za obratna razpiska...????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ambur
Обратна връзка:

za obratna razpiska...????

Мнение от ambur »

zdraveite,mnogo me pritesniava edin problem ,koito vuznikna s izprashtaneto mi na dokumenti /za vtori put sled potvurjdenieto/do VIENNE,pusnax gi po poshtata preporushano s obratna razpiska ,no veche minaxa 22 dni i az niamam nishto polucheno ot tam,chakam razpiskata mi no.......niama nishto,xodix v poshatat no te neznaiat...ta vuprosa mi e
Dali ima drugi xora ,koito sushto sa se sbluskvali s takuv problem i ako da,molia vi ,neznam kakvo da napravia,
dali da chakam oshte
dali da pisha do vienne
dali................neznam
nyk

komentar ot nyk!

Мнение от nyk »

Zdraveite!I az imam podoben problem.No ne s preporachanata poshta ,a s faxa i e-mail-a.Napravih zapitvane do Viena po moi problem,i veche mesets niamam nikakav otg....No obratna razpiska vinagi sam poluchaval-polzvam uslugite na BTK.
Bihte li spodelili,iskali li sa vi neshto dopalnitelno po dok.Az sam v podobna situatsia?
Blagodaria i uspeh! :cry: :?:
Suny

Мнение от Suny »

Zdraveite ,mislja 4e e rano da se pritesnjavate.Nie izpratihme dokumentite mesez juni ,no ni poiskaha dopulnitelen dokumet,tui kato ne priznaha adresnata ni registrazija ( tja be6e 7 meseza).Sled kato sklu4ihme brak(za koeto sme istinski stastlivi,jvno trjabva6e da ni ritne njakoi po dupetat..hihi),na4aloto na septemvri i m izpratihme dok.za sklu4en brak i ot togava imame samo obratna razpiska....
Taka 4e spokoino ,u4ete frenski i da se nadjavame 4e skoro ste imame data za intervu.Uspeh!!!!!!! :wink:
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Ако имаше някакъв проблем , или нещо с документите не беше наред, до сега щяхте да получите писмо, с допълнителните им изисквания. Факт е, че нямате такова писмо, значи всичко е наред. :P Ние също много дълго бяхме без отговор, дори писахме писмо по мейла до Виена.Но не ни отговориха. След дълго чакане , писмото дойде, после датата за интервюто, а сега се готвим за медицински. Учете си спокойно френския, а интервюто-няма да избяга :wink: ! Късмет :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Аватар
ambur
Обратна връзка:

zdr

Мнение от ambur »

no ,ne mislite li ,che triabvashe da mi vurnat obratnata razpiska do sega???
dokumenti ne sa mi iskali ot vienne,prosto az imax problem s ....abe na polovinata dokumenti pishe che sum rodena v edin grad ,a na drugata polovina v drug,ta kogato izpratix purvia put vsichko ,pusnax i edno pridrujitelno pismo,v koeto obiasniavax ,che shte izvadia novi originali i do dva meseca shte im gi pratia,tova beshe,posle poluchix potvurjdenie v koeto ne mi iskaxa novi dokumenti ,no az im pratix novite originali ,i to sled edin mesec pak s pridrujitelno pismo,i sega ot vtoroto prashtane ne poluchix obratnata razpiska,a triabvashe odavna da e pristignala,minaxa veche 23 dni ot togava??dali sa mi pristignali dokumentite ili sa se zagubili niakade????neznam kakvo da pravia,a za franseto ,ee niama kak ,produljavam da se boria s nego ,veche sum 5,6 nivo.....offf
dimtzolov

Мнение от dimtzolov »

Привет на всички мьченици!

и моята приятелка има сьщия проблем. Ние живеем в момнета Германия и подадохме документи за виза в Берлин и вьпреки това няма никакьв отговор вече 25 дена. Според германските пощи писмото вече отдавна е стигнало. Явно нешо мнго се бавят в посолството. Направи ни сьщо впечатлление, че от 1.10.2004 има нови такси за всичко, което излезе на интернет станицата едва на 6.10.2004. Ние приведохме парите точно на 1.10 и не знам дали за нас не важат новите такси. Затова пратихме миналата седмица още едно писмо да ги запитаме. Ама няма отговор още...

Иначе френския и английския ги учим учим редовно.

Успех на всички!
Аватар
ambur
Обратна връзка:

zdraveite

Мнение от ambur »

ama i moiata e edna,
dnes 1.11.04 poluchix obratnata razpiska ot vienne, i predstaviate li si kakuv kurioz,az sum ot pirdop ,a v centralna poshta vmesto da ia prepratiat do men ,sa ia pratili v ....PERNIK he he,tam e poluchena na 23.10 .04 i ot tam do pirdop ,to ima kum 100 km ia baviat oshte 11 dni,bravo na nashite poshti,to chovek samo tiax da izpolzva,ama kato se zamislich che za tiax dali razpiskata triabva da se vurne v pirdop,pernik ili pleven e mai vse taia,,,abe mogat da iskarat na chovek akula tezi nashi bulgarski poshti
vajnoto e che vsichko e polucheno vuv VIENNE,makar i az da go razbiram malko kusnichko.....
e produljavam da se boria s franseto i da cvhakame da ni zaradvat s po edna pokana/samo da ne ia zabaviat ot poshtata,che neznam/
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Е, видя ли, че всичко ще е наред както ти казах :lol: ! Успех и късмет по-натам в процедурата! :beer: :beer: :beer:
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Заключено