Селата били пълни със млади многодетни семейства Това от евростат ли го научи или от наръчника на Герберския Тролски Съюз? Като гледам демографските статистики България е с отрицателен прираст, на едно от последните места в света! https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... rowth_rate" - то няма естествен прираст дори в големите градове, тоя трол ще ми пише глупости за многодетни семейства по селата
Няма висок естествен прираст във всички цивилизован страни, освен там където мигрантите допринасят за него.
Страните от Западна Европа растат демографски само заради механичен прираст. Най-развитата европейска икономика - Германия има по-нисък естествен прираст и раждаемост на глава спрямо България. Хем е пълна с тарамбухи.
Няма никакво значение какъв е прираста без да се отчита фактора миграция, в цивилизованите страни. Фактът е, че със или без мигранти, България е на едно от най-последните места в света, така че да се говори за "много" млади многодетни семейства и то по селата е абсолютно тролене.
SFBG82 написа:Обективен съм и винаги се оповавам на факти, документи, математика, логика и статистика. Не съм по празните приказки и окачествявания.
Я покажи фактите, документите и статистиките за множеството млади многодетни семейства по селата (покрай София или покрай Каспичан, където избереш)?
SFBG82 написа:Млад и образован българин в София прави 2500 евро нет месечно без проблем още на втората година от кариерата им.
Може ли да видим фактите, документите и статистиките, подкрепящи това твърдение? С изключение на известен процент от ИТ специалистите или пък ескортите, нещо не виждам кой прави 5000 лева чисто само с 2 години стаж?
SFBG82 написа:До 3 години всички села около София ще са газифицирани.
Ще спрат да горят въглища и дърва и въздухът ще влезе в норма, както е през 2/3 от годината.
Около 250 000 души живеят в софийските села и градчета.
От тях сигурно 1/3 се отопляват на дърва и въглища.
Разбира се.
Петилетката за 3 години.
Пари бол да се вържат към мрежата, за котле и инсталация.
Пропуснал се да каеш, че след 3 години Никой няма да кара айсе годишни таралясници и че Витоша ще бъде преместена, за да се отвори котловината, а Бойко ще спре температурните инверсии през зимата
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
SFBG82 написа:
Нито съм трол, нито смешник.
Обективен съм и винаги се оповавам на факти, документи, математика, логика и статистика. Не съм по празните приказки и окачествявания.
Не мисля, че има съфорумник, който да не се е разхилил на това.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
roumensp написа:Ти съвсем си изперкал, Йорко е по-нормален от теб.
Горното не го твърдя аз, а Евростат.
Дай да сравним конвертируемостта и стойността на еврото и канадския долар. След 2 години и половина в България хартийките ще са с евро-дизайн, засега само стойността на лева е фиксирана спрямо еврото, но скоро и дизайнесркото оформление ще бъде същото. На банкнотите изписаха вече ЕВРО и ЕЦБ на български език. Това е валутата на близо 400 милиона европейци. 10 пъти повече от броя на канадските колонисти. Математиката винаги печели.
Като си голям математик не се ли сещаш, че хартийките с Евро знаците, ще бъдат делено на 2 на сегашните ви цифри. А иначе и по две да ги умножите пак сте извън всякаква класация.
Като минете на Евро, съвсем ще ви лъснат голите задници- 500Е заплата, 3 Е/час, 100Е пенсия, 1Е бензина (нали искахте заплати като при Тато).
pumpy написа:След 21 години ще съм пенсионер и заплатата няма да ме интересува. не ми се живее в светлото бъдеще, аз живея днес и сега..... И днес и сега доходите в България са мизерни.
Вашата възраст не е мой проблем.
Млад и образован българин в София прави 2500 евро нет месечно без проблем още на втората година от кариерата им.
Още един наперен безсмъртник, вечно млад. Като те заинтересува ще бъде късно и тогава ще има голямото реване (да не се бърка с реванЕ )
Ще спрат да горят въглища и дърва и въздухът ще влезе в норма, както е през 2/3 от годината.
Еее, малко ви оставя и няма кой да му напомни че най-новата мода която придобива масови мащаби в България са пелетните горелки,
казано на простоцарски - горелки за пресовани шлюпки от слънчоглед, талаш и други подобни отпадъци.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Еее, малко ви оставя и няма кой да му напомни че най-новата мода която придобива масови мащаби в България са пелетните горелки,
казано на простоцарски - горелки за пресовани шлюпки от слънчоглед, талаш и други подобни отпадъци.
Основни причини за замърсяването са битовото отопление и автомобилният трафик, заяви Валери Серафимов от Агенцията по околна среда
И к'во излезе, до 3 години всички села около София щели да са газифицирани, докато баш-гражданите ще продължават да си горят пресованите шлюпки от слънчоглед ...
Дай да сравним конвертируемостта и стойността на еврото и канадския долар. След 2 години и половина в България хартийките ще са с евро-дизайн, засега само стойността на лева е фиксирана спрямо еврото, но скоро и дизайнесркото оформление ще бъде същото. На банкнотите изписаха вече ЕВРО и ЕЦБ на български език. Това е валутата на близо 400 милиона европейци. 10 пъти повече от броя на канадските колонисти. Математиката винаги печели.
Като си голям математик не се ли сещаш, че хартийките с Евро знаците, ще бъдат делено на 2 на сегашните ви цифри. А иначе и по две да ги умножите пак сте извън всякаква класация.
Като минете на Евро, съвсем ще ви лъснат голите задници- 500Е заплата, 3 Е/час, 100Е пенсия, 1Е бензина (нали искахте заплати като при Тато).
В Латвия преди няколко години въведоха еврото при около 600 евро средна заплата, колкото е приблизително в момента и в България. Щом латвийците се оправиха с около 600 евро средна заплата, защо и ние да не можем? А и заплатите в България продължават да се вдигат, сега са 600 евро, догодина 700 евро.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
В Латвия преди няколко години въведоха еврото при около 600 евро средна заплата, колкото е приблизително в момента и в България. Щом латвийците се оправиха с около 600 евро средна заплата, защо и ние да не можем? А и заплатите в България продължават да се вдигат, сега са 600 евро, догодина 700 евро.
Ъхъ.
Тази година завод за полупроводници, догодина за цели проводници
Латвия проведе лустрация много отдавна, а вие още гласувате за комунисти като Боко Тиквата, Цвъконий и Тетка Тачева и ви управляват агенти на комунистическата ДС
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ivan1007 написа:
Ъхъ.
Тази година завод за полупроводници, догодина за цели проводници
Латвия проведе лустрация много отдавна, а вие още гласувате за комунисти като Боко Тиквата, Цвъконий и Тетка Тачева и ви управляват агенти на комунистическата ДС
Затова ли средната заплата в България расте два пъти по-бързо от тази в Латвия?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп