара в РРР.agent Ozo написа:И за шофьорите лъже сондьора от албертианската пустош. Щото и пица-деливърите са шофьори, и зареждащите малки търговски обекти са шофьори, и таксиджиите са шофьори. Абе шофьори много и разни. Та дори и трък-драйвърите, които може би има предвид сондьорчето, и те са кой и как се уреди и как си го направи. Повечето биват експлоатирани бетер роби и едва успяват да вържат двата края.
А, не, той сигурно говори за неговата дружина от шофьори-сондьори. Е, те може и да вземат над средната заплата. В частта от годината, в която не са безработни, де.
е как го вдигна тоя стандарт.като се забатачи с 6 цифрен кредит по ипотека и 5 цифрен за ауто лоанjet написа:Ози, ти изобщо ли не можеш да проумееш, че не всички са икономически емигранти. Аз също имах доста приличен стандарт в БГ, но си дигнах чукалата, само дето ме е яд, че не го направих по-рано.agent Ozo написа:Щото решенията ти са емоционални, а не изцяло комерсиални като на Пумпи.optics написа:Аз не.pumpy написа:Намери ми съответната заплата, която взимам тук и още утре се прибирам.
или викаш като взе кондо на 18 етаж в бетонката в торонто и стандарта и той отиде в небесата
Не бе, и аз няма да се прибера, но мога спокойно да кажа горното, защото НИКОГА, НИКОЙ няма да може да ми намери сегашната заплата в България за същата работа. Така, че спокойно може да си приказвам, няма риск да се заприбирамjet написа:Ози, ти изобщо ли не можеш да проумееш, че не всички са икономически емигранти. Аз също имах доста приличен стандарт в БГ, но си дигнах чукалата, само дето ме е яд, че не го направих по-рано.agent Ozo написа:Щото решенията ти са емоционални, а не изцяло комерсиални като на Пумпи.optics написа:Аз не.pumpy написа:Намери ми съответната заплата, която взимам тук и още утре се прибирам.
Аз да не съм комунист та да лъжа.agent Ozo написа:И за шофьорите лъже сондьора от албертианската пустош. Щото и пица-деливърите са шофьори, и зареждащите малки търговски обекти са шофьори, и таксиджиите са шофьори. Абе шофьори много и разни. Та дори и трък-драйвърите, които може би има предвид сондьорчето, и те са кой и как се уреди и как си го направи. Повечето биват експлоатирани бетер роби и едва успяват да вържат двата края.
За таксиджиите и пица деливъри не знам, но и в момента търсим да назначим оператори с клас 3 с айр брейкс. На месечна заплата са и с бонус си докарват 70-100к годишно.
Стига да не си мързелив и некадърен като комунист и прост като пУтполковконик работа и пари има.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ти си знаеш с какви комунисти си живял. Казах ти, че аз жив комунист не съм срещал, само съм чел за тях или са ми разказвали. Ама съвсем други неща.
Търсите да назначите, щото преди това сте ги изритали. Както и теб те бяха изритали до неотдавна. И както и ще се случи в близко бъдеще, след като мине пика на работата и повече няма да сте нужни.
Търсите да назначите, щото преди това сте ги изритали. Както и теб те бяха изритали до неотдавна. И както и ще се случи в близко бъдеще, след като мине пика на работата и повече няма да сте нужни.
Живял съм само две години в казармата с фатмаци комунисти и ми беше достатъчно - няма нужда да прекарам 20 години сред тях.
Ти затова ли висиш на социал, щото от там не могат да те изритат?
Ти затова ли висиш на социал, щото от там не могат да те изритат?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.