Kade da se potgotvia za interviu

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
sshilev

Kade da se potgotvia za interviu

Мнение от sshilev »

Niakoi moje li da mi dade informatzia kada i pri kogo moga da se potgotvia za interviu v Plovdiv.
Kazvam se Slavi i sam ot Plovdiv, kandidatstval sam za legalna imigratzia za federalna CANADA prez 2002. Mislia che skoro moje da me potarsiat ot posolstvoto i iskam niakoi da me potgotvi za samoto interviu.
Znam che za Qebek ima koi da potgotvia kandidat imigrantite, no za tezi, koito kandidatstvat za federalnata chast niama za sega.
Mislia che bi bilo hubavo niakoi da ti obiasni kak da se darjish na samoto interviu i kakvo da govorish izobshto niakoi da ti podredi vsichko za samoto interviu ... Znaia che niama interviuta za tezi koito sa minali IELZ
no az niamam vazmojnost za da se podgotvia za tozi test za tova pretpochitam da poseshtavam kursove ...
Последно промяна от sshilev на Нед Окт 31, 2004 3:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
vladi

Re: Kade da se potgotvia za interviu

Мнение от vladi »

sshilev написа:Niakoi moje li da mi dade informatzia kada i pri kogo moga da se potgotvia za interviu v Plovdiv.
Kazvam se Slavi i sam ot Plovdiv, kandidatstval sam za legalna imigratzia za federalna CANADA prez 2002. Mislia che skoro moje da me potarsiat ot posolstvoto i iskam niakoi da me potgotvi za samoto interviu.
Znam che za Qebek ima koi da potgotvia kandidat imigrantite, no za tezi, koito kandidatstvat za federalnata chast niama za sega.
Mislia che bi bilo hubavo niakoi da ti obiasni kak da se darjish na samoto interviu i kakvo da govorish izobshto niakoi da ti podredi vsichko za samoto interviu ...
Че нали вече нямало интерюта за федералите?
Miroslava

Мнение от Miroslava »

Nai-dobre cheti foruma i kakvoto imash da pitash - pitai tuk.
PO firmite nishto niama da ti kajat osven gluposti na tarkaleta.
Poznavam tozi biznes v Plovdiv mnogo ot blizo i poviarvai mi, ti
kazvam samata istina. Nikoi ot tezi hora po ofisite vav firmite ne e stapval
v posolstvoto i ne e bil na intervyu.
Po novia zakon za federalnata procedura veche niama intervuy.
Samo IELTS i tova e. Uchi i otivai v britanskia savet, a kato si
poluchish belejkata s rezultata i ia pratish v posolstvoto tova shte e
dostatachno, za da te oceniat.
Uspeh!
Angie

Мнение от Angie »

Наистина за подалите по новия закон, който е в сила след 01.01.2002г. (т.е. би трябвало да важи и за теб) интервю ще се провежда само по изключение, а не като част от процедурата. Евентуалното интервю (рядкост!), ако го има, няма да е свързано с броя точки и няма да се използва за оценяване на знания по език, мотивация, адаптивност и т.н, както беше по стария закон. То ще се провежда само за отделни кандидатури с неясен граждански и security статут. След подаване на документите и paperscreening следващият етап е направо selection decision и медицински за болшинството от кандидатите. Освен това в правилника към закона доколкото си спомням пишеше, че вече интервюто не може да се ползва (става дума за подали по новия закон) за установяване на нивото на владеене на езика; имиграционните служители могат да дадат точки единствено на база на представените документи.
:D
Заключено